Dagbladet > Nyheter

Saturday, 25 September, 11:14

Dagbladet - 04 aug 21 kl. 19:05

Advarer mot elsparkesykkel-trend

TikTok-trenden som har inntatt Sverige, har trolig tatt grep om Oslo..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sverige, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Advarermot , elsparkesykkel-trend
NRK - 19 aug 21 kl. 07:21

Elsparkesykkel farligere enn sykkel

Det skjer langt flere skader blant syklister og fotgjengere enn på elsparkesykkel, men risikoen er likevel størst på elsparkesykkel, ifølge Transportøkonomisk institutt (TØI). – Vi anslår nå at det er fem til sju ganger høyere risiko for skader på elsparkesykler enn for sykler, sier seniorforsker Torkel Bjørnskau ved TØI..

NRK - Igår: 21:56

Målt i 70 km/t på elsparkesykkel

Politiet har tatt beslag i en elsparkesykkel i Arendal etter å ha målt den i 70 kilometer i timen. – Det var en 14 år gammel jente som kjørte den, skriver Agder politidistrikt på Twitter torsdag kveld. Sparkesykkelen ble kjørt på en hovedvei da den holdt 70 kilometer i timen.

NRK - 20 apr 21 kl. 14:36

Mange kjører elsparkesykkel beruset

I en undersøkelse fra Transportøkonomisk institutt sier fire av ti personer som ofte kjører elsparkesykkel at de har kjørt i påvirket tilstand. Over halvparten av deltakerne i undersøkelsen er bosatt i Oslo, forteller TØI- forsker Katrine Karlsen..

NRK - 26 maj 21 kl. 14:40

Elsparkesykkel eksploderte

En elsparkesykkel har eksplodert i kjelleren på et bygg i Sandnes. En mann i 30-årene er kjørt til Stavanger Universitetssykehus med ambulanse etter å ha fått i seg noe røyk, melder Politiet i Sør-Vest..

NRK - 31 maj 21 kl. 20:27

Prøvde å stjele elsparkesykkel

Politiet er i Sandvika med flere patruljer etter melding om tre personer som forsøkte å stjele en elsparkesykkel. De skal ha knivtruet en som forsøkte å gripe inn og gikk fra stedet før nødetatene ankom..

NRK - 04 jun 21 kl. 15:21

Flere ulykker med elsparkesykkel

Tall NRK har hentet inn fra skadelegevakten, viser at 44 personer skadet seg på elsparkesykkel den første helgen etter at Oslo åpnet opp igjen. 60 prosent av skadene skjedde på natten mellom klokken 22 og klokken 06..

E24 - 04 jun 21 kl. 18:18

Ulykker med elsparkesykkel har skutt i været etter gjenåpning av Oslo

44 personer ble skadd på elsparkesykkel gjennom den første helgen etter at Oslo gjenåpnet, viser tall fra skadelegevakten NRK har hentet inn..

NRK - 05 jun 21 kl. 08:13

Elsparkesykkel brent ned

Brannvesenet i Oslo rykket ut etter melding om brann i en elsparkesykkel. Sykkelen var brent ned da brannvesenet kom til stedet..

NRK - 10 jun 21 kl. 14:49

Batteri til elsparkesykkel tok fyr

Nødetatene har torsdag ettermiddag rykket ut til Grusveien i Oslo, hvor batteriet til en elsparkesykkel har tatt fyr inne i en leilighet. Brannen er slukket og utlufting pågår, melder politiet. Beboeren har fått i seg noe røyk og blir sjekket av ambulanse på stedet..

Aftenposten - 20 jun 21 kl. 19:37

To personer skutt og såret i Stockholm – politiet jakter gjerningsmenn på elsparkesykkel

To personer er skutt og såret på en restaurant sør i Stockholm. Politiet jakter gjerningsmenn på elsparkesykkel, ifølge….

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 30 minutter siden

- Trodde det skulle vare lenger

På gledens norske gjenåpningsdag: FHI-direktør Camilla Stoltenberg minner om at det fortsatt er en corona-pandemi ute i verden..

Dagbladet - 1 time siden

Norge åpner i strålende sol …

… i hvert fall i Sør-Norge..

Dagbladet - 2 timer siden

Betalte millioner - fikk prestisjepris

Først fikk Kjell Magne Bondevik og Aamir J. Sheikh over fire millioner kroner fra organisasjonen Muslim World League, som eksperter knytter til Saudi-Arabias autoritære regime. Så ga de en prestisjefylt pris til lederen for organisasjonen..

Dagbladet - 2 timer siden

Trekker seg fra prestisjepris

Etter at Dagbladet stilte henne spørsmål om «Brobyggerprisen» sitt samarbeid med organisasjonen Muslim World League, som eksperter knytter til Saudi-Arabias autoritære regime, trekker Cecilia Brækhus seg som juryleder for prisen..

Dagbladet - 3 timer siden

Jobbet døgnet rundt i FHI

Medlemmer av regjeringen og helsemyndighetene forteller om opptakten til beslutningen om å gjenåpne Norge..

Dagbladet - 6 timer siden

Løslater Huawei-topp

En utleveringsdomstol besluttet fredag at Huawei-toppen Meng Wanzhou, som satt i husarrest i Canada, skal løslates. Hun har nå satt seg på et fly til Kina..

Dagbladet - 6 timer siden

Hans egne bekrefter valgsmellen

Republikanerne i Arizona hyret inn et selskap kalt Cyber Ninjas for å avdekke omfattende valgfusk i presidentvalget. I stedet fant de at Joe Biden faktisk vant over Donald Trump med 360 flere stemmer enn de offisielle tallene..

Dagbladet - 6 timer siden

Hans egne bekrefter valgsmell

Republikanerne i Arizona hyret inn et selskap kalt Cyber Ninjas for å avdekke omfattende valgfusk i presidentvalget. I stedet fant de at Joe Biden faktisk vant over Donald Trump med 360 flere stemmer enn de offisielle tallene..

Dagbladet - 8 timer siden

Smitte-alarm minutter før intervju

Bare minutter før USAs visepresident Kamala Harris skulle delta på det populære talkshowet «The View», testet to av programlederne positivt på coronavirus..

Dagbladet - 8 timer siden

Tung dag

Viktor Hovland leverte mye bra spill, men tapte i sin Ryder Cup-debut før han bidro til et halvpoeng i sin andre parkamp for dagen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt