Klartale > Nyheter

Saturday, 13 August, 07:46

Klartale - 30 jun 22 kl. 08:48

Advarer om at vi kan se flere dataangrep framover

– Alt tyder på at angrepet kom fra et russisk, og vil jeg si, kriminelt miljø. Det sa Emilie Enger Mehl til pressen onsdag kveld. Hun er justisminister.Hun sier at et sånt angrep ikke blir akseptert. Mehl sier også at etter Russlands angrep på Ukraina har ting vært annerledes.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Emilie Enger Mehl, Russlands, Ukraina, Mehl, Bjørnland, Sofie Nystrøm, Nasjonal, Nsmmehl, Norge, Killnet, NorgeNSM, Norges, Enger Mehl, Russland, Nystrøm

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Advarerom at vi kan se , flere, dataangrep, framover
Klartale - 17 jun 22 kl. 11:15

Rapport tror det blir laget flere atomvåpen framover

De siste 35 årene har mange land produsert færre våpen. Årsaken er at enkelte land har avtaler om fred. Nå viser ny rapport at dette kan endre seg.

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

NRK - 21 apr 22 kl. 08:12

Vestlige land advarer mot russiske dataangrep

Fem vestlige land, blant dem USA, hevder Russland planlegger et stort dataangrep mot land som støtter Ukraina militært. – Etterretning indikerer at den russiske regjeringen nå vurderer alternativer for et potensielt dataangrep, heter det i en advarsel fra etterretningstjenestene i USA, Storbritannia, Canada, Australia og New Zealand. Angrepet kan bli rettet mot myndighetene, statlige institusjoner og næringslivet, heter det i advarselen, som er omtalt av The Guardian.

NRK - 27 apr 22 kl. 20:08

Microsoft: Russland har utført 37 dataangrep i Ukraina siden krigen startet

Hackere på oppdrag fra russiske myndigheter har utført totalt 37 ødeleggende dataangrep inne i Ukraina mellom 23. februar og 8. april, ifølge Microsoft.

Klartale - 07 jul 22 kl. 09:48

Flere norske aviser slet etter mulig dataangrep

Schibsted eier flere av de største avisene i Norge. Onsdag skal blant annet aviser som VG, Bergens Tidende, Aftenposten og Stavanger Aftenblad vært ute av drift. Det meldte Bergensavisen.

NRK - 27 jun 22 kl. 15:00

Dataangrep i Litauen

Statlige og private institusjoner i Litauen opplever et dataangrep, melder Forsvarsdepartementet til Reuters. De advarer om at det er høy sannsynlighet for at flere kommer..

Klartale - 21 apr 22 kl. 09:43

Flere land tror det kan komme dataangrep fra Russland

Det skal være flere tegn på at regjeringen i Russland kan starte et mulig dataangrep om kort tid. Det mener etterretnings-tjenestene i USA. Det samme sier også Storbritannia, Canada, Australia og New Zealand.

NRK - 09 jun 22 kl. 10:43

IMF: Nødvendig for Norge å stramme inn finanspolitikken framover

Torsdag overleverer Det internasjonale Valutafondet (IMF) sin rapport om norsk økonomi til statssekretær Lotte Grepp Knutsen (Ap). IMF fastslår at norsk økonomi har vært relativt skjermet, og kommet sterkt tilbake etter pandemien. De anslår at fastlands-BNP, bruttonasjonalproduktet, vil vokse med rundt 4 prosent i år.

NRK - 21 mar 22 kl. 19:34

Advarer mot russisk dataangrep mot USA

USAs president sier de er i ferd med å innhente etterretning som tilsier at den russiske regjeringen undersøker mulighetene for et dataangrep mot USA. Det medler Det hvite hus ifølge Reuters..

Klartale - 29 jun 22 kl. 10:09

Stort dataangrep mot Norge

Flere store nettsider i Norge er ute av drift onsdag. Avisa Dagbladet melder at BankID er en av sidene som det er umulig å komme inn på. Det samme gjelder for nettsidene til Arbeidstilsynet.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 1 time siden

Bruker ytringsfrihet hver eneste dag

Alle i Norge kan si nesten hva de vil. Grunnloven paragraf 100 beskytter denne rettigheten. Men hvordan står det til med ytringsfriheten i Norge?

Klartale - 10 timer siden

Forfatteren Salman Rushdie angrepet i USA

Forfatteren Salmand Rushdie skulle ha foredrag på en litteraturfestival i USA. Der ble han angrepet på scenen. Rushdie kjemper for livet på sykehus.

Klartale - 15 timer siden

Flere får seg jobb i Norge

Det er langt over prosenten for de siste 35 årene. Det er kun slått over perioden 2007-2008. Det samme gjelder noen kvartaler mellom 1998 og 2002.

Klartale - 16 timer siden

Ung mann siktet for drapsforsøk

– Han skal etter planen avhøres i dag, sier politiadvokat Philip Mathew Green i drapsavsnittet i Oslo politidistrikt til Aftenposten.Den unge mannen er siktet for drapsforsøk. Han vil trolig fremstilles for varetektsfengsling lørdag.

Klartale - 17 timer siden

– Hets kan gjøre at samer har mindre ytringsfrihet

Alle i Norge kan si nesten hva de vil. Grunnloven paragraf 100 beskytter denne rettigheten. Men hvordan står det til med ytringsfriheten i Norge?

Klartale - 18 timer siden

Storbritannia slår tørkealarm

Det er tørke sør, øst og sentralt i England. Det er som følge av en ny hetebølge, opplyser britiske myndigheter.Nå vil det bli gjort tiltak.

Klartale - 20 timer siden

Hva vil skje med Taiwan?

Taiwan heter offisielt «Republikken Kina». Og har vært en del av Kina lenge. Men folk fra begge steder er uenige.

Klartale - 21 timer siden

Mange småbedrifter er redd for å gå konkurs

SMB mener det haster med å få på plass en strømpakke til bedriftene. SBM er en organisasjon for bedrifter. De har gjort en undersøkelse.

Klartale - 22 timer siden

Trump sitt hus har blitt ransaket

Merrick Garland har sagt ja til at Trump sitt hus skulle bli ransaket. Han er justisminister i USA. Garland har bedt en domstol offentliggjøre ransakelsesordren.

Klartale - 23 timer siden

Regjeringen vil bruke mindre oljepenger neste år

Nå bruker Norge omtrent 60.000 kroner av oljepengene per person. Men det kan ikke fortsette, mener Trygve Slagsvold Vedum fra Senterpartiet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com