NRK > Nyheter

Saturday, 13 August, 07:19

NRK - 27 jun 22 kl. 13:08

Advarer mot vann på E6 og E18

Vegtrafikksentralen advarer om stedvis mye vann i vegen på blant annet E18 og E6 i og rundt Oslo. – avpass farten og kjør etter forholdene, skriver vegtrafikksentralen på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
E18, E6, Oslo, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Advarermot vann på E6 og , E18
NRK - 26 apr 22 kl. 02:44

Steinskred stengte E18 i Asker

I forbindelse med byggearbeid raste stein og pukk ut på Nesbru i Asker, og to felt på E18 måtte stenges i flere timer mens området ble sikret. Det var ifølge politiet fare for at steinmassene kunne ta med seg støyskjerm. Ved 2-tida kunne E18 igjen åpnes..

NRK - 05 jul 22 kl. 04:52

E18 ved Liertoppen åpnet igjen

På E18 mellom Oslo og Drammen er biltrafikken kommet i gang igjen, etter en kraftig brann i en buss ved Liertoppen i går kveld. E18 måtte stenges i begge retninger, melder Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 11 jul 22 kl. 12:22

E18 ved Lier stengt etter trafikkulykke

To trailarar og ein personbil skal ha vore involverte i ei trafikkulykke på E18 ved Tranbykrysset i Lier i Viken. Ein person er skadd og melder om smerter i nakke og rygg, ifølge politiet. Vegtrafikksentralen Sør skriv at E18 er stengt i nordgåande retning..

NRK - 11 jul 22 kl. 12:22

Mykje kø på E18 etter ulykke

To trailarar og ein personbil skal ha vore involverte i ei trafikkulykke på E18 ved Tranbykrysset i Lier i Viken. Passasjering i personbilden, ei kvinne, er skadd og melder om smerter i nakke og rygg, ifølge politiet. Ho blir køyrt til legevakt av ambulanse.

NRK - 28 jul 22 kl. 10:38

To til sykehus etter bussvelt på E18

Torsdag formiddag veltet en buss med 22 passasjerer på E18 ved Kråkstad i Nordre Follo. To passasjerer er fraktet til Ahus. Ifølge politiet er de ikke alvorlig skadet.

VG - 31 jul 22 kl. 10:01

Feriehjemfart: Kjedekollisjon skaper «betydelige» køer på E18

En kjedekollisjon på E18 nordgående ved Holmestrand skaper nå betydelige køer. Trafikken på E18 er stengt og ledes sakte forbi via av- og påkjøringsramper. Det finnes omkjøringsmuligheter..

NRK - 10 maj 22 kl. 12:54

MDG-topp advarer byrådskolleger

MDGs gruppeleder i Oslo bystyre, Eivind Trædal, advarer de andre byrådspartiene mot å skrote Fornebubanen. Gruppelederne til Arbeiderpartiet og SV sa til Avisa Oslo og Nettavisen i går at de ikke utelukket at partiene vil gå inn for å stoppe utbyggingen. – Det vil være en tragedie hvis vi kutter et kjempeviktig kollektivprosjekt i Oslo-regionen, og det bygges en motorvei til 60 milliarder langs mye av den samme traseen som øker trafikken inn til Oslo, sier Trædal.

NRK - 26 mar 22 kl. 00:12

Front mot front-ulykke på E18 ved Ulvøya

To eller tre personer er skadet etter at to biler frontkolliderte på E18 ved Ulvøya fredag kveld. En person er fastklemt. Skadeomfang er ukjent, men det er store materielle skader, melder politiet i Oslo på Twitter rundt midnatt natt til lørdag..

NRK - 12 apr 22 kl. 13:10

Lange køer på E18

Det er lange køer i østgående retning på E18 gjennom Kristiansand tirsdag ettermiddag, skriver Fædrelandsvennen. Årsaken er berging av en tungtransport som trolig har havarert i Timenesbakken ved Sørlandsparken. – Trafikken går forbi i ett felt i en liten periode, mens berginga pågår, opplyser operasjonsleder Linn Andresen i Agder politidistrikt til avisa..

NRK - 14 apr 22 kl. 13:10

Kjedekollisjon E18 Bamble

Nødetatene er på E18 på Grenlandsbrua i Bamble etter melding om en kjedekollisjon i sørgående retning. Sørgående løp er stengt. Det er ikke meldt om alvorlige personskader.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Mekling sju timer på overtid

Meklingen mellom Norsk Industri og arbeidstakerorganisasjonen Industri Energi om oppgjøret for prosessindustrien fortsetter på overtid på sjuende timen lørdag. Meklingsfristen om elektrokjemisk overenskomst gikk ut ved midnatt, men klokken 6.45 lørdag morgen pågår meklingen fortsatt.

NRK - 45 minutter siden

Ingen har mistet livet på firefelts motorvei i år

En oversikt fra Aftenposten viser at ingen har mistet livet på veiene som har de høyeste fartsgrense i Norge. Per 12. august i år har 82 personer mistet livet i ulykker langs norske veier.

NRK - 1 time siden

Nord-Korea fjerner munnbindpåbud

Nord-Korea har fjernet munnbindpåbudet og lettet på også andre koronarestriksjoner, melder landets statlige nyhetsbyrå KCNA. Tiltakene omfatter hele landet, bortsett fra grenseområdene, der restriksjonene fortsatt opprettholdes. Folk med symptomer på luftveissykdommer anbefales dessuten å bruke munnbind.

NRK - 2 timer siden

Bankenes innskuddsmarginer har økt

Mens lånerenten går til værs, står kundenes innskuddsrente nærmest på stedet hvil, skriver Dagens Næringsliv. Siden i fjor høst har innskuddsrentene økt med 0,2 prosentpoeng, mens boliglånsrentene har økt med rundt 0,5 prosentpoeng, ifølge Statistisk sentralbyrå. (NTB).

NRK - 4 timer siden

Russlands økonomi falt 4 prosent

Russlands bruttonasjonalprodukt (BNP) falt 4 prosent i årets andre kvartal, sammenlignet med tilsvarende kvartal i fjor, ifølge offisielle tall. Tallene fra landets statistiske sentralbyrå Rosstat omfatter det første fulle kvartalet etter at Russland gikk inn i Ukraina med soldater. (NTB).

NRK - 4 timer siden

Alvorlig skadet etter sykkelulykke

En syklist er sendt til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter en trafikkulykke på Vettre i Asker fredag kveld. Personen ble funnet i Granbakken like før midnatt fredag kveld. Det er uklart hva som har skjedd.

NRK - 6 timer siden

Salman Rushdie ligger på respirator

Forfatteren Salman Rushdie som ble knivstukket i New York fredag ligger på respirator og vil trolig miste et øye. Det opplyser agenten hans, ifølge nyhetsbyrået Reuters. – Nyhetene er ikke gode.

NRK - 6 timer siden

Mekling på overtid i prosessindustri-oppgjøret

Meklingen mellom Norsk Industri og Industri Energi om oppgjøret for prosessindustrien fortsetter på overtid. Det opplyste riksmekler Mats Ruland til NRK, kort tid etter at meklingsfristen gikk ut ved midnatt natt til lørdag. Dersom brudd blir det streik fra mandag morgen.

NRK - 7 timer siden

Mann knivstukket i Rælingen

Politiet leter etter to personer etter at en mann i 50-årene skal ha blitt knivstukket i en bolig på Løvenstad i Rælingen kommune. Det melder Romerikes Blad..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com