NRK > Nyheter

Wednesday, 27 September, 23:10

NRK - 10 nov 22 kl. 22:47

AUF-leder mener Giske er del av problemet

Arbeiderpartiet har falt som en stein på de siste meningsmålingene. I Debatten på NRK kritiserte AUF-leder Astrid Hoem tidligere nestleder Trond Giske for å prøve å være en lederskikkelse på venstresiden. –Trond Giske må anerkjenne at han er en del av problemet med at mange synes det er vanskelig å snakke om politikk, sa Hoen. Onsdag fikk partiet 16,9 prosent i en novembermåling utført for FriFagbevegelse, Avisenes Nyhetsbyrå (ANB) og Dagsavisen. Ap har aldri gjort det dårligere i en Opinion-måling enn i denne målingen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Debatten, NRK, AUF, Astrid Hoem, Trond Giske, Giske, Hoen, FriFagbevegelse, Nyhetsbyrå, ANB, Dagsavisen, Opinion

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: AUF-leder, mener, Giskeer , delav , problemet
NRK - 15 nov 22 kl. 16:55

Støre benekter koordinert angrep på Giske

Ap-leder Jonas Gahr Støre benekter at han på forhånd visste at AUF-lederen på direktesendt TV skulle rette kraftig kritikk mot Trond Giske. Verken Støre selv eller Statsministerens kontor var orientert om at AUF-leder Astrid Hoem skulle komme med et kritisk utspill mot tidligere nestleder Trond Giske, framholdt partilederen da han ble intervjuet under et seminar Stortingets presselosje arrangerte tirsdag ettermiddag. – Jeg mener Trond må erkjenne at han er en del av problemet med at mange synes det er vanskelig å snakke om politikk, sa Hoem på NRKs Debatten torsdag kveld.

NRK - 02 mar 23 kl. 08:47

Brenna: Giske burde bidratt mer konstruktivt

– Jeg mener nok at Trond kunne vært litt mer opptatt av å bidra konstruktivt inn i det felles Arbeiderpartiet, ikke bare bruke krefter på å kritisere partiledelsen. Det sa Arbeiderpartiets nestlederkandidat Tonje Brenna da hun besøkte Politisk kvarter i dag. AUF-leder Astrid Hoem tok i november et flengende oppgjør med tidligere Ap-nestleder Trond Giske, som nå leder Nidaros sosialdemokratiske forum.

NRK - 04 mar 23 kl. 10:31

– Hårreisende, sier AUF om regjeringens håndtering av Fosen-saken

– Vi i AUF mener det er helt hårreisende at det har gått over 500 dager før man har tatt stilling i denne saken her, sier Fredrik Sørlie, sentralstyremedlem i AUF. – Det er ekstremt kritikkverdig. Det synes jeg reflekterer hele prosessen her, at den har vært kritikkverdig.

NRK - 16 okt 22 kl. 17:00

Astrid Hoem gjenvalgt som AUF-leder

AUF-leder Astrid Hoem er gjenvalgt som AUF-leder for to nye år. – Vi lever nå i vår generasjonsskjebnetid etter mange år hvor alle trodde at verden bare kunne bli bedre. Nå trengs et sterkt AUF som kjemper for rettferdig omfordeling, klimakutt, internasjonal solidaritet og unge sine muligheter.

Klartale - 21 jul 22 kl. 09:35

Slik blir 22. juli i år

22. juli 2011 er en dag de fleste husker. En bombe i Oslo drepte åtte mennesker.

NRK - 04 maj 23 kl. 19:18

Venstre støtter AUF mot gruvedrift på havbunnen

– Nå må Arbeiderpartiet lytte til eget ungdomsparti og stanse åpningsprosessen for utvinning av havbunnsmineraler, sier Ola Elvestuen, energi- og miljøpolitisk talsperson for Venstre. AUF har lagt frem et forslag mot gruvedrift på havbunnen på Aps landsmøte. Regjeringen vil trolig åpne for leting etter havbunnsmineraler i løpet av våren.

NRK - 05 maj 23 kl. 12:10

Siger for AUF: Vrakar fråværsgrensa

Arbeidarpartiet vil fjerne fråværsgrensa i vidaregåande skule. AUF har med det fått gjennomslag i ei sak som har vore viktig for ungdomspartiet. Det var VG som omtalte saka først.

NRK - 09 sep 22 kl. 12:01

AUF-lederen innstilt til gjenvalg

AUF-leder Astrid Willa Eide Hoem er innstilt til gjenvalg i ledervervet av valgkomiteen i AUF. – Å få lede AUF de siste to årene er det gøyeste og mest ærefulle jeg har fått lov til. Så hvis landsmøtet er enig med valgkomiteen, er det ingenting jeg heller vil enn å fortsette å jobbe for en grønnere og mer rettferdig fremtid, sier hun til VG.

