VG > Nyheter

Sunday, 17 October, 23:53

VG - 21 sep 21 kl. 19:26

Advokat fant feil i fire selvmords-saker: – Dreier seg om menneskeliv

Under pandemien ble advokat Helge Hjort engasjert av fire familier som hadde mistet en av sine nærmeste til selvmord. Familiene reagerte på at Helsetilsynets varselvurderinger inneholdt flere feil..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Helge Hjort, Helsetilsynets

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Advokat, fant, feili , fire, selvmords-saker, Dreier, segom , menneskeliv
NRK - 12 jul 21 kl. 09:14

Eirik Jensen får ny advokat igjen

Ekspolitimann og korrupsjonsdømte Eirik Jensen får ny advokat igjen. Det bekrefter hans gamle advokat Sigurd Klomsæt til Dagbladet. Det er ikke kjent hvem som er Jensens nye advokat.

NRK - 07 jul 21 kl. 07:49

Spears' advokat vil trekke seg

Britney Spears' advokat, Samuel Ingham III, ber Los Angeles Superior Court oppnevne en ny advokat. Ingham er oppnevnt av domstolen og sier at hans oppsigelse vil tre i kraft så snart det skjer. Da Spears forklarte seg om formynderordningen i retten 23.

NRK - 12 jul 21 kl. 09:14

Eirik Jensen får ny advokat

Ekspolitimann og korrupsjonsdømte Eirik Jensen får ny advokat igjen. Det bekrefter hans gamle advokat Sigurd Klomsæt til Dagbladet..

NRK - 26 sep 21 kl. 19:55

Fire ukers varetektsfengsling

Avhøret av den litauiske mannen i 40-årene, som er siktet for drap på en mann i 30-årene i Asker, er avsluttet for i dag og vil fortsette senere, ifølge mannens advokat. – Min klient er derfor ikke blitt spurt om han erkjenner straffskyld eller ikke, skriver advokat Johnny Veum i en SMS til NRK. Han skriver også at mannen har samtykket til fire ukers varetektsfengsel, hvor to uker er i full isolasjon..

VG - 19 jul 21 kl. 17:19

Advokat om studentfusk: – Et rettssikkerhetsproblem

Etter at en sykepleierstudent ble utestengt fra høyere utdanning i to semestre på grunn av feil kildehenvisning, har mange reagert. Advokat Halfdan Mellbye mener terskelen for å kalle noe fusk bør være høyere..

VG - 04 jul 21 kl. 14:56

Fant coronavirus i luften fire meter unna smittede: – Forventet ikke det

Forsvarets forskningsinstitutt fant coronavirus i luftpartikler fire meter unna syke personer i sine undersøkelser..

Dagbladet - 24 jun 21 kl. 18:11

Fant 95 år gammel flaskepost

En båtkaptein fant flaskepost skrevet i 1926. Ved hjelp av internett fant hun avsenderens datter..

NRK - 19 sep 21 kl. 09:44

Helsetilsynet: Feil i vurderinger

De siste månedene har VG gransket 11 alvorlige hendelser om feilbehandling ved norske sykehus som ble varslet til Statens helsetilsyn i årene 2017 til 2020. Avisa skriver at de har fått fullt innsyn i pasientjournalene gjennom pasientenes pårørende, og har sammenlignet dem med andre sykehusdokumenter. Der fant de at Helsetilsynets vurdering i disse sakene til sammen inneholder over 60 feil og mangler.

Klartale - 23 sep 21 kl. 15:09

Informerte feil foreldre etter ulykke

Sørlandet sykehuset kontaktet feil pårørende etter et dødsfall på motorsykkel. Det tok én time før de fant ut av feilen..

NRK - 26 sep 21 kl. 19:33

Gjorde det dårlegare enn venta

Partileiar for Dei Grøne i Tyskland, Annalena Baerbock, seier dei har gjort feil i valkampen. Partiet ligg an til å få om lag 15 prosent av stemmene i valet. Det er langt mindre enn det meiningsmålingane tyda på då Baerbock tok over leiinga i partiet, som då til tider var det største partiet i landet.

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Minst 26 døde i flomkatastrofe sør i India

Med anleggsmaskiner og helikoptre arbeider redningsmannskaper seg gjennom gjørmen sør i India. De leter etter et stort antall savnede etter flom og jordskred i et område hvor risikoen for slike katastrofer blir stadig større..

VG - 1 time siden

Be jaget av drapsmannen: – Sliter med å sette ord på det jeg har opplevd

HYTTEGATA (VG) Matthias Anger (49) ble vitne til at en person ble drept ute på gaten der han selv bor. Da han løp til for å hjelpe, ble han jaget av det han beskriver som en aggressiv gjerningsmann med et langt stikkvåpen. Under flukten så han også sin egen nabo død..

VG - 8 timer siden

Justisministeren om Kongsberg-angrepet: – Kunne rammet oss alle

KONGSBERG (VG) Søndag deltok justisminister Emilie Enger Mehl (Sp) på sørgegudstjeneste etter angrepet i Kongsberg tidligere i uken..

VG - 10 timer siden

Cruisekongens nye kurs

VG - 12 timer siden

Sørgegudstjeneste til minne om ofrene i Kongsberg: – Vi står sammen i fortvilelsen

KONGSBERG (VG) Søndag formiddag deltar kronprinsparet på en sørgegudstjeneste i Kongsberg kirke. En lang kø av mennesker strømmer til minnegudstjenesten..

VG - 12 timer siden

Sørgegudstjeneste til minne om ofrene i Kongsberg

KONGSBERG (VG) Søndag formiddag deltar kronprinsparet på en sørgegudstjeneste i Kongsberg kirke. En lang kø av mennesker strømmer til minnegudstjenesten..

VG - 14 timer siden

Corona påvirket søvnen vår – og vil fortsette å gjøre det

Studier verden over viste at coronapandemien bidro til søvnløse netter, men også bedre søvn for noen. Søvnforskere tror gjenåpningen kan by på utfordringer..

VG - 19 timer siden

Amess' drapsmann var kjent for britisk etterretning

Mannen som drepte den britiske politikeren David Amess, var kjent for politiet og var blitt sendt på et program for avradikalisering..

VG - Igår: 16:21

Mann funnet død i Skien: Betegnes som mistenkelig dødsfall

En uidentifisert mann ble funnet død på en sti i et boligfelt i Skien lørdag. Politiet betegner det som et mistenkelig dødsfall..

VG - Igår: 14:04

Disse ble drept på Kongsberg

KONGSBERG (VG) Politiet offentliggjør navnene på de fem som ble drept på Kongsberg onsdag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt