NRK > Nyheter

Wednesday, 10 August, 04:32

NRK - 30 jun 22 kl. 05:21

Abonnementsbasert Snapchat rulles ut

Amerikanske Snap innfører en abonnementsversjon av Snapchat for å øke selskapets inntekter. Tjenesten rulles ut i flere land, men ikke i Norge. Betalingsversjonen får navnet Snapchat+ og skal koste om lag 40 kroner i måneden. Den skal gi tilgang til fordeler som ikke finnes i gratisversjonen, heter det i en uttalelse fra den California-baserte eieren Snap. Blant annet dreier det seg om prioritert teknisk hjelp og tilgang til nye tjenester før de blir tilgjengelig for andre.
Les mer på NRK


Les mer om:
Snap, Snapchat, Norge, California, Australia, Zealand, arabia, USA, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Abonnementsbasert, Snapchat, rullesut
E24 - 30 jun 22 kl. 06:03

Abonnementsbasert Snapchat rulles ut

Amerikanske Snap innfører en abonnementsversjon av Snapchat for å øke selskapets inntekter. Tjenesten rulles ut i flere land, men ikke i Norge..

Aftenposten - 30 jun 22 kl. 06:04

Lanserer abonnementsbasert versjon

Amerikanske Snap innfører en abonnementsversjon av Snapchat for å øke selskapets inntekter..

NRK - 07 jul 22 kl. 09:17

Riksadvokaten henlegger Snapchat-sak mot politiet

Riksadvokaten har avgjort at straffeforfølgningen mot en politimann som la ut et bilde av en mistenkt på Snapchat forblir henlagt. Det var i januar at Utrykningspolitiet i Sør-Norge la ut et bilde på Snapchat av en person mistenkt for ruspåvirket kjøring. Bildet var tatt under blodprøvetaking på legevakten, og vedkommende var avbildet fra brystet og ned.

VG - 21 apr 22 kl. 22:08

I retten for Snapchat-overgrep: Mener tiltalte begikk fysiske overgrep etter løslatelse

Politiet mener mannen i 40-årene som er tiltalt for titalls Snapchat-overgrep også forgrep seg fysisk på to jenter etter at han ble løslatt fra varetekt..

NRK - 23 jul 22 kl. 18:15

Mannen siktet for sexchatting med barn, varetektsfengslet

Den tidligere læreren som er siktet for seksualisert kontakt med barn på Snapchat, er varetektsfengslet i fire uker. Mannen er også ilagt brev- og besøkskontroll, opplyser politiadvokat Elisabeth Bru til Bergens Tidende. Mannen i 30-årene skal både ha bedt om og sendt seksualiserte bilder til barna han har kontaktet.

NRK - 28 jul 22 kl. 10:16

Russland bøtelegger WhatsApp og Snapchat

Russland bøtela kommunikasjonsplattformen WhatsApp med 18 millioner rubler torsdag, melder Reuters. Det tilsvarer en sum på omtrent 2.9 millioner norske kroner.

VG - 30 mar 22 kl. 01:24

Alexandria Ocasio-Cortez krever høyesterettsdommers avgang

I USA rulles i disse dager opp en oppsiktsvekkende sak som involverer en høyesterettsdommers kone, Donald Trumps stabssjef og 6.-januarkomiteen. Demokratenes progressive yndling Alexandria Ocasio-Cortez krever Clarence Thomas’ avgang..

NRK - 16 apr 22 kl. 08:10

Mann tiltalt for overgrep

En mann i 40-årene er i Oslo er tiltalt for å ha forgrepet seg på jenter, både fysisk og via sosiale medier, i mange år. Det er 43 fornærmede i saken. Flere av dem var 12 år da det skjedde.

VG - 20 apr 22 kl. 07:45

Tiltalt for overgrep mot 41 jenter – nekter straffskyld

Politiet mener mannen i 40-årene har begått overgrep mot flere titalls jenter. De aller fleste kom han i kontakt med via Snapchat..

