VG > Innenriks

Thursday, 28 March, 09:21

VG - 17 sep 21 kl. 09:52

Aftenposten: Ropstad inngikk avtale for å slippe skatt – betalte aldri

En fersk avsløring i Aftenposten viser at KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad opplyste Statsministerens kontor om at han betalte utgifter på foreldrenes hus – uten at han gjorde det. Nå legger han seg flat..
Les mer på VG


Les mer om:
Aftenposten, KrF, Kjell Ingolf Ropstad, Statsministerens

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Aftenposten, Ropstad, inngikk, avtale, forå , slippe, skatt, betalte, aldri
NRK - 05 sep 21 kl. 22:33

Aftenposten med Ropstad-avsløring

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad har nytt godt av å ha folkeregistrert adresse hos sine foreldre frem til i fjor, skriver Aftenposten. Ropstad bodde i Oslo før han ble stortingsmann i 2009. Samme år kjøpte politikeren en halvdel av en tomannsbolig i Lillestrøm.

NRK - 06 sep 21 kl. 21:17

Ropstad vil ikke betale tilbake

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad sier han ikke vil betale tilbake noe av den økonomiske fordelen han har hatt som følge av at han i årevis var folkeregistrert hos foreldrene i Agder mens han og familien bodde i Oslo. – Jeg har ikke brutt noe regelverk, sier Ropstad til NRK. Ettersom Ropstad var folkeregistrert i Agder, fikk han tildelt pendlerbolig i Oslo.

NRK - 17 sep 21 kl. 16:16

Stortinget går i dialog med Ropstad

I dag blei det kjent at KrF-leiar Kjell Ingolf Ropstad tok aktive grep for å unngå å betale 175.000 kroner i skatt på statsrådsbustaden sin. Til VG seier stortingsdirektør Marianne Andersen at dei vil snakke med Ropstad om saka.

NRK - 23 sep 21 kl. 16:48

VG: Ropstad fikk dekket hjemreiser

Kjell Ingolf Ropstad fikk utbetalt refusjon for pendlerreiser mellom Oslo og foreldrenes hjem i Aust-Agder, selv om han var bosatt i hovedstaden. Det viser dokumenter VG har fått innsyn i. – Ropstad hadde folkeregistrert adresse i Evje og Hornnes kommune da han ble valgt inn på Stortinget og pendlerreisene har derfor vært dit, skriver Ropstad- og KrF-rådgiver Tove Welle Strand til avisen.

NRK - 06 sep 21 kl. 15:59

Fylkestopper støtter Ropstad

Fylkestopper i KrF beskriver boligsaken rundt Kjell Ingolf Ropstad som «kjedelig» for partiet, men slår ring om partilederen. – Dette er en kjedelig sak, sier fylkeslederen Jan-Erik Fjukstad Hansen i Oslo KrF til Aftenposten. Han understreker at KrF-lederen har holdt seg innenfor regelverket og ikke gjort noe ulovlig, og at også Ropstad har sagt at dette er en ordning som kan fremstå urettferdig.

E24 - 17 sep 21 kl. 09:54

Aftenposten: Ropstad inngikk avtale for å slippe skatt – betalte aldri

En fersk avsløring i Aftenposten viser at KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad opplyste Statsministerens kontor om at han betalte utgifter på foreldrenes hus – uten at han gjorde det. Nå legger han seg flat..

NRK - 17 sep 21 kl. 13:06

Rokker ved tilliten til Ropstad

KrFs fylkesleder i Troms og Finnmark synes det er beklagelig at pendlerboligsaken med Ropstad flytter fokus fra det som er viktigst for partiet etter valget. – Ropstad virker innstilt på å ta konsekvensene av det som har vært en dårlig avgjørelse. Det er positivt at han vil gjøre opp for seg og at han beklager.

NRK - 17 sep 21 kl. 18:15

Mener Ropstad er ferdig

Gruppeleder for KrF Skien, Erik Næs, sier til NRK at han ikke lenger har tillit til Kjell Ingof Ropstad som partileder. Det sier han til NRK. – Før valget syntes jeg dette var alvorlig, men når jeg hørte det jeg hørte i dag og så pressekonferansen, så må jeg si at min tillit forsvant, sier Næs.

NRK - 17 sep 21 kl. 18:15

Mener Ropstad må trekke seg

Gruppeleder for KrF Skien, Erik Næs, sier til NRK at han ikke lenger har tillit til Kjell Ingof Ropstad som partileder. – Før valget syntes jeg dette var alvorlig, men når jeg hørte det jeg hørte i dag og så pressekonferansen, så må jeg si at min tillit forsvant, sier Næs. – Vi er et vedriparti, det er derfor jeg fremdeles står på vårt program, fordi vi er et verdiparti.

NRK - 18 sep 21 kl. 09:20

Agder: Ikke konkludert om Robstad

I en rundspørring Fædrelandsvennen har gjort blant KrFs lokallagsledere i Agder, er det bare én som uttrykker full tillit til partilederen. De fleste har ikke konkludert. – Det som har skjedd, kan være tillits-svekkende.

Fler nyheter fra VG

VG - 5 timer siden

Lyktestolpe-mysterium i Rogaland: – Ser alvorlig på dette

Tre ganger på samme natt måtte politiet rydde veien for veltede lyktestolper..

VG - 10 timer siden

Kjøttetende skilpadde i ferd med å etablere seg i norske elver

Det er funnet flere uønskede skilpadder i Lågen i Larvik. Dyrene kommer trolig fra akvarier, men greier seg i norsk natur..

VG - 11 timer siden

Brannvesenet etterlyser bamseeier

Klarer du å løse årets påskemysterium på Øvre Romerike?.

VG - 12 timer siden

Ble overrasket over «Pornhub»-rutebuss

Alia Elnegaard (16) sto midt i Fredrikstad sentrum da bokstavene på rutebussen plutselig forandret seg..

VG - 13 timer siden

Snøfokk gir vanskelige kjøreforhold i Nordland

På fjellovergangene i Nordland er det ventet vanskelige kjøreforhold fra torsdag kveld og hele fredag. Det er utstedt gult farevarsel for snøfokk..

VG - 13 timer siden

Drama til havs: – Trodde min siste time var kommet

Jan Øystein Fjeldstad fikk motorstopp midt på havet. Så sviktet hjertet..

VG - 14 timer siden

Ut mot politiet i brøytebilsaken: – Politiet var for kjappe

Selv statsadvokaten mener straffen mot mannen som angrep en brøytebilsjåfør er for lav. Advokat Jon Christian Elden kaller det hele en «polititabbe»..

VG - 14 timer siden

Påsken 2024: Hytteturer, musikkinnspilling og dramatikk rundt stengetid

– Er polet stengt? spør Marco klokken 16.07.

VG - 17 timer siden

Påskeværet: Grått og vått, mest sol i nord

Denne påsken får trolig ingen full værklaff. Det blir mer sol i nord, men der er det til gjengjeld full vinter..

VG - 21 timer siden

Cris (29) sjarmerer med norskopplæring på TikTok

Thailandske Chissanucha «Cris» Chuenchompoo kom til Norge for kjærligheten. Nå blir han gjenkjent på gaten for videoene sine..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com