NRK > Nyheter

Wednesday, 01 February, 10:05

NRK - 25 jan 23 kl. 05:59

Advarer bilister i Bodø

Riksvei 80 ved Kleivberget i Bodø er stengt på grunn av et stort sørpeskred. Vi har fått meldinger om flere bilister som forsøker å kjøre gjennom skredet. Dette fremstår som svært farlig. Vi kan ikke utelukke at det kan komme flere skred, tvitrer politiet i Norland onsdag morgen. De ber bilførere om å snu og kjøre ut av området..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kleivberget, Bodø, Norland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Advarer, bilisteri , Bodø
NRK - 25 jan 23 kl. 05:59

Advarer bilister i Bodø etter sørpeskred

Riksvei 80 ved Kleivberget i Bodø er stengt på grunn av et stort sørpeskred. Vi har fått meldinger om flere bilister som forsøker å kjøre gjennom skredet. Dette fremstår som svært farlig.

Klartale - 27 okt 22 kl. 09:44

Derfor spiller Bodø/Glimt bedre i Europa

– Vi har støttet oss på samme spill som klubben hadde gjennombrudd med for tre år siden. Det sier Morten Kalvenes. Han er assistent-trener for Bodø/Glimt.

NRK - 01 dec 22 kl. 15:24

VG: Kampfly måtte nødlande i Bodø

Et F-35 jagerfly måtte torsdag nødlande på flyplassen i Bodø, melder VG. Ifølge VG skal militær-flyet mens det var i luften over Bodø ha sendt ut et nødsignal rett før klokken 14. To andre fly, som skulle lande i Bodø måtte sirkle rundt Meløy, ifølger en tipser som oppdaget hendelsen på flight radar.

NRK - 08 jan 23 kl. 16:04

Sterk vind gjorde at Hurtigruta måtte droppe Bodø

Hurtigruteskipet MS «Nordlys» klarte ikke å legge til kai i Bodø søndag. Sterk sidevind var årsaken til at skipet måtte droppe Bodø. En resepsjonist om bord iforteller til Avisa Nordland at dette ikke er uvanlig.

VG - 25 jan 23 kl. 07:02

Sørpeskred i Bodø – politiet ber bilister snu

Et stort sørpeskred har gått ved Riksvei 80 i Bodø. Politiet jobber med evakuering og advarer om at det kan komme flere skred..

NRK - 19 jan 23 kl. 13:36

Gir tommel opp for milliongave til BHK

NRK har tidligere skrevet at en hemmelig giver vil betale 150 millioner for en ny hall til Bodø håndballklubb. Men Bodø kommune eier tomta hvor hallen er tenkt bygd, og prosjektet er dermed avhengig av kommunal velvilje. Torsdag sier Arbeiderpartiet at de vil gi grønt lys.

NRK - 27 sep 22 kl. 15:16

Varetektsfengsles etter knivtrusler på E18

Mannen som truet bilister med kniv på E18 i Oslo blir varetektsfengslet i fire uker. Hendelsen skjedde ved Bygdøylokket onsdag i forrige uke. Mannen prøvde å ta seg inn i biler og truet bilister med kniv, før han ble skutt av politiet.

Klartale - 17 nov 22 kl. 13:06

– Gjør deg synlig når du går i mørket

– Det har vært en del stygge påkjørsler av fotgjengere dessverre, sier Christoffer Solstad Steen til Klar Tale. Han er pressesjef hos Trygg Trafikk.Totalt hadde 100 mennesker dødd i trafikken fra 1.

NRK - 12 dec 22 kl. 05:46

Pågrepet etter å ha truet bilister

To personer ble natt til mandag pågrepet og satt i arresten, etter at de skal ha vært truende mot flere bilister i Bergen. Hendelsen skjedde ved Storetveit, og politiet fikk melding om saken klokka 01.37.

