NRK > Nyheter

Saturday, 13 April, 01:36

NRK - 19 jun 22 kl. 11:14

AFP: Palestinsk person drept av israelske styrker

En palestinsk person er skutt og drept av israelske styrker, melder AFP, og siterer palestinske myndigheter..
Les mer på NRK


Les mer om:
AFP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: AFP, Palestinskperson , dreptav , israelske, styrker
NRK - 02 jun 22 kl. 17:01

Palestinsk tenåring drept av israelske soldater

En palestinsk tenåring er skutt og drept av israelske soldater. Det melder AFP. Det er den fjerde palestineren som blir drept av israelske soldater på to dager.

NRK - 16 dec 23 kl. 09:56

Wafa: Flere titall palestinere drept i israelske angrep i Jabalia

Flere titall palestinere er drept i israelske luftangrep mot tre ulike hus i Jabalia nord i Gaza, melder det palestinske nyhetsbyrået Wafa. Minst 14 mennesker ble drept da to hus ble lagt i grus i en og samme gate, mens flere titall andre ble drept i et luftangrep mot et annet boligbygg i Jabalia. Begge angrepene skjedde tidlig lørdag.

NRK - 07 jul 23 kl. 18:46

Tre palestinere drept på Vestbredden

Tre palestinere ble drept av israelske soldater på den okkuperte Vestbredden fredag, opplyser palestinske helsemyndigheter. To av dem ble drept da israelske soldater rykket inn i Nablus nord på Vestbredden. Ifølge den israelske sikkerhetstjenesten Shin Bet sto de to bak et angrep mot et israelsk politikjøretøy på Vestbredden tidligere i uka.

NRK - 02 jun 22 kl. 07:50

Palestiner skal være drept i flyktningleir på Vestbredden

En palestinsk mann skal være drept i uroligheter i en flyktningleir på den okkuperte Vestbredden, opplyser palestinske myndigheter. Palestinske helsemyndigheter opplyser at mannen ble drept av den israelske hæren i et sammenstøt i flyktningleiren Dheisheh utenfor Betlehem. Den israelske hæren har ikke kommentert dødsfallet.

NRK - 19 jan 24 kl. 17:34

Amerikansk statsborger drept av israelske soldater på Vestbredden

En amerikansk-palestinsk 17-åring er skutt og drept av israelske soldater på den okkuperte Vestbredden. Guttens onkel bekrefter hendelsen, som skal ha skjedd da israelske soldater åpnet ild mot steinkastende ungdommer. Sykehuskilder bekrefter overfor det palestinske nyhetsbyrået Wafa og Al Jazeera at 17-åringen ble skutt og drept av israelske soldater.

NRK - 20 jun 23 kl. 12:25

Tallet på drepte stiger på Vestbredden

Tallet på drepte etter mandagens israelske angrep i Jenin steg tirsdag til seks, da en av de sårede døde. Tirsdag ble også en 20-åring drept utenfor Betlehem. Israelske styrker tok for første gang på over 20 år i bruk Apache-helikoptre under mandagens angrep på den okkuperte Vestbredden.

NRK - 10 jul 23 kl. 19:54

Video viser israelske soldater som skyter mot journalister

Palestinske journalister som dekket Israels angrep mot flyktningleiren Jenin i forrige uke, ble beskutt av israelske soldater, viser video. Videoen er publisert av TV-stasjonen Al Araby og delt av den israelske avisa Haaretz. Den viser et israelsk militærkjøretøy som kommer inn i en gate der en gruppe journalister, har tatt oppstilling.

NRK - 10 jul 23 kl. 16:40

Palestiner drept på Vestbredden

Israelske soldater har skutt og drept en palestinsk 33-åring som ifølge dem gikk til angrep da han ble stanset ved en veisperring på den okkuperte Vestbredden. Ifølge den israelske hæren ble mannen stanset i landsbyen Deir Nidham vest for Ramallah. Mannen gikk ifølge dem da ut av bilen, kastet en håndgranat og avfyrte skudd mot soldatene.

NRK - 07 okt 23 kl. 12:08

Palestinsk nyhetsbyrå: Flere drept på Gazastripen

Minst seks palestinere, blant dem en journalist, skal være drept i israelske angrep på Gazastripen, melder det palestinske nyhetsbyrået Wafa. To palestinere ble drept øst for flyktningleiren Bureij sentralt på Gazastripen, mens to andre ble drept nord i den palestinske enklaven, opplyste kilder i helsevesenet til nyhetsbyrået lørdag morgen. Senere ble en palestinsk sykehusarbeider ifølge Wafa drept i et israelsk rakettangrep mot et sykehus i Beit Lahiya.

