NRK > Nyheter

Saturday, 23 September, 19:28

NRK - 01 jun 23 kl. 08:26

AFP: Åtte skadd i «uavbrutt bombing» av russisk grenseby

Åtte mennesker skal være skadd i byen Shebekino i den russiske regionen Belgorod på grensen til Ukraina etter «uavbrutt bombing». Det hevder guvernøren i området på Telegram, ifølge nyhetsbyrået AFP. Guvernør Vyacheslav Gladkov anklager Ukraina for å stå bak angrepene. Det er så langt ikke kjent hvordan Ukraina stiller seg til dette. Det skal ikke være meldt om noen dødsfall, ifølge guvernøren..
Les mer på NRK


Les mer om:
Shebekino, Belgorod, Ukraina, Telegram, AFP, Vyacheslav Gladkov

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: AFP, Åtte, skaddi , uavbrutt, bombingav , russisk, grenseby
NRK - 24 jul 23 kl. 14:44

Mor og baby skadd i påkjørselen i Drøbak

En mor og en baby ble skadd i påkjørselen i Drøbak søndag. Babyen var kritisk skadd, men betegnes nå som lettere skadd. – Det er snakk om en baby som ble ansett som kritisk skadd.

Klartale - 06 feb 23 kl. 10:53

Redder mennesker ut av ruinene

Et jordskjelv gikk natt til mandag sør i Tyrkia. Minst 641 mennesker er bekreftet døde så langt. Det opplyser myndighetene i Tyrkia og Syria.

NRK - 28 feb 23 kl. 09:51

Ni demonstranter fjernet og anmeldt

Politiet i Oslo har fjernet ni demonstranter fra inngangspartiet til Finansdepartementet. – Disse etterkom ikke politiet sitt pålegg. De anmeldes for dette, opplyser operasjonsleder Vidar Pedersen.

NRK - 08 jul 23 kl. 10:27

Minst seks skadd i Pamplona-festivalens andre okseløp

Lørdag morgen ble minst seks personer skadd i det andre okseløpet under den kjente San Fermín-festivalen i Pamplona i Spania. Ifølge kringkasteren skal det først og fremst være snakk om blåmerker. Dagen før ble like mange skadd i det første okseløpet i årets festival.

NRK - 08 jul 23 kl. 10:27

Minst fire skadd i Pamplona-festivalens andre okseløp

Lørdag morgen ble minst fire personer skadd i det andre okseløpet under den kjente San Fermín-festivalen i Pamplona i Spania. Ifølge kringkasteren skal det først og fremst være snakk om blåmerker. Dagen før ble like mange skadd i det første okseløpet i årets festival.

NRK - 11 maj 23 kl. 10:13

Titalls barn skadd i Finland etter brokollaps

Flere barn i byen Esbo, i nærheten av Helsingfors, skal være skadd etter at en gangbro kollapset. Det uttaler sykehuset, sitert av nyhetsbyrået Reuters. Det ble først meldt at 27 barn var skadd i varierende grad.

NRK - 02 jul 23 kl. 20:01

Ni personer skadd i skyting i Kansas i USA

Ni personer ble skadd da flere gjerningspersoner åpnet ild i en nattklubb i delstaten Kansas i USA natt til søndag. Sju personer ble såret av skudd, og ytterligere to personer ble skadd da det oppsto trengsel mot utgangsdøren, ifølge politiet. Ingen ble drept, men en person er kritisk skadd.

NRK - 08 jun 23 kl. 10:39

Tre barn livstruende skadd etter knivstikking i Frankrike – gjerningsperson skutt

Tre barn er livstruende skadd, opplyser Reuters. Totalt syv personer, inkludert seks barn, er skadet i knivstikkingen, opplyser sikkerhetskilder til AFP torsdag. Den franske avisen Le Dauphine melder at det har vært et knivangrep i sentrum av Annecy, sørøst i Frankrike.

NRK - 08 jun 23 kl. 10:39

Tre barn livstruende skadd etter knivstikking i Frankrike – gjerningsperson arrestert

Tre barn er livstruende skadd, opplyser Reuters. Totalt syv personer, inkludert seks barn, er skadet i knivstikkingen, opplyser sikkerhetskilder til AFP torsdag. Gjerningspersonen ble skutt og arrestert.