NRK - 27 sep 22 kl. 20:54

Skolene i Bodø gjenåpner onsdag morgen

Etter at regjeringen varslet om tvungen lønnsnemd i lærerstreiken går lærerne i Bodø tilbake på jobb fra onsdag morgen. – Det betyr at alle elever skal møte på skolen som før streiken, men det vil nok ta en tid utover dagen før undervisningen er tilbake til normalen, sier HR-sjef i Bodø kommune, Rune Braseth, og legger til at skolene kommer til å sende ut meldinger direkte til elever og foresatte. De første lærerne ble tatt ut i streik i begynnelsen av juni.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Russisk journalist dømt for å spre falske nyheter

En russisk journalist er dømt til fengsel i åtte år for spredning av falske nyheter, skriver nyhetsbyrået Reuters. Den markante russiske journalisten Alexander Nevzorov var ikke til stede da dommen ble avsagt i en rettssal i Moskva. Ifølge statlige medier skal Nevzorov ha spredd falske nyheter om den russiske armeen.

NRK - 15 minutter siden

Reisegarantifondet dekker ikke flybilletter

Reisegarantifondet dekker ikke Flyr-flybilletter, det skriver Reisegarantifondet i en e-post til NRK. Reisegarantifondet er en stiftelse som har som oppgave å administrere reisegarantiordningen i Norge. Ifølge stiftelsen blir de ringt ned med Flyr-spørsmål etter at selskapet begjærte seg konkurs..

NRK - 15 minutter siden

Foreldrene anker henleggelsen av Odin-saken til Riksadvokaten

Det skriver NTB..

NRK - 15 minutter siden

Rakettangrep mot tyrkisk base i Nord-Irak

En tyrkisk militærbase i Kurdistan-regionen i Irak ble onsdag rammet av et rakettangrep, opplyser lokale myndigheter. En Iran-støttet milits sier den står bak. Ifølge lokale myndigheter ble basen truffet av åtte raketter, hvorav to landet inne på anlegget.

NRK - 30 minutter siden

Russisk journalist dømt

Den russiske journalisten Aleksander Nevzorov er dømt til åtte års fengsel for å ha lagd «falske nyheter om den russiske hæren», ifølge det russiske nyhetsbyrået Tass. Nevzorov har kritisert krigen i Ukraina. Han forlot Russland like etter at krigen startet og var ikke til stede i rettssalen..

NRK - 45 minutter siden

Flere pågrepet etter Peshawar-terror

Det er foretatt flere pågripelser etter mandagens selvmordsangrep i en moské i Peshawar, opplyser pakistansk politi. Det er ikke kjent hvem som er pågrepet eller hvilken gruppe de eventuelt har tilknytning til, men politisjefen i Peshawar, Ijaz Khan, beskriver pågripelsene som betydelige. Ifølge Khan etterforskes det nå om selvmordsbomberen fikk hjelp fra noen på innsiden da han uforstyrret tok seg inn på det strengt bevoktede området der moskeen ligger.

NRK - 45 minutter siden

Skoleassistent tiltalt for seksuelle overgrep

En 32 år gammel mann som jobbet som skoleassistent på en barneskole i Oslo er tiltalt for seksuelle handlinger mot tre elever. Jentene var i seks til sju års-alderen da overgrepene begynte. Saken går i Oslo tingrett fra onsdag og ut uka..

NRK - 1 time siden

Forsinkelser mellom Oslo S og Nordstrand

Det er forsinkelser mellom Oslo S og Nordstrand på grunn av en signalfeil. Både regiontog og lokaltog er rammet. Bane Nor jobber med å rette feilen..

NRK - 1 time siden

Helltunnelen stengt

E6 Trondheim - Stjørdal: Helltunnelen stengt i nordgående retning, mot Stjørdal, på grunn av et stanset kjøretøy. Omkjøring skiltet via Fv950..

NRK - 1 time siden

Dr. Phil gir seg etter 25 år

Programleder Phil McGraw gir seg etter 21 sesonger og det populært TV-programmet «Dr. Phil» tas av luften. McGraw har i programmet blant annet gitt råd til kjendiser, foreldre og kjærestepar.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com