NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 18:28

NRK - 20 maj 24 kl. 05:42

Advarer om glatte veier i nord

Statens Vegvesen advarer mandag morgen om glatte veier i nord. – Våren er satt på pause og vi kan igjen melde om svært mange glatte veier i Nordland, Troms og Finnmark. Sko kjøretøyet etter forholdene og kjør forsiktig, skriver Vegtrafikksentralen region nord i en melding på X..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vegvesen, Nordland, Finnmark, Vegtrafikksentralen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Advarerom , glatte, veieri , nord
NRK - 07 jan 24 kl. 15:04

Nå hagler det med farevarsler i Nordland - ferger kansellert og glatte veier

Væromslaget i Nord-Norge får konsekvenser på kjøreforholdene, særlig i Nordland. – Spesielt i Nordland, Lofoten og Vesterålen har det gitt ganske glatte veier, sier Arne Sætermo trafikkoperatør i Statens vegvesen. De melder om glatte veier flere steder.

NRK - 15 feb 24 kl. 06:27

Vegtrafikksentralen advarer mot glatte veier i Sogn og Fjordane

Vegtrafikksentralen vest har fått flere meldinger fra bilister i Sogn og Fjordane om glatte veier i distriktet torsdag morgen. Det skal være glatt på E39 ved Vassenden og ved Byrkjelo og mellom Vadheim og Lavik, melder NRK. Også på riksvei 5 har det kommet meldinger om glatte veier, spesielt fra Naustdal og Grov.

NRK - 10 mar 24 kl. 11:00

Advarer om glatte veier

Flere steder meldes det om glatte veier på Østlandet. Statens vegvesen ber bilister kjøre forsiktig. – E18 i Drammen har det regnet i minusgrader.

NRK - 13 jan 24 kl. 03:35

Politiet melder om svært glatte veier i Agder

Politiet ber bilister om å være oppmerksomme på at det i vestre del av Agder er svært glatte veier. Blant annet meldes det om underkjølt regn. Politiet forteller på X / Twitter at deres patruljer i vestre del av Agder, som Kvinesdal og Lyngdal, melder at det er svært glatte veier.

NRK - 14 jan 24 kl. 07:20

Vegvesenet: Fare for glatte veier i Vestland

Lørdag kveld var det svært glatte veier og utfordrende kjøreforhold over hele Vestland. Ifølge Vegvesenet kan søndagen fort bli likedan. – Det er absolutt fare for glatte veier i morgentimene, sier trafikkoperatør Christian Strømmen ved Vegtrafikksentralen til Bergens Tidende.

NRK - 28 jan 24 kl. 09:08

Uvær i Nord-Norge: 17 veier stengt i Finnmark

Kraftig uvær fører til flere stengte veier i hele Nord-Norge. Bare i Finnmark er 17 veier stengt. – I nord er mye stengte veier på grunn av uvær, og en del snøskred, sier trafikkoperatør Brita Bjerkli hos Statens vegvesen.

Dagbladet - 10 mar 24 kl. 11:06

Advarer om glatte veier

Flere steder meldes det om glatte veier på Østlandet. Både Statens vegvesen og politiet advarer..

Dagbladet - 08 jan 24 kl. 08:32

Advarer om glatte veier - frontkollisjon i Agder

Mandag advares det om glatte veier flere steder - særlig nordover. Også helt i sør meldes det om glatt veibane..

NRK - 10 mar 24 kl. 10:42

Glatte veier på Østlandet

Vegtrafikksentralen advarer om stedvis glatte veier i Innlandet, Oslo og Akershus. Det skyldes regn, yr og minusgrader som fører til is på veiene, skriver de på X. Mannskaper er sendt ut..

Klartale - 04 apr 24 kl. 13:39

Flere ulykker langs E6

Det snør i store deler av Sør-Norge torsdag. Det fører til glatte veier. Seks biler kolliderte på E6 ved Skedsmokorset i Lillestrøm.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

To steinras - vegen stengt til onsdag

Tidligere tirsdag ettermiddag ble det meldt om ett steinras på Valsøyfjordveien mellom Fjærlia og Valsøybotn. Politiet opplyser senere at det er snakk om to steinras. Vegen er nå stengt og skal undersøkes av geolog.

NRK - 15 minutter siden

Netanyahu vil øke presset mot Hamas

Statsminister i Israel Benjamin Netanyahu sier i en uttalelse tirsdag at han vil øke presset mot Hamas, melder AFP. – Tiden er inne for å øke presset ytterligere, for å få hjem alle gislene – både dem som lever og de døde. De siste dagene har Israel truffet Gazastripen med flere dødelige luftangrep.

NRK - 15 minutter siden

Macron godkjenner regjeringens avskjedssøknad

Den franske presidenten, Emmanuel Macron, godkjenner avskjedssøknaden fra den sittende regjeringen. Det opplyser landets presidentkontor..

NRK - 45 minutter siden

Slagsmål mellom flere personer i Oslo sentrum

Politiet har rykket ut til Storgata etter melding om et slagsmål mellom fem personer. Operasjonsleder Bjørn Gunnar Nysetær i Oslo-politiet forteller at de ikke vet om noen har blitt skadet enda..

NRK - 45 minutter siden

En av fire reaktorer stengt ned ved russisk atomkraftverk

En feil har ført til at én av fire reaktorer er stengt ned ved atomkraftverket i Rostov i Russland. Det var en feil på en turbin ved kraftverket som førte til at reaktoren ble automatisk stengt ned, opplyser det russiske energidepartementet. Atomkraftverket ligger i Rostov, helt sørvest i landet.

NRK - 1 time siden

Telemarksavisa: To nordmenn fengslet i Litauen

To menn fra Notodden har blitt arrestert i Šiauliai, Litauen. De sitter nå i varetekt. Det skriver Telemarksavisa tirsdag.

NRK - 1 time siden

IDF hevder å ha eliminert halve Hamas-ledelsen

Tirsdag hevder IDF i en uttalelse at de siden 7. oktober har eliminert halve ledelsen i Hamas på Gazastripen. De hevder også å ha drept eller fanget 14.

NRK - 1 time siden

Bevæpnet politiaksjon ved Torvet

Politiet bevæpnet seg etter melding om en mann som truet med kniv ved Torvet i Trondheim. Hendelsen skal ha skjedd klokka 15.26.

NRK - 1 time siden

20 døde i bussulykke i Peru

20 personer skal være døde etter en bussulykke i Andesfjellene i Peru. Det melder Reuters. Det er forløpig ikke kjent hva som forårsaket ulykka..

NRK - 4 timer siden

Skulptur stjålet fra Stavanger domkirke – verdt 300.000 kroner

Klokken 12.10 rykket politiet ut på en melding om et innbrudd i Stavanger domkirke. En skulptur av stein er borte, opplyser politiet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com