NRK > Nyheter

Monday, 15 July, 17:29

NRK - 09 jul 19 kl. 08:11

Advarer mot GHB

Politiet i Harstad er bekymret for økende bruk av det narkotiske stoffet GHB. De siste ukene har det blitt avdekket flere tilfeller med stoffet. – Dette er livsfarlig, og vi advarer mot bruk, sier etterforskningsleder Morten Hole..
Les mer på NRK


Les mer om:
Harstad, GHB, Morten Hole

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Advarermot , GHB
Aftenposten - 25 mar 20 kl. 20:28

Mor tiltalt etter at sønnen (2) fikk i seg GHB da hun selv var ruset

En mor fra Østfold er tiltalt etter at hennes to år gamle sønn fikk i seg GHB da hun selv var ruset på GHB og amfetamin..

NRK - 31 aug 20 kl. 10:52

Hadde flere liter GHB på toget

En 39-åring fra Kristiansand er dømt til to år og åtte måneders fengsel etter at politiet fant elleve liter GHB i leiligheten hans. Mannen ble også pågrepet på toget med 13 liter GHB. Han er også dømt for andre narkotikaforhold..

P4 - 31 aug 20 kl. 12:14

Dømt for å frakte GHB på toget

En 39 år gammel mann fra Kristiansand er dømt til to år og åtte måneder i fengsel etter at politiet fant elleve liter GHB i boligen hans. Mannen ble også pågrpet åp toget med 13 liter GHB. I tillegg er sørlendingen dømt for andre narkotikaforhold..

P4 - 30 apr 19 kl. 05:48

GHB-alarm i Arendal

Politiet i Arendal slår alarm etter at minst åtte personer har tatt overdose på GHB i byen på kort tid. For to helger siden ble seks ungdommer fraktet til sykehuset i Arendal med alvorlige overdoser. Tre av dem var russ, skriver Dagbladet.

VG - 08 maj 19 kl. 00:53

Politiet slår GHB-alarm på Sørlandet

Politiet og helsevesenet på Sørlandet advarer om det narkotiske stoffet GHB etter flere overdoser i Arendal..

Aftenposten - 08 maj 19 kl. 05:40

Politiet slår GHB-alarm på Sørlandet

Politiet og helsevesenet på Sørlandet advarer om det narkotiske stoffet GHB etter flere overdoser i Arendal..

P4 - 09 jul 19 kl. 08:26

Advarer mot GHB i Harstad

Politiet i Harstad er urolig for økende bruk av det narkotiske stoffet GHB, etter at flere er tatt med stoffet de siste ukene. Etterforskningsleder Morten Hole sier til Harstad Tidende at bruken av det narkotiske stoffet blant unge har økt kraftig den siste tid, og frykter overdosedødsfall. Også på Sørlandet slår politiet alarm, etter at elleve personer ble innlagt på sykehuset etter overdoser i løpet av kort tid..

P4 - 09 jul 20 kl. 12:55

Slår GHB-alarm

Politiet går nå ut og advarer om GHB i Kragerø. Tre unge kvinner ble forrige helg sendt til legevakta i feriebyen etter å ha fått i seg det som trolig er det narkotiske stoffet. Politiet mistenker at de kan ha blitt forsøkt dopet ned og de frykter nå at noen skal bli utsatt for neddoping og overgrep, skriver Dagbladet..

NRK - 04 maj 19 kl. 21:56

Tre personar tok GHB-overdose

Tre personar er sende til sjukehus etter fleire tilfeller av GHB-overdose i Arendal i Aust-Agder. To personar er bevisstlause og ein person er bevisst. Dei involverte er i eit etablert rusmiljø, skriv politiet på Twitter..

P4 - 04 maj 19 kl. 22:21

Tre tok GHB-overdose

Tre personer er sendt til sykehus etter GHB-overdose i Arendal i kveld. To av dem skal være bevisstløse, opplyser politiet. De tre skal tilhøre et etablert rusmiljø..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Alliansen-leder dømt til syv måneder fengsel

Hans Jørgen Lysglimt Johansen ilegges også en bot på 10.000 kroner. VG meldte saken først.

NRK - 45 minutter siden

Åtte biler i kjedekollisjon på E6 i Lillestrøm

Politiet skriver på X at det har vært en ulykke med flere biler i nordgående kjørefelt ved Arteid bru. To personer skal være skadd, men ikke alvorlig skriver politiet. Veien er nå sperret og det er mye kø på stedet..

NRK - 30 minutter siden

VG: Alliansen-leder dømt til syv måneder fengsel

Hans Jørgen Lysglimt Johansen ilegges også en bot på 10.000 kroner. Det skriver VG mandag..

NRK - 1 time siden

Tatt med nærmere 3 i promille

Politiet stoppet en bil etter meldinger om flere nestenulykker i Lillestrøm mandag. Fører av bilen hadde nærmere 3 i promille, opplyser politiet. Mandag ettermiddag fikk politiet inn flere meldinger om en bil med vinglete kjøring på riksvei 159 i retning Fetsund.

NRK - 45 minutter siden

Åtte biler involvert i kjedekollisjon på E6 i Lillestrøm

Politiet skriver på X at det har vært en ulykke med flere biler i nordgående kjørefelt ved Arteid bru. De er ikke fremme på stedet enda, men det er meldt om at 8 biler kan være involvert i ulykken. Ifølge politiet er det store trafikale problemer på stedet..

NRK - 45 minutter siden

Fallskjermhopper skal ha falt tre til fire meter

En fallskjermhopper på Voss fikk en hard landing mandag ettermiddag. Vedkommende skal ifølge politiet ha falt mellom tre og fire meter. Personen er bevisst, men ivaretas av helse..

NRK - 1 time siden

Domstol i Florida avviser dokumentsaken mot Donald Trump

Det melder Reuters mandag ettermiddag. Ifølge dommeren i saken ble spesialetterforskeren i saken ulovlig utnevnt. Etterforskningen og saken mot Trump har handlet om ekspresidentens håndtering av hemmeligstemplede dokumenter..

NRK - 2 timer siden

NBC: Taket Trump-skytteren sto på identifisert sikkerhetstrussel

Ifølge det amerikanske nettstedet NBC var taket attentatmannen skjøt presidentkandidat Donald Trump, og flere andre fra, sett ut som en sikkerhetstrussel før arrangementet..

NRK - 2 timer siden

Stor utrykning til fengsel i Trondheim

Nødetatene rykket mandag ut til Leira fengsel i Trondheim etter røykutvikling. En mann i 60-årene er tatt med til St. Olavs hospital etter røykutvikling på Leira fengsel, opplyser Trøndelag politidistrikt.

NRK - 2 timer siden

Gutt på sparkesykkel hardt skadet etter påkjørsel i Trondheim

En 12 år gammel gutt på en elsparkesykkel er påkjørt av en bil på Singsaker i Trondheim. Gutten er hardt skadet. Gutten kjørte sammen med familien sin på elsparkesykkel da han ble påkjørt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com