NRK > Nyheter

Wednesday, 01 February, 10:33

NRK - 25 jan 23 kl. 05:59

Advarer bilister i Bodø etter sørpeskred

Riksvei 80 ved Kleivberget i Bodø er stengt på grunn av et stort sørpeskred. Vi har fått meldinger om flere bilister som forsøker å kjøre gjennom skredet. Dette fremstår som svært farlig. Vi kan ikke utelukke at det kan komme flere skred, tvitrer politiet i Nordland onsdag morgen. – Slik situasjonen fremstår for oss akkurat nå frarådes all fredsel langs rasutsatte vegstrekninger på Helgeland og i sør Salten opp til Bodø, skriver politiet på Twitter.
Les mer på NRK


Les mer om:
Kleivberget, Bodø, Nordland, Helgeland, Salten, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Advarer, bilisteri , Bodø, etter, sørpeskred
NRK - 25 jan 23 kl. 05:59

Advarer bilister i Bodø

Riksvei 80 ved Kleivberget i Bodø er stengt på grunn av et stort sørpeskred. Vi har fått meldinger om flere bilister som forsøker å kjøre gjennom skredet. Dette fremstår som svært farlig.

Klartale - 27 okt 22 kl. 09:44

Derfor spiller Bodø/Glimt bedre i Europa

– Vi har støttet oss på samme spill som klubben hadde gjennombrudd med for tre år siden. Det sier Morten Kalvenes. Han er assistent-trener for Bodø/Glimt.

NRK - 01 dec 22 kl. 15:24

VG: Kampfly måtte nødlande i Bodø

Et F-35 jagerfly måtte torsdag nødlande på flyplassen i Bodø, melder VG. Ifølge VG skal militær-flyet mens det var i luften over Bodø ha sendt ut et nødsignal rett før klokken 14. To andre fly, som skulle lande i Bodø måtte sirkle rundt Meløy, ifølger en tipser som oppdaget hendelsen på flight radar.

NRK - 08 jan 23 kl. 16:04

Sterk vind gjorde at Hurtigruta måtte droppe Bodø

Hurtigruteskipet MS «Nordlys» klarte ikke å legge til kai i Bodø søndag. Sterk sidevind var årsaken til at skipet måtte droppe Bodø. En resepsjonist om bord iforteller til Avisa Nordland at dette ikke er uvanlig.

VG - 25 jan 23 kl. 07:02

Sørpeskred i Bodø – politiet ber bilister snu

Et stort sørpeskred har gått ved Riksvei 80 i Bodø. Politiet jobber med evakuering og advarer om at det kan komme flere skred..

NRK - 19 jan 23 kl. 13:36

Gir tommel opp for milliongave til BHK

NRK har tidligere skrevet at en hemmelig giver vil betale 150 millioner for en ny hall til Bodø håndballklubb. Men Bodø kommune eier tomta hvor hallen er tenkt bygd, og prosjektet er dermed avhengig av kommunal velvilje. Torsdag sier Arbeiderpartiet at de vil gi grønt lys.

NRK - 12 dec 22 kl. 05:46

Pågrepet etter å ha truet bilister

To personer ble natt til mandag pågrepet og satt i arresten, etter at de skal ha vært truende mot flere bilister i Bergen. Hendelsen skjedde ved Storetveit, og politiet fikk melding om saken klokka 01.37.

NRK - 02 okt 22 kl. 02:06

Brann i bolighus i Bodø – to til sykehus

To personer er sendt til sykehus etter en brann i en bygning i Bodø. Politiet fikk beskjed om brannen rundt klokken 01.30 natt til søndag, og alle nødetater ble sendt til stedet.

VG - 23 okt 22 kl. 18:52

Bodø/Glimt stormer mot medalje etter målshow mot Kristiansund

(Bodø/Glimt – Kristiansund 5–0, Haugesund – Lillestrøm 0–1) Bodø/Glimt har for alvor funnet høstformen. Etter 5–0-seieren mot Kristiansund, står nordlendingene med fire strake seirer i Eliteserien..

NRK - 27 sep 22 kl. 15:16

Varetektsfengsles etter knivtrusler på E18

Mannen som truet bilister med kniv på E18 i Oslo blir varetektsfengslet i fire uker. Hendelsen skjedde ved Bygdøylokket onsdag i forrige uke. Mannen prøvde å ta seg inn i biler og truet bilister med kniv, før han ble skutt av politiet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Selbu ungdomsskole får Benjaminprisen 2022

Kunnskapsminister Tonje Brenna overrekker Benjaminprisen til Selbu ungdomsskole. Skolen får prisen for sitt langvarige og systematiske arbeid mot rasisme og diskriminering, det skriver Senter for studier om Holocaust og livssynsminoriteter i en pressemelding. Benjaminprisen er en skolepris som deles ut hvert år til en skole som arbeider godt og aktivt mot rasisme, og alle diskriminerende holdninger og handlinger.

NRK - 5 minutter siden

Boris Johnson mener Ukraina må få vestlige kampfly

Tidligere statsminister Boris Johnson mener Storbritannia og andre vestlige land bør forsyne Ukraina med moderne kampfly. Britenes nåværende regjering og USA har sagt nei til Ukrainas forespørsel om å få moderne kampfly fra Vesten, men Boris Johnson er uenig. Ukraina bør få alt det militære materiellet de ber om, sier Johnson, som nå er på besøk i Washington.

NRK - 4 minutter siden

Tyskland stenger konsulat i Istanbul

Tyskland stenger sitt konsulat i Istanbul på grunn av økt fare for et angrep, melder det tyske utenriksdepartementet. Tyskland advarer tyskere i storbyen om at faren er særlig stor i det sentrale Beyoglu-distriktet og rundt den svært travle Taksim-plassen. Avgjørelsen er tatt i samråd med sikkerhetsmyndigheter, skriver departementet, som oppfordrer tyskere til å unngå store folkemengder.

NRK - 15 minutter siden

Mener trusselsituasjonen var godt håndtert

Politimester i Agder Kjerstin Askholt mener trusselsituasjonen i Kristiansand fredag ble riktig håndtert, skriver Fædrelandsvennen. Trusselsituasjonen endte med at en mann ble skutt i beinet av politiet. Mannen er siktet for ulovlig bevæpning på offentlig sted.

NRK - 15 minutter siden

Politibetjentar blir avhøyrt i dag

Dei to politibetjentane, som er mistenkt for tenestefeil etter eit dødsfall i Ålesund i helga, blir avhøyrt i dag. Det opplyser Thomas Arntsen, etterforskingsleiar i Spesialeininga til NRK. Dei skal no etterforske for å finne ut om det kan vere ein samanheng mellom politiet sin framgangsmåte og dødsfallet til ein mann.

NRK - 30 minutter siden

Russisk journalist dømt for å spre falske nyheter

En russisk journalist er dømt til fengsel i åtte år for spredning av falske nyheter, skriver nyhetsbyrået Reuters. Den markante russiske journalisten Alexander Nevzorov var ikke til stede da dommen ble avsagt i en rettssal i Moskva. Ifølge statlige medier skal Nevzorov ha spredd falske nyheter om den russiske armeen.

NRK - 45 minutter siden

Reisegarantifondet dekker ikke flybilletter

Reisegarantifondet dekker ikke Flyr-flybilletter, det skriver Reisegarantifondet i en e-post til NRK. Reisegarantifondet er en stiftelse som har som oppgave å administrere reisegarantiordningen i Norge. Ifølge stiftelsen blir de ringt ned med Flyr-spørsmål etter at selskapet begjærte seg konkurs..

NRK - 45 minutter siden

Foreldrene anker henleggelsen av Odin-saken til Riksadvokaten

Det skriver NTB..

NRK - 45 minutter siden

Rakettangrep mot tyrkisk base i Nord-Irak

En tyrkisk militærbase i Kurdistan-regionen i Irak ble onsdag rammet av et rakettangrep, opplyser lokale myndigheter. En Iran-støttet milits sier den står bak. Ifølge lokale myndigheter ble basen truffet av åtte raketter, hvorav to landet inne på anlegget.

NRK - 1 time siden

Russisk journalist dømt

Den russiske journalisten Aleksander Nevzorov er dømt til åtte års fengsel for å ha lagd «falske nyheter om den russiske hæren», ifølge det russiske nyhetsbyrået Tass. Nevzorov har kritisert krigen i Ukraina. Han forlot Russland like etter at krigen startet og var ikke til stede i rettssalen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com