Klartale - 14 mar 23 kl. 06:00

Upopulær lov har ført til store demonstrasjoner

Georgias regjering forslo en ny lov. Den vil stemple alle som mottar pengestøtte fra utlandet som agenter.De måtte registrert seg som «agenter under utenlandsk påvirkning».

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Riksvei 9 stengt etter ulykke

To biler har kollidert front mot front på riksvei 9 ved Grendi i Bygland. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent. Luftambulanse er på vei, opplyser politiet.

NRK - 30 minutter siden

Trafikkulykke med flere biler involvert i Lillestrøm

Det har vært en trafikkulykke i en tunnel i Lillestrøm med flere biler involvert. Det skriver politiet på X/Twitter. Tunnelen er sperret og nødetatene er på vei..

NRK - 45 minutter siden

Eva Joly mener Erna Solberg må gå av

Jurist, korrupsjonsjeger og tidligere politiker Eva Joly mener Solberg må gå av som partileder for å bevare tilliten til demokratiet. Hun mener Økokrim må åpne en sak og se på Sindre Finnes mange børsoperasjoner. – Det er klart her er det røde flagg for innsidehandel som må etterforskes, sier jurist Eva Joly.

NRK - 2 timer siden

MC-fører alvorlig skadet etter ulykke i Ringsaker

Ved 17-tiden lørdag ettermiddag var en MC og en personbil involvert i en trafikkulykke på Stavsjøvegen i Ringsaker. MC-føreren, en gutt i tenårene, er ifølge politiet i Innlandet alvorlig skadet etter ulykken. Vedkommende er flydd til Ullevål sykehus.

NRK - 1 time siden

Aserbajdsjan lover FN å behandle etniske armenere som «likeverdige borgere»

Myndighetene i Aserbajdsjan lover FN å behandle de etniske armenerne i Nagorno-Karabakh som likeverdige borgere. Den væpnede armenske militsen i regionen Nagorno-Karabakh ble denne uken tvunget til å legge ned våpnene etter kraftige aserbajdsjanske angrep. Etter kapitulasjonen er det bekymring for framtiden til den armenske folkegruppen i området.

NRK - 2 timer siden

Minst 15 drept og 40 såret av selvmordsbombe i Somalia

Minst 15 mennesker er drept og 40 er såret etter et kjøretøy lastet med eksplosiver eksploderte ved en veisperring i Beledweyne i Somalia lørdag, ifølge AFP. Leder for departementet for humanitær hjelp og krisehåndtering i delstaten Hirshabelle, Abdifatah Mohamed Yusuf, bekrefter dødstallet og skadde..

NRK - 2 timer siden

Fleire hundre i prideparaden i Sogndal

Fleire hundre deltok då det for første gong vart arrangert ein prideparade i Sogndal. – Det har gått over all forventing, til og med i ordentleg vestlandsvêr, seier Sandra Tenud, leiar i Sogn og Fjordane pride. Ho seier ho er begeistra over det gode oppmøte og den gode stemninga.

NRK - 2 timer siden

SVT: E6 vil være stengt i flere måneder etter skredet

Natt til lørdag ble en buss og flere biler ble tatt av et leirskred på E6 nær Göteborg. Ifølge SVT vil E6 være stengt i flere måneder på grunn av skredet. Ingen ble alvorlig skadd.

NRK - 2 timer siden

Fv. 33 stengt etter alvorlig MC-ulykke på Skreia

Lørdag ettermiddag melder politiet om en trafikkulykke mellom en motorsykkel og lastebil på fylkesveg 33 ved Skreia. Ifølge politiet fremstår det som en alvorlig ulykke med større personskade. Vegen er stengt etter ulykken, og det forventes at den vil bli stengt en tid fremover.

NRK - 2 timer siden

Fv. 33 stengt etter ulykke mellom MC og lastebil på Skreia

Lørdag ettermiddag melder politiet om en trafikkulykke mellom en motorsykkel og lastebil på fylkesveg 33 ved Skreia. Det er foreløpig ukjent skadeomfang på MC-føreren, melder politiet i Innlandet. Vegen er stengt etter ulykken.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com