NRK > Nyheter

Lørdag, 19 Juni, 19:56

NRK - 12 mai 21 kl. 19:11

AFP: 6-åring drept i rakettangrep


Les mer på NRK


Les mer om:
AFP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: AFP, 6-åring, drepti , rakettangrep
NRK - 12 mai 21 kl. 20:27

Avis: Minst 20 skadd i rakettangrep

Minst 20 mennesker skal være skadd i et rakettangrep mot byen Ashkelon i Sør-Israel, hevder Times of Israel. Meldingen kommer kort tid etter at Islamsk hellig krig varslet et omfattende rakettangrep mot Israel klokken 20 norsk tid. Ashkelon har blitt rammet av flere rakettangrep fra Gazastripen de siste dagene..

NRK - 05 mai 21 kl. 08:28

En drept i rakettangrep i Syria

En sivil person er drept og seks såret i det som syriske medier melder var et israelsk rakettangrep mot mål i havnebyen Latakia natt til onsdag. Israelske myndigheter hadde onsdag morgen ikke kommentert saken..

NRK - 11 mai 21 kl. 14:18

– To kvinner drept i rakettangrep

To kvinner skal være drept i et palestinsk rakettangrep mot Ashkelon sør i Israel, opplyser en sjef for ambulansetjenesten. Ifølge Times of Israel traff raketten et bolighus. Flere skal være skadd i angrepet..

NRK - 11 mai 21 kl. 20:36

Én drept i angrepet mot Tel Aviv

Én person skal være død i Tel Aviv etter et omfattende rakettangrep i kveld, melder Reuters, som siterer den israelske TV-kanalen Channel 12. Israelsk helsepersonell opplyser til nyhetsbyrået at den drepte skal være en 50 år gammel kvinne. Tidligere i dag ble det meldt at to kvinner skal være drept i et palestinsk rakettangrep mot Ashkelon sør i Israel..

NRK - 11 mai 21 kl. 14:18

To kvinner drept i rakettangrep

To kvinner mistet livet i et palestinsk rakettangrep mot det sørlige Israel, opplyser helsemyndighetene..

NRK - 12 mai 21 kl. 17:01

Israel venter nye rakettangrep

Det israelske forsvaret (IDF) venter nye rakettangrep mot det sentrale Israel etter at det onsdag ble kjent at flere Hamas-topper er drept i israelske angrep. Israels statsminister Benjamin Netanyahu varsler samtidig at angrepene mot Gaza vil fortsette. – Vi har eliminert høytstående Hamas-ledere, og dette er bare begynnelsen.

E24 - 26 mars 21 kl. 06:28

Brann på oljeterminal i Saudi-Arabia etter rakettangrep

Et rakettangrep utløste en brann på en oljeterminal sør i Saudi-Arabia, på dagen seks år etter landets militærintervensjon i Jemen..

NRK - 24 april 21 kl. 03:51

Israel svarer på rakettangrep

Israels militære slo natt til lørdag til mot flere mål på Gazastripen som gjengjeldelse for flere rakettangrep. Israels militære sa på Twitter at de hadde slått til mot en militærpost tilhørende Hamas etter at 3 raketter fredag ble avfyrt mot Israel..

VG - 13 mai 21 kl. 04:20

Nye rakettangrep: Bombet viktige Hamas-bygg

Høye smell, luftvernsirener og livredde borgere på begge sider. Konflikten mellom Israel og militante grupper i Gaza eskalerer ytterligere med kraftige rakettangrep natt til torsdag..

NRK - 13 mai 21 kl. 21:30

Over 100 drept i angrep i Gaza

103 palestinere er drept de israelske angrepene mot Gazastripen, blant dem 27 barn og elleve kvinner. Det opplyser det Hamas-kontrollerte helsedepartementet i Gaza by. 580 palestinere er såret i angrepene, der Israel benytter kampfly og droner og angriper med stridsvogngranater.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

10.000 smitta tredje dag på rad

Storbritannia har registrert 10.321 koronatilfelle og 14 dødsfall det siste døgnet. Det er tredje dagen på rad at talet på smitta er over 10.

NRK - 30 minutter siden

Restaurant vurderer å melda gjester

Restauranten Pieder Ro i Kristiansand vurderer å melda to gjester etter å ha blitt stengd på grunn av koronasmitte. Dei to gjestene var i restauranten måndag. Tysdag fekk dei beskjed om at dei hadde testa positivt for koronaviruset, melder Fædrelandsvennen.

NRK - 30 minutter siden

Smittetala i Russland dobla

For andre dag på rad melder Moskva om ny smitterekord. Pasientar som er smitta med deltavarianten, strøymer til sjukehusa i den russiske hovudstaden. På landsbasis rapporterte Russland laurdag om 17.

NRK - 1 time siden

Deltaviruset sprer seg i Värmland

De siste ukene har over 100 personer fått påvist delta-varianten av koronaviruset i Värmland-regionen i Sverige. – Nå er 102 tilfeller av delta-varianten bekreftet i Värmland. Fra et smittespredningsperspektiv er det bekymringsfullt, sier smittevernlege Ingemar Hallén til Region Värmland.

NRK - 1 time siden

Brann i leilegheitskompleks i Florø

Naudetatane er på beg til mogleg brann i eit leilegheitskompleks med fire bueiningar. Vest politidistrikt melder om mykje røyk på staden. Evakuering er starta..

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke i Tønsberg

En bil har kjørt ut og havnet på taket ved Hortensveien på Barkåker i Tønsberg kommune. To personer er involvert. Bilen ligger på taket i vegbanen.

NRK - 1 time siden

Redningsaksjon på Innherred

Politiet i Trøndelag drifter en redningsaksjon ved Heggsjøfjellet på Innherred. I et turfølge skal to kvinner ha kommet bort fra hverandre. Det skal være dårlig vær i området, men kvinnene er lokalisert på kartet og ved godt mot..

NRK - 1 time siden

Bergen tok storeslem i korps-NM

Bergen vant både innen brass og janitsjar i årets NM for skolekorps. Mesterkapet var digitalt. 66 skolekorps leverte inn bidrag.

NRK - 1 time siden

Tre bjørnar kan fellast i Troms

Fleire bjørnar hatt tatt livet at sauer i Troms. Mest sannsynleg er det fire bjørnar som har forsynt seg av saueflokkar i kommunane Bardu, Salangen og Lavangen den siste tida. No blir det gjeve skadefellingstillatelse på tre av bjørnane..

NRK - 1 time siden

Eriksens kjærast snakkar ut

Christian Eriksens kjærast, Sabrina har for første gong uttalt seg etter Eriksens hjartestans. – Chris har det bra. No er vi her, og no har vi bruk for litt ro og kvile, seier ho i ein utsegn gjeve av B.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt