NRK > Nyheter

Saturday, 15 June, 03:51

NRK - 07 jun 23 kl. 03:34

Advarer om farlig luft i New York

Millioner av mennesker i USA og Canada har blitt advart om luftforurensing, skriver VG. Årsaken er de kraftige skogbrannene i Canada. Et røykteppe brer seg over store deler av det nordøstlige USA, ifølge Washington Post. Både New York City og Toronto var på listen over verdens syv mest forurensede byer tirsdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Canada, VG, Washington Post, New York City, Toronto, New York

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Advarerom , farlig, lufti , New, York
Klartale - 08 jun 23 kl. 08:37

Skogbranner fører til dårlig luft i New York

Lufta er dårlig i New York i USA. Det er aldri blitt registrert så dårlig luft som på onsdag. Det er på grunn av skogbranner i Canada.

Klartale - 02 feb 24 kl. 11:05

Blir vi syke av lufta vi puster i?

Tre til fire millioner mennesker dør for tidlig hvert år. Årsaken er forurenset luft. Det har Verdens helseorganisasjon kommet fram til.

NRK - 28 feb 24 kl. 19:28

Hull i romstasjonen

Det lekker luft fra Den internasjonale romstasjonen. Det melder den amerikanske romfartsorganisasjonen Nasa. Lekkasjen er i den russiske delen av stasjonen.

NRK - 05 dec 23 kl. 14:13

Mengden farlig avfall økte i 2022

I løpet av fjoråret ble det levert 1,88 millioner tonn farlig avfall til godkjent behandling. Det utgjør en økning på omtrent ti prosent sammenlignet med 2021. Av det som ble levert til godkjent behandling – altså ved anlegg som har tillatelse fra myndighetene til å behandle farlig avfall – ble omtrent 31 prosent gjenvunnet, ifølge nye tall fra SSB.

NRK - 07 jun 23 kl. 03:34

Advarer mot farlig luft i New York

Millioner av mennesker i USA og Canada har blitt advart om luftforurensing, skriver VG. Årsaken er de kraftige skogbrannene i Canada. Et røykteppe brer seg over store deler av det nordøstlige USA, ifølge Washington Post.

NRK - 11 jul 23 kl. 07:19

Leiar for tenkjetank i USA tiltalt for ulovleg våpenhandel

Påtalemakta i USA har tiltalt ein amerikansk-israelsk statsborgar for blant anna ulovleg våpenhandel, brot på sanksjonslover og for å vere kinesisk agent, melder CNN. Gal Luft i tenkjetanken Institute for the Analysis of Global Security blei gripen av kypriotiske styresmakter i februar. Men han klarte å flykte medan han venta på utlevering til USA.

Klartale - 31 jan 24 kl. 06:00

Sjekk lufta før du går ut

Når denne lederen blir skrevet, er det varslet luft med fargekode rød i Oslo på ettermiddagen. Altså høy luftforurensing, ifølge Miljødirektoratet. Det samme gjelder Stavanger og Bærum.

NRK - 24 apr 24 kl. 12:08

Kan bli over 20 grader i Sør-Norge i neste uke

Det blir et værskifte i Sør-Norge etter flere dager med kald luft fra nord. Til neste uke vil varm luft fra sør kunne skape temperaturer over 20 grader. – Temperaturene skal stige en del i sør, og det kan komme temperaturer opp i 20 grader, sier statsmeteorolog Marit Berger til NTB.

Klartale - 13 feb 23 kl. 06:30

Kan den neste pandemien komme fra fugler?

Zoonose. Ordet beskriver sykdom som kan smitte mellom ulike arter av dyr og mennesker. Ebola, apekopper og korona er eksempler på slike sykdommer.

