NRK > Nyheter

Fredag, 25 Juni, 14:23

NRK - 14 feb. 21 kl. 07:50

Advarer mot å skjule etterlyste

Myanmars militærjunta advarer folk mot å skjule etterlyste personer. Flere og flere politikere, leger og folk i andre yrkesgrupper som har demonstrert mot kuppet for to uker siden blir pågrepet. Kuppet har ført til store demonstrasjoner i flere byer..
Les mer på NRK


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Advarermot å , skjule, etterlyste
Dagbladet - 10 april 21 kl. 20:12

Politiet: Forsøkte å skjule drapet som selvmord

Den russiske forretningsmannen Nikolaj Glusjkov ble funnet død i sin egen bolig i London i 2018. Politiet mener at en gjerningsperson skal ha forsøkt å skjule drapet som selvmord..

NRK - 26 mai 21 kl. 18:01

Facebook vil la deg skjule likes

Valget er ditt: Facebook og Instagram gir deg nå muligheten til å gjemme likerklikk på innlegg. Endringen som trer i kraft i dag lar deg velge om du vil skjule "likes" på andres eller dine egne innlegg, eller la være å gjøre noen endringer..

NRK - 14 feb. 21 kl. 16:29

USA advarer amerikanere i Myanmar

Den amerikanske ambassaden i Myanmar advarer amerikanske borgere i landet, og ber dem søke tilflukt etter at pansrede kjøretøy ble sett i landets største by, Yangon. De advarer om at det kan komme nye forstyrrelser i telenettet, natt til mandag..

Aftenposten - 14 feb. 21 kl. 15:18

Massive protester mot Myanmars nye junta

Myanmars nye junta har gitt seg selv nye fullmakter og truer med represalier mot dem som skjuler etterlyste aktivister..

Dagbladet - 15 feb. 21 kl. 17:11

Etterlyste ringens herre: Fikk gladnyhet

Odd-Arild Furunes fant en ring da han dykket i Middelhavet i 2005. Nå har det utrolige skjedd..

E24 - 17 feb. 21 kl. 22:13

Arbeidstilsynet stenger ikke Brun og Blid-sentre

Tilsynet har fått dokumentasjonen de etterlyste om smitteverntiltakene på solsentrene..

Aftenposten - 17 feb. 21 kl. 22:13

Arbeidstilsynet stenger ikke Brun og Blid-sentre

Tilsynet har fått dokumentasjonen de etterlyste om smitteverntiltakene på solsentrene..

Aftenposten - 03 mars 21 kl. 14:12

Museum etterlyste dette bildet, nå har eieren meldt seg

En Aftenposten-leser meldte seg onsdag etter å ha lest om etterlysningen av bildet av Svein Bolling..

NRK - 13 mars 21 kl. 08:01

Mafiaboss pågrepet i Barcelona

En italiensk mafiaboss er pågrepet i Spania. Han beskrives som en av Italias farligste etterlyste forbrytere og er 34 år gammel. Politiet i Catalonia skal ha hatt ham under oppsikt i lengre tid.

E24 - 20 april 21 kl. 19:37

Solberg etterlyste svar etter artikkel om oligarker

Først etter at BT/E24 skrev om hvilke russere som sto bak Bergen Engines-oppkjøpet, havnet saken på statsministerens bord..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

159 personar ikkje gjort greie for

Totalt fire personar er no stadfesta omkomne etter kollapsen av ei bustadblokk i Miami i går. Vêret har vore dårleg under leitinga, med mellom anna lyn, melder WPLG Lokal 10. I tillegg har det starta å brenne fleire stadar i rasmassane.

NRK - 15 minutter siden

15 FN-soldater såret av bilbombe

15 FN-soldater er såret i et bilbombeangrep mot en midlertidig operasjonsbase i den nordlige delen av Mali. FN opplyser at en evakuering av de sårede er i gang etter angrepet i området rundt Tarkint. 13.

NRK - 30 minutter siden

Etterforsker eksplosjonen

Politiet etterforsker nå torsdagens eksplosjon og brann i avfallsanlegget Returkraft i Kristiansand. Syv personer ble fraktet til sykehus, to av dem kritisk skadet. Det brenner fortsatt i anlegget, og bedriften sier det er et mysterium hvordan eksplosjonen kunne skje..

NRK - 30 minutter siden

Miami: Fire stadfesta døde

Totalt fire personar er no stadfesta omkomne etter kollapsen av ei bustadblokk i Miami i går..

NRK - 45 minutter siden

Ikke Delta-virus

Kommuneoverlegen i Grimstad har fått beskjed fra Sørlandet sykehus om at det ikke er Delta-mutasjonen av Covid-19 som har spredd seg i Grimstad den siste uken. 64 personer er nå i isolasjon i kommunen på grunn av smitte..

NRK - 45 minutter siden

Island opphevar alle koronareglar

Frå og med i morgon vil alle koronarestriksjonar bli oppheva i Island, opplyser regjeringa på ein pressekonferanse i dag. Munnbindpåbod og avgrensingar på tal personar samla er dermed saga blott, melder RÚV..

NRK - 45 minutter siden

FHI vil fortsatt ha langt intervall

Folkehelseinstituttet sier de vil fortsette med tolv uker mellom vaksinedosene. Selv om EUs smittevernkontor anbefaler å forkorte intervallet på tre uker. – Én dose mRNA-vaksine fra Pfizer eller Moderna beskytter godt mot sykdom forårsaket av alfavarianten, og noe mindre mot deltavarianten, sier overlege i FHI Sara Viksmoen Watle til NTB..

NRK - 45 minutter siden

Merkel skal besøke Johnson

Tysklands forbundskanslar Angela Merkel reiser til London i slutten av neste veke for å møte Storbritannias statsminister Boris Johnson. – Det blir ein moglegheit til å diskutere ei rekke saker, inkludert styrking av forholdet mellom Storbritannia og Tyskland og den globale handteringa av koronapandemien, seier ein talsmann for den britiske statsministeren..

NRK - 1 time siden

Har sendt inn bombehundar

Søkshundar er no sendt inn i Middelfart rådhus, der dei skal søke etter sprengstoff. Det melder politiet på Twitter. Dei kan ikkje sei noko om kor lang tid undersøkingane vil ta..

NRK - 1 time siden

Drone søker etter savnet kvinne

Kvinnen som er savnet etter en fjelltur i Tolga kommune onsdag, er fortsatt ikke funnet. Nå settes helikopter og drone inn i søket, opplyser politiet på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt