NRK > Nyheter

Sunday, 14 April, 10:22

NRK - 20 feb 24 kl. 21:38

Advokat tiltala for mishandling av familien

Ein bergensk mann i 50-åra er tiltala for mishandling, psykisk og fysisk vald og truslar av kona og deira barn. Det skal ha føregått i ein periode på 19 år. Vest politidistrikt skriv i tiltalen at «familiens omsorgsbase var prega av utryggleik og frykt for nye krenkingar». Saka skal opp i Hordaland tingrett i oktober. Då kan det bli bedt om oppreisningserstatning og kontaktforbod.
Les mer på NRK


Les mer om:
Hordaland, Torbjørn, BA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Advokat, tiltala, for, mishandlingav , familien
NRK - 12 feb 24 kl. 10:26

Forsvarar: Tiltalte erkjenner ikkje straffskuld for mishandling av son

Forsvarar Ahmad Taha seier han oppfattar at den tiltala mannen ikkje erkjenner straffskuld etter tiltalen for grov mishandling av sonen. Den tiltala har ikkje svara på tiltalepunkta sjølv i Hordaland tingrett måndag føremiddag..

NRK - 04 apr 24 kl. 10:09

Mann tiltala for å true og valdta kvinne i Bergen i 1995

Ein mann er av statsadvokaten tiltala for truslar og valdtekt av ei kvinne i Bergen i 1995. Han skal ha uttala «i dag skal du døy» eller liknande, trua kvinna med ein kniv mot hovudet, halde henne fast og hindra ho i å forlate rommet. Før han skal ha valdteke henne..

NRK - 12 feb 24 kl. 09:44

Svarar ikkje på om han vedgår straffskuld

Mannen som er tiltala for grov mishandling av sonen sin i 2022, svarar ikkje i retten på om han erkjenner straffskuld. I dag starta saka i Hordaland tingrett, der mannen i 30 åra risikerer å bli dømd opptil 15 års fengsel. Det var i august 2022 at politiet fann guten fastbunden til ein seng, hardt skadd.

NRK - 21 mar 24 kl. 20:53

Serval-eigar må i retten 12. august

Kvinna som er tiltala for å ha ein serval som husdyr på Os utanfor Bergen, må møte i Hordaland tingrett 12. august. Det er sett av ein dag og seks timar til saka.

NRK - 01 nov 23 kl. 08:13

Dømt til ti års fengsel for overgrep og mishandling

En 24-år gammel mann er i Kristiansand lagmannsrett dømt til 10 års fengsel for overgrep og mishandling av sin tidligere samboer og en annen kvinne i Kristiansand. Det skriver Fædrelandsvennen. Mannen må i tillegg betale 400.

NRK - 03 dec 23 kl. 23:22

Foreldre pågrepet for mishandling av spedbarn i Sverige

Et halvt år gammelt barn er innlagt på intensivavdelingen i Västerås i Sverige etter grov mishandling. Foreldrene er pågrepet, melder TV4 Nyheterna. Barnets foreldre er mistenkt for mishandlingen av spedbarnet, som er mellom fem og seks måneder gammelt, opplyser påtalemyndighetens pressetalsperson Andreas Enbuske til TT.

NRK - 12 feb 24 kl. 20:28

Foreldre dømt for mishandling

Et foreldrepar bosatt i Indre Østfold er dømt for mishandling av egne barn. Mishandlingen skal ha skjedd over to og et halvt år. Foreldrene straffes også for manglende oppfølging av barnas tannhelse.

NRK - 22 feb 24 kl. 18:48

Risikerer forvaring for voldtekter og mishandling

En mann i 40-årene er tiltalt for flere voldtekter, partnervold og mishandling av sine egne barn, skriver Fædrelandsvennen. Mannen ble siktet og pågrepet av politiet i november 2022. Statsadvokat Jan Tallaksen har i sin tiltale tatt forbehold om at det kan bli lagt ned påstand om at mannen skal dømmes til forvaring.

NRK - 02 mar 24 kl. 09:55

Mann sikta for mishandling i nær relasjon

Ein mann i 40-åra frå Sogn og Fjordane blir framstilt for fengsling laurdag, sikta for mishandling i nær relasjon. Det stadfestar jourhavande politijurist til NRK. Politiet ber om fengsling i fire veker.

NRK - 12 mar 24 kl. 12:43

Dømt for mishandling av samboer

En mann i 40-årene fra Hedmark er dømt til fengsel i ett år og åtte måneder for flere tilfeller av vold og mishandling av sin tidligere samboer. Ved en anledning ble hun påført en alvorlig hjerneblødning. Mannen er også dømt for å ha brutt besøksforbudet han hadde hos kvinnen ved to anledninger, samt for et tyveri og et tilfelle av heleri.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Etihad stanser flyginger

Flyselskapet Etihad stanser flyginger til Tel Aviv i Israel og Amman i Jordan på søndag..

NRK - 1 time siden

Iran sier operasjonen var vellykket

Den iranske hæren sier drone- og missilangrepet på Israel var gjengjeldelse for et dødelig angrep på Irans konsulat i Damaskus, og at de oppnådde alle målene. – «Operasjon ærlig løfte» ble vellykket fra i går kveld til i morges og nådde alle sine mål, sier Mohammad Bagheri, stabssjefen for de iranske væpnede styrkene, til statlig TV..

NRK - 1 time siden

Støre: – Svært bekymret

Jonas Gahr Støre har kommentert Irans angrep på Israel. – Svært bekymret over utviklingen i Midtøsten i natt. Norge fordømmer Irans ulovlige og farlige angrep på Israel.

NRK - 1 time siden

Jordan sier de avskar objekter

Jordan sier de stoppet objekter som kom inn i deres luftrom sist natt, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Iran truer med større angrep

– Vår respons vil være mye større enn nattens militæraksjon hvis Israel gjengjelder, sier sjefen for de væpnede styrkene, generalmajor Mohammad Bagheri til stalig TV..

NRK - 1 time siden

G7-ledere vil ha videokonferanse om angrepet

G7-landenes ledere skal holde en videokonferanse om Irans angrep på Israel. Det opplyser kilder til Reuters. G7-landene er Canada, Frankrike, Italia, Japan, Storbritannia, Tyskland og USA..

NRK - 1 time siden

Iran advarer mot gjengjeldelse

Iran advarer USA, og sier at basene deres vil bli angrepet om de støtter Israels gjengjeldelse. Det kommer fram i en melding som er sendt fra Iran til USA via Sveits, melder Reuters. Irans revolusjonsgarde sier de vil hevne enhver form for angrep fra Israel..

NRK - 1 time siden

Israel: Hamas har avvist forslag til våpenhvile

Hamas har avvist det seneste forslaget fra internasjonale meklere om en våpenhvile i Gaza, melder Israels etterretningstjeneste Mossad. – Avvisningen av forslaget beviser at Sinwar ikke ønsker en humanitær avtale, sier Mossad i en uttalelse gjengitt av den israelske statsministerens kontor. Yahya Sinwar er Hamas' øverste leder på Gazastripen.

NRK - 2 timer siden

Barth Eide: – Vi har advart sterkt mot dette

– Det er et veldig alvorlig tegn på at dette kan eskalere kraftig. Vi har advart sterkt mot dette, og vi fordømmer dette angrepet. Det er ikke rom for denne typen hevn i folkeretten, sier utenriksminister Espen Barth Eide til NRK..

NRK - 2 timer siden

Israel og Jordan har gjenåpnet luftrommene sine

Både Israel og Jordan har gjenåpnet luftrommene sine etter den iranske angrepsbølgen. I Israel har farevarselet for angrep blitt opphevet. Israels luftrom har vært åpent igjen siden klokken 6.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com