Klartale - 24 maj 23 kl. 06:00

To milliarder mennesker risikerer farlig varme i 2100

Mange vil leve i områder med farlig høye temperaturer i år 2100. Det kan ramme to milliarder mennesker hvis dagens klimapolitikk fortsetter.Det anslår forskere i en ny studie.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Fire mindreårige gutter til sykehus etter utforkjøring

Nødetatene har rykket ut etter melding om en trafikkulykke ved Kristiansand natt til lørdag. En bil har kjørt utfor, melder politiet i Agder på X. Nødetatene rykket ut til en trafikkulykke ved Kristiansand natt til lørdag.

NRK - 1 time siden

Biden vil gi hundretusener av innvandrere lovlig opphold i USA, melder CBS News

Biden-administrasjonen planlegger et historisk skifte i innvandringspolitikken, nemlig opphold til hundretusener som i dag er i USA ulovlig, ifølge CBS News. Det dreier seg om lovbeskyttelse for hundretusener av papirløse innvandrere som i dag er i USA, sier fire personer med kjennskap til planene til CBS News. Kildene utdyper at innvandrere som bor ulovlig i USA, er gift med amerikanske statsborgere, og som har bodd i USA i minst ti år, kan få arbeidstillatelse og utvisningsbeskyttelse.

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke ved Kristiansand

Nødetatene har rykket ut etter melding om en trafikkulykke ved Kristiansand natt til lørdag. En bil har kjørt utfor, melder politiet i Agder på X. Meldingen oppdateres..

NRK - 2 timer siden

To menn reddet opp etter å ha falt i vannet ved Stathelle

Nødetatene har rykket til Stathelle i Bamble i Telemark etter melding om at to personer hadde falt i vannet. To menn ble hjulpet opp på brygga. – Mennene blir undersøkt av ambulansepersonell.

NRK - 3 timer siden

16 år gammel gutt knivstukket på Oslo s

Politi og ambulanse rykket ut til sjøsiden ved Oslo Sentralstasjon etter melding om knivstikking rett før midnatt natt til lørdag. En 16 år gammel gutt skal være kritisk skadd. – Vi rykket ut med et stort antall patruljer, og finner en person som var kritisk skadd.

NRK - 3 timer siden

En person knivstukket på Oslo s

Politi og ambulanse rykket ut til Oslo Sentralstasjon etter melding om knivstikking rundt midnatt natt til lørdag. – En person er sendt til sykehus og beskrives som kritisk skadd, melder Oslo politidistrikt i en oppdatering klokken 00:12 Politiet har pågrepet en person de mistenker står bak knivstikking. Tre andre personer er anholdt.

NRK - 3 timer siden

Politiet: En person knivstukket på Oslo S

Politi og ambulanse rykket ut til Oslo Sentralstasjon etter melding om knivstikking rundt midnatt natt til lørdag. – En person blir behandlet på stedet. Ingen flere fremstår skadet.

NRK - 4 timer siden

Cyril Ramaphosa gjenvalgt som president i Sør-Afrika

Som ventet ble Cyril Ramaphosa gjenvalgt som president i Sør-Afrika etter at ANC fikk på plass en regjeringskoalisjon. For første gang på 30 år har ANC ikke lenger rent flertall i nasjonalforsamlingen. Fredag samlet de folkevalgte seg for første gang siden valget nylig, og en av oppgavene var å velge president.

NRK - 4 timer siden

Ylvis fikk gjev pris: – Veldig stas

Komikerbrødrene Bård og Vegard Ylvisåker er tildelt Leif Justers ærespris, også kjent som Juster-prisen. Prisen deles ut årlig til noen som har gjort eller gjør en stor innsats på en norsk revyscene. Det var programleder og skuespiller Tom Sterri som overrakte prisen til duoen fredag kveld.

NRK - 4 timer siden

Bevæpnet politi tok i bruk pepperspray i Alta

Bevæpnet politi rykket ut etter flere meldinger om en mann som bar på en øks ved Aronnes i Alta fredag kveld. Mannen var da ikke truende mot noen, men fremsto likevel skremmende for noen. Politiet fikk raskt kontroll på vedkommende.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com