E24 > Økonomi

Saturday, 13 August, 07:45

E24 - 30 jun 22 kl. 06:03

Abonnementsbasert Snapchat rulles ut

Amerikanske Snap innfører en abonnementsversjon av Snapchat for å øke selskapets inntekter. Tjenesten rulles ut i flere land, men ikke i Norge..
Les mer på E24


Les mer om:
Snap, Snapchat, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Abonnementsbasert, Snapchat, rullesut
NRK - 30 jun 22 kl. 05:21

Abonnementsbasert Snapchat rulles ut

Amerikanske Snap innfører en abonnementsversjon av Snapchat for å øke selskapets inntekter. Tjenesten rulles ut i flere land, men ikke i Norge. Betalingsversjonen får navnet Snapchat+ og skal koste om lag 40 kroner i måneden.

Aftenposten - 30 jun 22 kl. 06:04

Lanserer abonnementsbasert versjon

Amerikanske Snap innfører en abonnementsversjon av Snapchat for å øke selskapets inntekter..

NRK - 07 jul 22 kl. 09:17

Riksadvokaten henlegger Snapchat-sak mot politiet

Riksadvokaten har avgjort at straffeforfølgningen mot en politimann som la ut et bilde av en mistenkt på Snapchat forblir henlagt. Det var i januar at Utrykningspolitiet i Sør-Norge la ut et bilde på Snapchat av en person mistenkt for ruspåvirket kjøring. Bildet var tatt under blodprøvetaking på legevakten, og vedkommende var avbildet fra brystet og ned.

VG - 21 apr 22 kl. 22:08

I retten for Snapchat-overgrep: Mener tiltalte begikk fysiske overgrep etter løslatelse

Politiet mener mannen i 40-årene som er tiltalt for titalls Snapchat-overgrep også forgrep seg fysisk på to jenter etter at han ble løslatt fra varetekt..

NRK - 23 jul 22 kl. 18:15

Mannen siktet for sexchatting med barn, varetektsfengslet

Den tidligere læreren som er siktet for seksualisert kontakt med barn på Snapchat, er varetektsfengslet i fire uker. Mannen er også ilagt brev- og besøkskontroll, opplyser politiadvokat Elisabeth Bru til Bergens Tidende. Mannen i 30-årene skal både ha bedt om og sendt seksualiserte bilder til barna han har kontaktet.

NRK - 28 jul 22 kl. 10:16

Russland bøtelegger WhatsApp og Snapchat

Russland bøtela kommunikasjonsplattformen WhatsApp med 18 millioner rubler torsdag, melder Reuters. Det tilsvarer en sum på omtrent 2.9 millioner norske kroner.

VG - 30 mar 22 kl. 01:24

Alexandria Ocasio-Cortez krever høyesterettsdommers avgang

I USA rulles i disse dager opp en oppsiktsvekkende sak som involverer en høyesterettsdommers kone, Donald Trumps stabssjef og 6.-januarkomiteen. Demokratenes progressive yndling Alexandria Ocasio-Cortez krever Clarence Thomas’ avgang..

NRK - 16 apr 22 kl. 08:10

Mann tiltalt for overgrep

En mann i 40-årene er i Oslo er tiltalt for å ha forgrepet seg på jenter, både fysisk og via sosiale medier, i mange år. Det er 43 fornærmede i saken. Flere av dem var 12 år da det skjedde.

VG - 20 apr 22 kl. 07:45

Tiltalt for overgrep mot 41 jenter – nekter straffskyld

Politiet mener mannen i 40-årene har begått overgrep mot flere titalls jenter. De aller fleste kom han i kontakt med via Snapchat..

NRK - 20 apr 22 kl. 08:58

43 fornærma barn i overgrepssak

En mann bosatt i Oslo er tiltalt for en rekke seksuelle overgrep mot barn under 14 og 16 år. Det er totalt 43 fornærmede i saken, som starter i Oslo tingrett i dag. De fleste overgrepene skal ha blitt begått via Snapchat fra 2018 til 2020.

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

– Et eksempel på altfor mye penger og arrogant ledelse

Han siterer Yoda fra Star Wars, er inspirert av japanske krigsherrer og sammenligner seg selv med Jesus. Nå er tek-milliardær Masayoshi Son (65) i trøbbel – og det får konsekvenser for norske selskaper..

E24 - 16 timer siden

Sterk oppgang på Wall Street

Det er god stemning på de amerikanske børsene fredag. Treningsselskapet Peloton hopper 11 prosent etter agressiv kostnadskuttplan..

E24 - 11 timer siden

«The big short»-investor advarer: – Vinteren kommer

Investoren Michael Burry, mest kjent for å vedde mot boligmarkedet i forkant av krasjet i 2008, mener amerikanerne ikke klarer å få ned forbruket tross skyhøy inflasjon..

E24 - 11 timer siden

Containerboomen fortsetter: – Bør forhindre kollaps

Analysesjef mener fortsatte flaskehalser ved verdens havner vil redde markedet for containerfrakt til havs det neste året – og øyner et nytt historisk år..

E24 - 12 timer siden

Nå elektrifiseres Utsirahøyden: – Vil bruke mer strøm enn hele Stavanger

Olje- og gassfelt står i kø for å skru på strømbryteren. Om ikke lenge er hele Utsirahøyden og Sleipner Øst elektrifisert via Johan Sverdrup-feltet. Den årlige kraftbruken, bare i dette området, blir større enn for hele Stavanger..

E24 - 13 timer siden

Lite vann i Rhinen kan forverre energikrisen

Vannstanden i den viktige, vesteuropeiske elven nærmer seg kritiske nivåer som kan stanse frakt av drivstoff..

E24 - 14 timer siden

Ole Brumm hadde hatt glede av hold-in tights

Hovedproblemet i næringslivet er ikke at folk går på kurs, hovedproblemet er når ambisjonen stopper før det..

E24 - 16 timer siden

Danske Bank: Norges Bank trenger ikke heve renten i 2023

Sjeføkonom Frank Jullum i Danske Bank tror det holder at Norges Bank hever styringsrenten på tre av de fire møtene som er igjen i år..

E24 - 16 timer siden

Analytiker om Pexip-tall: – Dårligere enn ventet på alle punkter

Pexip-aksjen raser på Oslo Børs etter at selskapet la frem skuffende kvartalstall. Analytikere mener kursfallet er fortjent og at selskapets fremtid ser usikker ut..

E24 - 16 timer siden

Raser på børs: – Ikke det aksjonærene vil høre

Videokonferanseselskapet Pexit faller over 15 prosent på børs etter svake tall. Det fører til nedbemanninger og misfornøyde aksjonærer..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com