NRK > Nyheter

Friday, 01 December, 18:35

NRK - 22 maj 23 kl. 21:14

Aftenposten: Skatteetaten brukte bistandspenger til å fly businessklasse

Skatteetaten skal hjelpe land som Rwanda, Tanzania og Kenya med å utvikle bedre skattesystemer. Men noen av bistandskronene brukes på businessklassebilletter. Det skriver Aftenposten. Bare i fjor ble det brukt 2 millioner kroner på flyreiser, og hovedregelen på disse reisene har vært businessklasse, bekrefter Skatteetaten. Norad bruker til sammenligning kun businessklasse i unntakstilfeller.
Les mer på NRK


Les mer om:
Rwanda, Kenya, Aftenposten, Skatteetaten, Skattetaten Ragndi Robøle, Skatteetatens

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Aftenposten, Skatteetaten, brukte, bistandspenger, tilå , fly, businessklasse
NRK - 10 mar 23 kl. 09:37

Skatteetaten advarer mot svindel når skattemeldingen kommer

Få dager før skattemeldingen blir tilgjengelig for vel 5 millioner nordmenn, går Skatteetaten ut og advarer mot svindlere. De frykter en ny bølge svindelforsøk. Skattemeldingen sendes ut fra og med 14.

Klartale - 21 nov 23 kl. 12:33

Flere planlegger å kjøpe brukte julegaver

750.000 nordmenn planlegger å kjøpe en brukt julegave. Det skriver tjenesten Finn.

NRK - 31 mar 23 kl. 11:19

Skatteetaten: – Usedvanlig mange har store beløp til gode på skatten

Skatteetaten har sendt ut de siste skattemeldingene for 2022. – Vi har sjelden eller aldri før sett så store tall for skatt til gode, sier Marta Johanne Gjengedal, divisjonsdirektør i Skatteetaten. 2,9 millioner personer ligger an til å få igjen 44,8 milliarder kroner, opplyser Skatteetaten i en pressemelding.

VG - 22 maj 23 kl. 21:10

Aftenposten: Skatteetaten brukte bistandspenger til å fly businessklasse

Skatteetaten skal hjelpe land som Rwanda, Tanzania og Kenya med å utvikle bedre skattesystemer. Men noen av bistandskronene ble brukt på businessklassebilletter..

E24 - 22 maj 23 kl. 21:19

Aftenposten: Skatteetaten brukte bistandspenger til å fly businessklasse

Skatteetaten skal hjelpe land som Rwanda, Tanzania og Kenya med å utvikle bedre skattesystemer. Men noen av bistandskronene brukes på businessklassebilletter..

Klartale - 13 mar 23 kl. 16:30

Nå kommer skattemeldingen

Snart kommer skattemeldingen din. Den sier noe om hvor mye du skulle betalt i skatt i fjor. Får du restskatt, må du betale staten tilbake det du skylder.

Klartale - 27 apr 23 kl. 08:50

Flere hundre tusen nordmenn har ennå ikke åpnet skattemeldingen

Skatteetaten sier at mange ennå ikke har sjekket skattemeldingen sin. 30. april er siste frist for å sjekke at all informasjon er riktig.

NRK - 30 apr 23 kl. 21:55

Fortsatt trøbbel med Skatteetaten sine nettsider

Flere opplever trøbbel med hjemmesidene til Skatteetaten søndag kveld. – Vi opplever noe ustabilitet ved innlogging på skattemeldingen, sier seniorrådgiver Stig Flesland. Skatteetaten ber kunder som opplever treghet eller feilmelding om å logge av og på eller prøve igjen senere.

NRK - 17 jul 23 kl. 15:53

Flyktning får tilbake en halv million av skatteetaten

En flyktning får utbetalt 495.000 kroner fra Skatteetaten etter å ha betalt trygdeavgift mange år uten å være medlem av folketrygden. I januar fremsatte Arne Viste et krav til Skatteetaten på vegne av 140 flyktninger og asylsøkere.

