E24 > Økonomi

Monday, 29 November, 03:02

E24 - 08 nov 21 kl. 19:37

Advokater til streik mot lave salærsatser

Advokatforeningen fikk ikke gjennomslag for økte satser for rettshjelp i regjeringens budsjettforslag. Dermed går foreningen til streikeaksjon fra tirsdag..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Advokater, til, streikmot , lave, salærsatser
NRK - 05 nov 21 kl. 15:26

Domstoladministrasjonen støtter krav

Domstoladministrasjonens direktør, Sven Marius Urke, støtter Advokatforeningens krav om høyere salærer for advokater som jobber etter offentlige satser. – Advokatene er en helt avgjørende brikke for at vårt rettssystem skal fungere, også for dem som ikke har økonomi til å finansiere bruk av advokat selv. De som trenger fri rettshjelp er svært ofte utsatte og sårbare mennesker, sier Urke i en pressemelding.

NRK - 03 nov 21 kl. 06:34

Advokater varsler aksjon

Advokatforeningen varsler en streiklignende aksjon i landets øverste domstol. Forsvarere vil ha mer penger fra staten for jobben de gjør. Norske advokater får 1085 kroner timen for å hjelpe folk som har fått Nav, politiet eller barnevernet etter seg.

NRK - 08 nov 21 kl. 18:23

Advokater aksjonerer i Høyesterett

Advokatforeningen har bestemt seg for å iverksette aksjoner i Høyesterett fra tirsdag. Aksjonene vil ramme nye saker som skal bli berammet til Høyesterett. Årsaken til aksjonene er at advokatene vil ha mer penger fra staten for den jobben de gjør for offentlige satser.

NRK - 08 nov 21 kl. 18:23

Advokater saksjonerer i Høyesterett

Advokatforeningen har bestemt seg for å iverksette aksjoner i Høyesterett fra tirsdag. Aksjonene vil ramme nye saker som skal bli berammet til Høyesterett. Årsaken til aksjonene er at advokatene vil ha mer penger fra staten for den jobben de gjør for offentlige satser.

NRK - 03 sep 21 kl. 02:42

Streik i kultursektoren

Til sammen 220 ansatte innen opera, teater og orkester i Oslo, Bergen og Stavanger tas ut i streik etter at det ikke ble enighet i meklingen. Meklingsfristen var ved midnatt natt til fredag, og partene meldte om bruddet rett etter klokka 2. Ved disse institusjonene tas organiserte ut i streik (antall i parentes): Den Nationale Scene (28), Den Norske Opera & Ballett (54), Det Norske Teatret (25), Nationaltheatret (2), Rogaland Teater (19) og Bergen Filharmoniske Orkester (92).

NRK - 09 aug 21 kl. 11:16

Fare for helikopterstreik

Det kan bli streik i helikoptertrafikken til oljeinstallasjonane i Nordsjøen frå midnatt. Det er pilotane i Bristow som kan bli tekne ut i streik. Tillitsvalt for pilotane, Johan Forsman, seier dei berre vil ha det som andre har fått i lønsoppgjeret og nokre mindre endringar som ikkje kostar arbeidsgjevaren noko.

NRK - 14 aug 21 kl. 03:24

Streik avverget i kobbergruve

Hovedfagforeningen ved verdens største kobbergruve, Escondida-gruva i Chile, kunngjorde fredag at de hadde inngått en avtale med gruvegiganten BHP for å unngå streik. Arbeiderne vedtok 31. juli å gå til streik etter å ha avvist det siste tilbudet fra eierne i det britisk-australske selskapet..

NRK - 01 aug 21 kl. 15:22

Gruvearbeidere til streik i Chile

Arbeiderne i verdens største kobbergruve i Chile har vedtatt å gå til streik etter å ha avvist det siste tilbudet fra eierne BHP. Chile er verdens største produsent av kobber. Chiles kobber står for 28 prosent av verdensproduksjonen og utgjør 10–15 prosent av Chiles BNP..

NRK - 02 sep 21 kl. 16:43

Kan bli storstreik i kultursektoren

221 LO Stat-medlemmer i kultursektoren blir tatt ut i streik dersom de ikke kommer til enighet med Spekter om pensjon hos Riksmekleren. Nestleder i LO Stat og forhandlingsleder Lise Olsen sier til Frifagbevegelse at partene er langt fra hverandre i forhandlingene, som har pågått i seks år. – Partene har ikke kommet nærmere hverandre i løpet av disse årene.

Aftenposten - 03 sep 21 kl. 08:51

Streik i kulturlivet – Operaen avlyser

Til sammen 220 ansatte innen opera, teater og orkester i Oslo, Bergen og Stavanger tas ut i streik etter at det ikke ble….

Fler nyheter fra E24

E24 - 09 nov 21 kl. 15:32

Wall Street snur nedover – Tesla faller videre

De sentrale indeksene på Wall Street faller fra rekordhøydene sine, mens industrigiganten General Electric klatrer etter splitt-nyhet..

E24 - 09 nov 21 kl. 15:32

Wall Street snur nedover

De sentrale indeksene på Wall Street faller fra rekordhøydene sine, mens industrigiganten General Electric klatrer etter splitt-nyhet..

E24 - 09 nov 21 kl. 15:32

Blandet på Wall Street: General Electric stiger

De sentrale indeksene på Wall Street går hver sin vei i tidlig handel tirsdag, mens General Electric stiger mer enn fem prosent etter splitt-nyhet..

E24 - 09 nov 21 kl. 14:38

Bakkafrost-raset viser at oppdrett trives best lokalt

Se ikke bort fra at det for en oppdretter er en fordel å holde seg ved sin merd..

E24 - 09 nov 21 kl. 14:26

General Electric planlegger å splitte selskapet i tre børsnoterte enheter

Det over 100 år gamle amerikanske selskapet gjør store endringer i strukturen. Nå skal tre nye enheter fokusere på luftfart, helsevesen og energi..

E24 - 09 nov 21 kl. 13:36

Avinor søker fellingstillatelse av oter på Vigra

Flyplassen i Ålesund vil ha lov til å felle og flytte otere som kommer seg inn på flybanen..

E24 - 09 nov 21 kl. 13:32

Analytikere: Svensker kjøper boliger på billigsalg i Norge

Tirsdag kom nyheten om at svenske SBB kjøper norske Solon. Svenske eiendomsselskaper har gjentatte ganger vist interesse i Norge den siste tiden..

E24 - 09 nov 21 kl. 13:00

Forlik i Anna Iversen-saken: – Fornøyd

Etter forhandlinger mellom partene kom Anna Iversen og Rosenberg Worley frem til et forlik..

E24 - 09 nov 21 kl. 12:46

Reuters: Junta-krav forsinker Telenor-salg i Myanmar

Militærjuntaen i Myanmar ønsker delvis lokalt eierskap til virksomheten som Telenor skal selge i Myanmar, skriver nyhetsbyrået Reuters..

E24 - 09 nov 21 kl. 12:25

Da Carina ville tjene mer, fulgte hun tre råd: − Det ble et betydelig lønnshopp

Carina Heimdal Waag fulgte en konkret fremgangsmåte for å få høyere lønn. Det ga uttelling: 35.000 kroner mer i årslønn, samt ekstra goder..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt