NRK > Nyheter

Monday, 27 June, 07:46

NRK - 15 feb 22 kl. 09:24

Advarer mot glatte veier

Et væromslag har sørget for heftig glatte veier i området i formiddag. Vannet som lå på veiene etter regn i morgentimene, har nå frosset til is. – Vi har per nå seks pågående trafikkuhell i området vårt, så det er svært glatt. Kjør forsiktig, sier Sven Christian Lie, operasjonsleder i Oslo politidistrikt. Også Øst politidistrikt og Vegtrafikksentralen advarer om svært glatte veier: – Senk farten og kjør etter forholdene, lyder oppfordringa fra sistnevnte..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sven Christian Lie, Oslo, Vegtrafikksentralen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Advarermot , glatte, veier
NRK - 07 feb 22 kl. 22:21

Advarer om glatte veier i Oslo-området

Fra midnatt ventes det svært glatte veier i Oslo og tidligere Akershus. Det er sendt ut gult farevarsel som blant annet gjelder opp mot Gardermoen. – Vær ekstra oppmerksom, isen kan være vanskelig å se.

Aftenposten - 06 nov 21 kl. 09:51

Politiet advarer om glatte veier. Varebil med fire ulike dekk stengte E18.

Politiet oppfordrer trafikanter til å være ekstra varsomme på glatte veier lørdag morgen..

Dagbladet - 11 jan 22 kl. 17:13

Trafikkaos: - Ekstremt glatt

Det er svært glatte veier mange steder i Sør-Norge tirsdag ettermiddag. I skrivende stund er flere veier helt stengt etter ulykker..

NRK - 11 sep 21 kl. 12:02

To ulykker i samme område

Politiet advarer om glatt vei etter to trafikkulykker i samme område på E39 ved Lenesfjorden i Lindesnes. Tidligere lørdag skled en bil av veien, og sjåføren er tatt med til legevakt for kontroll. Etter den andre trafikkulykken er en passasjer tatt med til legevakt for sjekk.

NRK - 31 aug 21 kl. 23:02

Nye Veier vil se på E18-utbygging

Nye Veier vil se på mulighetene for å gjøre prosjektet E18 Tvedestrand-Bamble mer bærekraftig, opplyser veiselskapet i en pressemelding tirsdag kveld. Det skjer etter kritikk fra Naturvernforbundet, som beskylder Nye Veier for å benytte en miljøfiendtlig byggemåte som ødelegger naturen..

VG - 01 sep 21 kl. 18:39

Høst og nattefrost i nord – uvanlig varme i sør

Langs kysten av Telemark og øst i Agder gir såkalt fønvind muligheter for varmerekorder tidlig i september. Nord i landet gir kalde temperaturer glatte veier og gult farevarsel..

Aftenposten - 02 sep 21 kl. 08:53

Slik klargjør du bilen for høsten og vinteren

Med kjøligere vær, snødekte og glatte veier trenger bilen din litt ekstra pleie..

VG - 06 nov 21 kl. 09:16

Isglatte veier flere steder i landet - politiet: – Kjør pent!

Lørdag morgen melder politiet om flere utkjøringer som følge av glatte veibaner etter en kald natt: – Kjør pent!.

NRK - 07 feb 22 kl. 15:50

Glatte veier: Med luftambulanse til sykehus

En person er på vei til sykehuset i Kristiansand med luftambulanse etter at en bil havnet på taket på fylkesvei 42 ved Krågeland i Kvinesdal. Det var to personer i bilen, og begge fremstår ifølge politiet som uskadd. Men en av dem satt fastklemt, og skal sjekkes på sykehus.

NRK - 06 aug 21 kl. 08:35

Vil overvåke smeltende permafrost

President Vladimir Putin har gitt ordre om bedre overvåking av permafrosten nord i Russland som er i ferd med å tine. – Millioner av mennesker bor nord i landet. Det er derfor viktig med et overvåkingssystem i disse områdene, sa Putin torsdag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

AP: USA vil forsyne Ukraina med norsk rakettsystem

USA vil forsyne Ukraina med et avansert norskutviklet luftvernrakettsystem, opplyser en kilde med kjennskap til beslutningen til nyhetsbyrået AP. Ifølge kilden dreier det seg om Norwegian Advanced Surface to Air Missile System (NASAMS), som er utviklet av Kongsberg Defence & Aerospace og som produseres i samarbeid med amerikanske Raytheon. NASAMS benyttes blant annet av USA til å beskytte luftrommet rundt Det hvite hus og Kongressen i Washington.

NRK - 15 minutter siden

– Pride er politisk, også i 2022

Det som har gjort mest inntrykk denne helgen er solidaritets- og samholdsfølelsen. Det sier Inger Kristin Haugsevje, leder av Oslo Pride. – Det er det pride-bevegelsen handler om: at vi skal stå sammen og at man samles om viktige budskap.

NRK - 45 minutter siden

Får sette en femte vaksinedose

Sykehuset Ahus får lov til å sette en femte dose av koronavaksinen, skriver Romerikes Blad. Tilbudet gjelder kun levertransplanterte pasienter. Folkehelseinstituttet har ikke anbefalt en dose nummer fem, men legene der har nå fått lov.

NRK - 1 time siden

Overskrider utslippskvoten

Norge ligger an til å overskride utslippskvoten for 2021. Ifølge foreløpige beregninger fra Statistisk sentralbyrå (SSB) lå utslippene av klimagasser i såkalt ikke-kvotepliktig sektor i Norge på om lag 25.370.

NRK - 1 time siden

Brann i Eidsvoll

Nødetatene har rykket ut til brann i en bolig i nærheten av Vilberg helsetun i Eidsvoll. Ifølge politiet er det en del røyk i området. Beboere i nærheten bes lukke vinduer og dører, og holde seg unna røyken..

NRK - 1 time siden

Syklist til sykehus etter trafikkulykke

En syklist kjøres til sykehus etter en trafikkulykke på Bækkelaget i Oslo, opplyser politiet på Twitter. Ulykken var mellom sykkel og bil, og fant sted i 6-tiden mandag morgen..

NRK - 1 time siden

Ecuador kutter prisen på drivstoff

Ecuadors president Guillermo Lasso kunngjorde søndag at prisen på drivstoff skal reduseres, men ikke så mye som urfolkene bak omfattende protester krever. Lasso sier i en radio- og TV-overført tale at den galopperende prisen på drivstoff skal reduseres med 10 cent per gallon, det vi si cirka 25 øre per liter. (NTB).

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj ber belarusere ikke involvere seg i krigen

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj ber belaruserne ikke la seg bli dratt inn i russernes krig mot Ukraina. I en tale søndag henvendte han seg til folket i nabolandet Belarus og sa de ikke trenger å bli slaver og kanonføde, selv om Russland har lagt opp til det. – Dere trenger ikke å dø, sa han og la til at belaruserne ikke må la andre ta beslutninger for Belarus..

NRK - 2 timer siden

Seks politifolk drept i Mexico

Seks politifolk ble drept av antatte narkokarteller da patruljen deres falt i et bakhold i Nord-Mexico søndag morgen. Gjengen som overfalt patruljen, var utstyrt med ti hjemmelagde pansrede kjøretøy og tunge våpen. Politiet sier at patruljen ble overfalt på en vei som går til en grenseovergang ved Nuevo Laredo i delstaten Nuevo León.

NRK - 2 timer siden

Minst 123 avlyste flygninger mandag

Allerede før flytrafikken startet mandag, var det meldt inn 123 kanselleringer, skriver VG. Natt til søndag ble konflikten mellom NHO og Luftfart og Norsk Flyteknikerorganisasjon trappet opp med lockout, og 450 flyteknikere får ikke gå på jobb. (NTB).


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com