NRK - 09 nov 23 kl. 12:38

Åtte palestinere drept av israelske soldater i Jenin

Åtte palestinere er drept og 13 er såret av israelske styrker i Jenin på den okkuperte Vestbredden, ifølge det palestinske helsedepartementet. De meldte først at sju var drept, men det ble senere oppjustert til åtte. Ifølge det palestinske nyhetsbyrået Wafa rykket store israelske styrker, støttet av pansrede bulldosere inn i flyktningleiren i morgentimene torsdag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Harris: Trump vil ta USA tilbake til 1800-tallets abortlover

Donald Trump ønsker å ta USA tilbake til 1800-tallets abortlover, hevder visepresident Kamala Harris. Hun talte fredag i vippestaten Arizona, der delstatens øverste domstol nylig ga grønt lys å gjeninnføre en abortlov fra 1864. (NTB) Loven innebærer at abort er forbudt i alle tilfeller, unntatt når mors liv er i fare.

NRK - 45 minutter siden

Tyskland og Østerrike ber innbyggere om å reise fra Iran

Tyskland og Østerrike ber innbyggere om å forlate Iran på grunn av den økte risikoen for en eskalering mellom Iran og Israel. – Sammen med våre partnere gjør vi alt vi kan for å hindre en eskalering av situasjonen i Midtøsten via diplomatiske kanaler, skriver utenriksdepartementet i Tyskland på X. Danmark har også advart om økt risiko for militær eskalering i Midtøsten, skriver DR..

NRK - 1 time siden

Digitaliseringsministeren vil ikke forby TikTok

Digitaliserings- og forvaltningsminister Karianne Tung (Ap) sier hun tar advarslene om TikTok på alvor, men vil ikke forby appen. – Jeg er skeptisk til å forby. Vår mening er at vi ikke kan trygge Norge ved å forby enkeltapper.

NRK - 1 time siden

Trump sier han vil vitne i «hysjpengesaken»

Dommeren i den såkalte hysjpenge-saken mot Donald Trump avviste fredag nok et forsøk fra ekspresidenten på å utsette saken. Trumps advokater argumenterte blant annet med at utvalget av jurymedlemmer kan ha fått med seg den eksepsjonelt skadelige nyhetsdekningen av saken. Dommer Juan Merchan var ikke overbevist.

NRK - 1 time siden

Stein Lier-Hansen: – Bra for meg at saken behandles av Økokrim

Fredag kveld ble tidligere administrerende direktør i Norsk Industri, Stein Lier-Hansen, intervjuet på journalistkonferansen Skup. – Jeg er åpen for at jeg har gjort ting som jeg må stå til rette for. Derfor var jeg veldig opptatt av at Økokrim skulle ta saken, for da kommer den type prosess inn i en form som gjør at du har rettssikkerheten din på plass, selv om resultatet blir at du får en smell.

NRK - 2 timer siden

45 migranter fryktes omkommet i Middelhavet

45 migranter er savnet og fryktes omkommet etter at båten deres sank i Middelhavet onsdag, opplyser Den internasjonale organisasjonen for migrasjon (IOM). Migrantene forsøkte å ta seg fra Tunisia til Europa da båten de var om bord i forliste, opplyser IOM. Det er ikke funnet overlevende etter forliset.

NRK - 2 timer siden

Idrettstrener fengslet for seksuelle overgrep mot tre unge utøvere

En mann fra Telemark ble fredag varetektsfengslet, siktet for overgrep mot tre ungdommer han har vært trener for. Idrettstreneren ble pågrepet onsdag denne uken. Han er siktet for tre tilfeller av misbruk av overmaktsforhold og to tilfeller av seksuell omgang med barn mellom 14 og 16 år, ifølge fengslingskjennelsen fra Telemark tingrett.

NRK - 3 timer siden

Georgieva fortsetter som IMF-sjef i fem nye år

Det internasjonale pengefondets sjef Kristalina Georgieva får beholde vervet i en ny femårsperiode. Det bekreftet IMFs styre fredag. Styret i Det internasjonale pengefondet (IMF) opplyser at beslutningen om å vise henne tillit i fem nye år, er enstemmig vedtatt.

NRK - 3 timer siden

Haiti har fått ny overgangsråd

Haiti, der væpnede bander har tatt kontroll over store områder, har fått et nytt overgangsråd som skal forsøke å gjenopprette ro og orden i landet. Det nye rådet trer i kraft en måned etter at statsminister Ariel Henry kunngjorde at han ville gå av. Henrys kunngjøring kom etter at G9-familien, en sammenslutning av flere kriminelle bander og tidligere politifolk, tok kontroll over flyplassen i hovedstaden Port-au-Prince.

NRK - 5 timer siden

Roberto Cavalli er død

Den kjente italienske motedesigneren Roberto Cavalli er død, 83 år gammel. Det melder italienske medier. Cavalli døde i boligen sin i Firenze etter lang tids sykdom, meldte det italienske nyhetsbyrået Ansa fredag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com