NRK - 20 apr 22 kl. 08:58

43 fornærma barn i overgrepssak

En mann bosatt i Oslo er tiltalt for en rekke seksuelle overgrep mot barn under 14 og 16 år. Det er totalt 43 fornærmede i saken, som starter i Oslo tingrett i dag. De fleste overgrepene skal ha blitt begått via Snapchat fra 2018 til 2020.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Ordførere mot elektrifisering av sokkelen

Olje- og energiminister Terje Lien Aasland, får motstand fra sine egne om elektrifisering av sokkelen. Aasland slo i Dagens Næringsliv tirsdag fast at elektrifiseringen av norsk sokkel skal gjennomføres. Det mener Ap-ordførerne i både Sandnes, Farsund, Sunndal og Høyanger er en dårlig ide, skriver Klassekampen.

NRK - 1 time siden

Sikkerhetsekspert: Trusselen fra IS i Afrika vokser

Trusselen fra den ekstreme islamistgruppa IS i Afrika vokser for hver dag som går, sier en ekspert på sikkerhet i Afrika. Martin Ewi forklarte seg til FNs sikkerhetsråd om terrorgruppas økende styrke i Afrika tirsdag. Han sier at minst 20 land i Afrika nå rammes direkte av IS-aktivitet, mens gruppa bruker mer enn 20 andre land til logistikk, pengeinnsamling og annet.

NRK - 1 time siden

Like mange trafikkdøde i år som i hele fjor

Så langt i år har 80 personer mistet livet i ulykker langs norske veier. Det er like mange som i hele 2021. Det 80.

NRK - 1 time siden

Kvinne tiltalt for å ha hjulpet tenåringsdatteren med abort

En mor som hjalp tenåringsdatteren sin med å ta abort i Nebraska, er blitt tiltalt for en grov forbrytelse i forbindelse med aborten. Aktor i saken sier at det er første gang han straffeforfølger noen for å ha tatt en abort etter uke 20 i svangerskapet, noe som er forbudt i delstaten. Loven ble vedtatt i 2010, men ble ikke gjeldende før USAs høyesterett i sommer opphevet den føderale abortretten i USA.

NRK - 2 timer siden

Beslagla telefonen til Trump-støttespiller

Kongressmannen Scott Perry sier at FBI har beslaglagt telefonen hans. Perry er en av Donald Trumps støttespillere i Kongressen. Republikaneren er blant dem som granskes av komiteen som gransker stormingen av Kongressen i januar i fjor, da Trump-støttespillere gikk til angrep da Joe Bidens valgseier skulle godkjennes.

NRK - 3 timer siden

500 griser brant inne i grisefjøs

En brann i et grisefjøs på Voll i Klepp kommune på Jæren har trolig kostet rundt 500 griser livet. – Da vi kom fram kort etter var det overtent og nå har taket rast, så grisene må nok regnes som tapt, sier brannsjef Nils-Erik Haagenrud i Rogaland brann og redning til NTB. Han opplyser at det er bestilt nødslakt til grisene.

NRK - 3 timer siden

600 griser brant inne i grisefjøs

En brann i et grisefjøs på Voll i Klepp kommune på Jæren har trolig kostet rundt 600 griser livet. – Da vi kom fram kort etter var det overtent og nå har taket rast, så grisene må nok regnes som tapt, sier brannsjef Nils-Erik Haagenrud i Rogaland brann og redning til NTB. Han opplyser at det er bestilt nødslakt til grisene..

NRK - 3 timer siden

Mann omkom i trafikkulykke i Larvik

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en utforkjøring ved Kvelde i Larvik tirsdag kveld. Det opplyser Sør-Vest politidistrikt natt til onsdag. Mannens pårørende er varslet.

NRK - 4 timer siden

Brann i grisehus i Rogaland

Det brenner i en driftsbygning med 600 griser på Klepp i Rogaland. Brannvesenet har startet slukking, melder operasjonssentralen i Sør-Vest politidistrikt. Politiet fikk melding om brannen klokka 23.

NRK - 4 timer siden

Svensk Amnesty-stifter trekker seg i protest

Per Wästberg trekker seg fra Amnesty på grunn av rapporten om Ukrainas bruk av sivil infrastruktur i krigen. Han stiftet Amnestys avdeling i Sverige i 1964. Amnesty har fått sterk kritikk fra Ukraina og flere i Vesten etter rapporten som anklaget ukrainske styrker for å sette sivile liv i fare.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com