Klartale - 24 feb 23 kl. 09:05

Nordmenn handlet for 10,4 milliarder kroner i Sverige i fjor

Hver tredje måned lager Statistisk sentralbyrå (SSB) en oversikt over hvor mye nordmenn handler på svensk side av grensa. I 2022 brukte vi til sammen 10,4 milliarder kroner i Sverige mens vi var på tur uten overnatting i landet. Dette blir ofte kalt harry-handel eller svenske-handel.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Stoltenberg: – Klima er en viktig sak for Nato

Jens Stoltenberg, generalsekretær i Nato, er også til stede under det 28. klimatoppmøte som startet i Dubai torsdag. Han sier at klima er en viktig sak for Nato fordi klimaendringer påvirker sikkerhet.

NRK - 45 minutter siden

NVE undersøker Nord Pools håndtering av strømtabbe

NVE har startet undersøkelser etter at en feilhandel fra det Norge-baserte strømselskapet Kinect Energy førte til minuspriser i Finland. – Vi ser svært alvorlig på at slike hendelser oppstår. I tillegg til store økonomiske konsekvenser kan de gi utfordringer i driften av kraftsystemet, sier Tore Langset, direktør for Reguleringsmyndigheten for energi (RME) som ligger under Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE).

NRK - 2 timer siden

Domstol i USA: Trump ikkje immun mot sivile søksmål etter kongresstorminga

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta opp i sivile søksmål om hans rolle i storminga av Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 1 time siden

Politikar kasta ut av kongressen

Republikanaren George Santos vert utvist av kongressen i dag, melder Reuters. 311 stemte for at han skulle ut, kor 115 av desse var republikanarar, ifølgje TV-kanalen CNN. Santos skal ha loge seg til kongressen og er tiltalt for å ha brukt stolne valkampmiddel til personleg bruk..

NRK - 1 time siden

Noregs Bank leiar søksmål mot Silicon Valley Bank

Norges Bank og det svenske pensjonsfondet Sjunde Ap-fonden er utnemnde av ein amerikansk domstol til å vera hovudsaksøkar (Lead Plaintiff) i det pågåande gruppesøksmålet mot Silicon Valley Bank (SVB). Det skriv Noregs Bank i ei pressemelding Oljefondet og andre investorar leid store tap på sine investeringar i SVB på grunn av feilaktig informasjon og rapportering av finansielle forhold og risikostyring frå den amerikanske banken..

NRK - 1 time siden

FN-domstol: Venezuela ikke kan annektere deler av naboland

Den internasjonale domstolen i Haag har gitt Venezuela ordre om å unngå handlinger som endrer statusen for et område landet gjør krav på i nabolandet Guyana. Kjennelsen fra ICJ kommer to dager før en planlagt folkeavstemning i Venezuela om det omstridte territoriet. Domstolen nevner ikke folkeavstemningen konkret, men sier Venezuela «må avstå fra enhver handling som vil endre statusen som for tiden gjelder for det omstridte området».

NRK - 1 time siden

Minst 182 pasienter berørt av ny feil i Helseplattformen

Det skriv Adresseavisen. St. Olavs Hospital skal ha oppdaga feil i legemiddellistene, stadfestar sjukehusdirektør Gretje Aasved overfor avisa fredag.

NRK - 1 time siden

Hizbollah: To drept i israelsk angrep mot grenseby i Libanon

To personer ble drept da Israel skjøt mot byen Houla sør i Libanon, ifølge den Hizbollah-kontrollerte TV-stasjonen Al-Manar. Den iranskstøttet militsgruppen og israelske styrker skjøt mot hverandre over grensen tidligere på dagen, slik de har gjort en rekke ganger de siste ukene. Hizbollah sier de angrep en gruppe israelske soldater fredag.

NRK - 2 timer siden

Ankedomstol i USA: Trump må møta i sivile søksmål om 6. januar-angrepa

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta opp i sivile søksmål om hans rolle i storminga av Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 2 timer siden

Det kvite hus: USA fortsett arbeid for humanitær pause mellom Israel og Hamas

USA held fram med å samarbeida med Israel, Egypt og Qatar for å utvida ein humanitær pause i Gaza, seier ein talsperson for Det kvite hus fredag. Den amerikanske presidenten Joe Biden vil også fortsetta å engasjera seg i arbeidet med den humanitære pausen og lausletinga av gisler, la talspersonen til. Våpenkvila mellom Israel og Hamas varte i omtrent ei veke, og blei broten i dag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com