NRK > Nyheter

Friday, 24 June, 23:46

NRK - 31 okt 21 kl. 20:46

Adjø til Tab X-tra

Lettbrusen Tab X-tra går ut av produksjon. – Forstår at folk blir skuffet, sier Coca-Cola. Tab X-tra er en norsk variant av den opprinnelige Tab-brusen, som ble lansert i 1963. Nå forsvinner brusen fra butikkhyllene. – Vi har lansert andre merkevarer uten sukker siden 1960-tallet, som har tatt over denne posisjonen.
Les mer på NRK


Les mer om:
Tab, Coca-Cola, Inger Marie Ingdahl, Coca-Cola Norge, Romerikes Blad, Norge, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Adjø, til, Tab, X-tra
NRK - 21 mar 22 kl. 10:40

Over 40 russiske trålere har gått inn i norske fjorder

Dårlig vær har ført til at 40 russiske trålere har søkt ly i norske fjorder fra Kvænangen til Porsangerfjorden. Det er vanlig at slikt skjer, opplyser Forsvaret. e fleste av trålerne ligger i Sørøysundet vest av Hammerfest, der 14 trålere går i ring i fjorden.

Aftenposten - 08 jun 22 kl. 13:42

Hans Jørgen følger med familien på tur fra godstolen

Adjø til touch-skjerm, kronglete menyer og passord. Velkommen til den lille datamaskinen med bare én knapp..

VG - 04 mar 22 kl. 14:20

Sa farvel med faren for en time siden – vet ikke når de ses igjen

ISSACEA (VG) Ukrainske kvinner og barn kommer i sikkerhet over til Romania. På den andre siden ble de vinket adjø av ektemenn og fedre som må bli igjen og sloss..

VG - 04 mar 22 kl. 14:20

Tok farvel med faren for en time siden – vet ikke når de ses igjen

ISSACEA (VG) Ukrainske kvinner og barn kommer i sikkerhet over til Romania. På den andre siden ble de vinket adjø av ektemenn og fedre som må bli igjen og sloss..

Dagbladet - 25 apr 22 kl. 10:30

- Finn fram vintertøyet

- Adjø til våren for denne gang - i hvert fall i nord, skriver Meteorologisk institutt på Twitter..

Klartale - 29 apr 22 kl. 06:15

Disse festivalene kan du besøke i sommer

Lengter du etter å stå tett i tett på ei gresslette og lytte til god musikk? Eller hoppe opp og ned til musikken fra bandet der foran?Pandemien satte festival-livet på pause.

NRK - 08 aug 21 kl. 18:17

Brennende tråler skal slepes bort

Det brøt ut brann i en russisk tråler som lå til havn i Kirkenes søndag. Tråleren skal nå slepes til sjøs for å unngå problemer i havna. Mannskapet på den russiske tråleren er evakuert, og ingen har kommet fysisk til skade.

NRK - 13 sep 21 kl. 01:34

Donerer to trær til Norge

Minnemuseet for terrorangrepet i New York donerer to trær til Norge som et tegn på solidaritet og fellesskap etter 22. juli-terroren. De to trærne blir gitt til regjeringskvartalet og Utøya, opplyser regjeringen i en pressemelding.

NRK - 22 maj 22 kl. 09:00

Tenåring øvelseskjørte med full mor

En kvinne i 40-årene som ledsaget sønnen i tenårene under øvelseskjøring i Trøndelag natt til søndag, ble tatt med promille langt over lovlig verdi. Bilen tenåringen kjørte, ble stoppet av politiet under en promillekontroll i Trøndelag klokken 01.40.

NRK - 19 sep 21 kl. 08:57

California: Brann truer kjempetrær

To store skogbranner i California har møttes og blitt en enda større brann i utkanten av en Sequoia National Park i California. Brannmenn som jobbet med å beskytte de gigantiske sequoia-trærne i parken med aluminiumsfolie, måtte en stund evakueres, men kunne senere returnere. På grunn av en plutselig endring i vindretningen kom brannene til utkanten av et område i parken, Giant Forest, der de svidde en klynge med sequoia-trær ved inngangen til området med 2.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Kvinne til sykehus etter trafikkulykke i Oslo

En kvinne er sendt til sykehus, mens to andre kvinner er sendt til legevakten, etter en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo fredag kveld. – Mye tyder på at det har vært meget høy hastighet og mye energi i denne ulykken og dermed store materielle skader, skriver politiet på Twitter. Veien er fortsatt stengt, ifølge Vegtrafikksentralen..

NRK - 1 time siden

Avsluttet uka med festdag

Det ble en god avslutning på handelsuka for USAs børser. S&P 500-indeksen steg med 3,1 prosent. S&P 500-indeksen har steget med 6,4 prosent denne uka, etter at forrige uke var den verste uka for indeksen på mange år.

NRK - 1 time siden

Ulykke mellom bil og motorsykkel – materielle skader

Nødetatene er i Herslebs gate på Grønnland hvor en bil og en motorsykkel har vært involvert i en ulykke. – MC-fører kjøres til til legevakten med smerter i et ben. Ulykken skjedde i relativt lav hastighet, men en del matrielle skader likevel, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

En bil kjørt i tunnelvegg i Oslo – E6 stengt en tid fremover

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo. Flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter fredag kveld.

NRK - 1 time siden

Enda en trafikkulykke i Oslo

Nødetatene er i Herslebs gate på Grønnland hvor en bil og en motorsykkel har vært involvert i en ulykke. – En del materielle skader, og ambulanse undersøker MC-fører, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Flere biler involvert i trafikkulykke i Oslo – E6 stengt en tid fremover

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo. Flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter.

NRK - 2 timer siden

Flere biler involvert i trafikkulykke i Oslo – ambulansen jobber med en person

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo. Flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter.

NRK - 2 timer siden

Flere biler involvert i trafikkulykke ved Vålerengtunnelen

Nødetatene er på vei til strekningen mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen etter at flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter. Det er ukjent skadeomfang.

NRK - 2 timer siden

Mann omkom etter fall fra fjell i Lofoten

En mann i 20-årene med utenlands statsborgerskap er død etter å ha falt fra fjellet Reinebringen i Lofoten. Politiet har opprettet sak og ser på forholdet som en ulykke. Pårørende er varslet.

NRK - 2 timer siden

Mann funnet etter leteaksjon i Stavanger

Klokken 20:46 meldte politiet at de hadde satt i gang leteaksjon etter en mann på Tasta i Stavanger. Klokken 21:00 er mannen funnet og i god behold. Mannen hadde sist blitt sett klokken 16:00 fredag, ved sitt eget hjem..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com