NRK - 04 maj 23 kl. 15:35

AUF-alarm: Folk presses ut i fattigdom

AUF-leder Astrid Hoem trakk fram kampen for økte trygdeytelser i sin tale til Ap-landsmøtet. – Folk går på jobb og betaler skatt fordi det kommer med et løfte tilbake om at du skal få et sikkerhetsnett du kan stole på, sa hun. – Og akkurat nå er det mange som ikke stole på sikkerhetsnettet vårt.

NRK - 05 maj 23 kl. 09:43

Natur og ungdom og AUF varsler aksjon under landsmøtet

Natur og ungdom (NU) og AUF ber Arbeiderpartiet sette regjeringas mineralsatsing på pause. I morgen aksjonerer de under partiets landsmøte i Oslo. Leder av Troms og Finnmark AUF, Kaisa Marja Hætta-Jacobsen, sier AUF ønsker å stoppe prosessen inntil nødvendig kunnskap er på plass.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Politiet søker i turområde

Politiet er i gang med undersøkingar i Vågsbygdskogen i Kristiansand. Undersøkingane er knytt til dobbeltdrapet, der ei jente og mor hennar vart funne døde onsdag. – Vi er her fordi vi har sett i verk etterforsking og undersøking.

NRK - 2 timer siden

To menn pågrepet etter skuddløsning på Nordstrand

I forbindelsen med skytingen mot en bolig og en bil på Nordstrand tirsdag kveld, har politiet i kveld pågrepet to menn. De er siktet for grov ulovlig befatning med skytevåpen. Begge de siktede er kjent for politiet fra tidligere.

NRK - 2 timer siden

Arabisk familie skutt og drept i Israel

En arabisk familie på fem ble skutt og drept i hjemmet sitt nord i Israel onsdag. Drapene er de siste i en bølge av vold og drap mot arabere i landet. Drapene på de fem, deriblant to barn, skjedde i den nordlige byen Basmat Tab'un og kun timer etter 50 år gammel arabisk mann ble drept i samme område, opplyser israelsk politi.

NRK - 4 timer siden

Skyting i Stockholm: En person død

SISTE: En person er skutt og drept, melder Aftonbladet. - På stedet fant vi en mann med skuddskader. Livet hans sto ikke til å redde.

NRK - 2 timer siden

Trudeau beklager ubehagelig hendelse i Underhuset

Den kanadiske statsministeren Justin Trudeau ba onsdag om unnskyldning etter at en tidligere foredragsholder skal ha berømmet en nazi-veteran i Underhuset. Blant de som var til stede var Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj. Personen som ble hedret er en ukrainsk veteran som kjempet sammen med nazistene under andre verdenskrig.

NRK - 3 timer siden

The Scotsman åpner i nye lokaler

Utestedet The Scotsman bekrefter at de vil åpne et nytt sted. Det skriver Avisa Oslo. På tirsdag kom beskjeden om at den tradisjonsrike baren på Karl Johans gate i Oslo må ut av sine gamle lokaler ved nyttår.

NRK - 3 timer siden

Bruce Springsteen avlyser alle konserter ut 2023

Bruce Springsteen og The E Street Band utsetter alle konserter i 2023 til 2024 på grunn av artistens problemer med magesår. – Bruce Springsteen er fortsatt på bedringens vei fra magesår de siste ukene og fortsetter å motta behandling ut året, i henhold til råd fra legen. Med dette i tankene vil vi for sikkerhets skyld utsette alle resterende konserter i 2023 til 2024, skriver artisten på X/Twitter.

NRK - 4 timer siden

Skyting i Stockholm: En person skadet

Politiet i Stockholm ble like før klokka syv varslet om skyting i Fruängen sør i Stockholm En person skal ha skuddskader, opplyser politiet på sine hjemmesider. Både politi og ambulansepersonell er på stedet..

NRK - 4 timer siden

Melding om skyting i Stockholm: En person skadet

Politiet er varslet om skyting i Fruängen sør i Stockholm. En person skal ha skuddskader, ifølge Aftonbladet, som siterer politiet..

NRK - 4 timer siden

Ringsaker: Mann død etter trafikkulykke i natt

Mannen i 20-åra som i natt ble flydd til Ullevål sykehus etter en trafikkulykke, er død. Det bekrefter politiet på Twitter/X. Pårørende er varslet og politiet etterforsker saken..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com