VG > Sport

Tuesday, 28 November, 09:54

VG - 21 nov 23 kl. 03:24

A$AP Rocky anklaget for å ha skutt mot venn – nå blir det rettssak

Det bestemte en dommer i Los Angeles mandag..
Les mer på VG


Les mer om:
Los Angeles, $AP Rocky

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: A$AP, Rocky, anklaget, forå ha , skuttmot , venn, nå blir det rettssak
NRK - 21 nov 23 kl. 04:50

Rapperen Asap Rocky må i retten i voldssak

Den amerikanske rapperen Asap Rocky skal stilles for retten i saken der han er tiltalt for å ha skutt en bekjent, fastslår en domstol i Los Angeles. Den 35-år gamle hiphop-artisten er kjæreste med superstjernen Rihanna, og de har to sønner sammen. Domstolen har funnet at det er nok bevis i saken for å stille ham for retten.

VG - 08 sep 23 kl. 13:05

Rihanna og A$AP Rocky har gitt sønnen navn

Navnet på den nyfødte gutten til Rihanna (35) og A$AP Rocky (34) vekker oppsikt..

NRK - 19 okt 23 kl. 04:23

Rocky-stjerne Burt Young er død

Burt Young døde i Los Angeles 8. oktober, melder New York Times. Han ble 83 år gammel.

NRK - 16 nov 23 kl. 22:33

Puff Daddy anklaget for voldtekt og år med misbruk

Artisten Sean Combs, kjent som Puff Daddy, er anklaget av sin tidligere partner for misbruk som har pågått i flere år. Combs benekter anklagene «på det sterkeste», skriver New York Times. Produsenten og musikkmogulen som har vært et av de mest kjente navnene innen hiphop i flere tiår, er saksøkt i en føderal domstol av Casandra Ventura kjent som Cassie, en R&B-artist som en gang signerte for plateselskapet hans og som var sammen med Combs.

NRK - 07 aug 23 kl. 19:12

Trumps motsøksmål mot E. Jean Carroll avvist

En dommer på Manhattan har avvist Donald Trumps søksmål mot skribenten E. Jean Carroll, som han i mai ble dømt til å betale 5 millioner dollar til. E.

NRK - 14 aug 23 kl. 10:23

Bahaier pågrepet i Iran

Ni medlemmer av Irans bahai-minoritet er pågrepet, anklaget for økonomisk kriminalitet og smugling av legemidler. De fleste pågrepne er medlemmer av samme familie og anklages for å ha bestukket leger for å få dem til å sende pasienter til apotek de eier. Bahai-religionen, som ble grunnlagt av en perser i 1860-årene, er forbudt i Iran.

NRK - 16 aug 23 kl. 20:39

Muslimsk mobb angrep kristne boliger og tente på kirker i Pakistan

Påstander om at en kristen mann hadde skjendet Koranen, fikk muslimer øst i Pakistan til å angripe kristne boliger og tenne på kirker, opplyser politiet. Volden i Jaranwala i Punjab startet da noen muslimer påsto de hadde sett en kristen mann som bor i området, rive sider ut av en koran. Han og en venn ble anklaget for å ha slengt koransidene på bakken og for å ha skrevet fornærmelser på noen av dem.

NRK - 21 aug 23 kl. 21:41

Wagner-sjefen tilsynelatende i Afrika

Videobilder viser Wagner-sjef Jevgenij Prigozjin som tilsynelatende har tatt turen til Afrika for å drive rekruttering. Videoen blir delt av russiske medier og er første gangen Prigozjin kan ses i tydelige bilder siden det korte Wagner-opprøret i Russland i sommer, skriver Sky News. I videoen sier Prigozjin at leiesoldatgruppen jobber videre og gjennomfører operasjoner som gjør Russland sterkere på alle kontinenter.

NRK - 25 aug 23 kl. 20:18

En av Trumps medtiltalte er fengslet

Én av Donald Trumps medtiltalte i delstaten Georgia var fredag fortsatt fengslet, etter å ha meldt seg for politiet dagen før. Nyhetsbyrået AP skriver at Harrison Floyd ikke hadde gjort en avtale om kausjon i forkant. Trump og de 17 andre tiltalte ble løslatt etter kort tid, etter å ha betalt kausjon.

NRK - 30 aug 23 kl. 19:03

Giuliani må møte i retten, anklaget for falske anklager

Donald Trumps tidligere advokat Rudy Giuliani må møte i retten, anklaget for å ha beskyldt valgfunksjonærer i Georgia for juks. En føderal dommer har slått fast at injuriesaken til de to valgfunksjonærene, Ruby Freeman og datteren Wandrea’ ArShaye Moss, kan føres for retten. Dommeren slår i sin kjennelse også fast at Giuliani har forsøkt å trenere rettsprosessen og dømte ham til å betale saksøkernes advokatutgifter, nærmere 1,4 millioner kroner.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Jennifer Lawrence nekter for plastisk kirurgi

Hollywood-stjernen Jennifer Lawrence (33) forklarer hvorfor utseende hennes har forandret seg..

VG - 2 timer siden

Guardiola gjorde ingen grep: – Bobb er ikke der helt ennå

MANCHESTER (VG) Pep Guardiola hadde knapt andre enn Oscar Bobb (20) å bytte inn av offensiv kraft i storkampen mot Liverpool. Men det norske stortalentet ble sittende på benken hele kampen..

VG - 7 timer siden

«Kontoret» tar pause på ubestemt tid

Fremtiden er uviss for den populære podcasten..

VG - 10 timer siden

Zucca-trener sparket etter elendig sesongstart

Både hovedtrener Dean Evason og assistenttrener Bob Woods har fått sparken i Mats Zuccarellos klubb Minnesota Wild..

VG - 11 timer siden

Frykter brutal krig videre i Gaza: – Ingen av Israels mål er nådd

Om våpenhvilen forlenges eller ikke, er forskerne samstemte: Krigen vil gjenopptas, svært mange sivile vil bli drept, og en spesiell gruppe israelske gisler vil bli holdt igjen..

VG - 11 timer siden

Bizet Ildhusøy åpner opp om VM-vrakingen: – Vondt inni hjertet

MANCHESTER (VG) En svenske har blåst liv i Celin Bizet lldhusøys karriere igjen. Nå er 22-åringen Tottenhams store offensive spiller, inne i landslagsvarmen igjen og opplever at forloveden Aron Dønnum har det – om mulig – enda bedre..

VG - 14 timer siden

Lyn knuste Hødd og tok et langt steg mot opprykk til Obos-ligaen

(Lyn – Hødd 3–0) I 2010 ble klubben slått konkurs og måtte avbryte sesongen halvveis. 13 år senere er de på god vei opp igjen til 1. divisjon..

VG - 14 timer siden

Tidens Krav: Kristiansund kjemper mot kulden – kvalifiseringskamp til Eliteserien kan bli flyttet

Kulde og trøbbel med varmekabler åpner for at onsdagens kvalifiseringskamp i fotball mellom Kristiansund og Bryne må spilles i Ålesund..

VG - 14 timer siden

Fotballpresidenten: – Vi fikk en klump i magen

Fotballforbundet sier at de har en prøveordning der de i hovedsak overlater til klubbene å reagere på «uønskede hendelser» på tribunen. Men Lise Klaveness har «en klump i magen» etter det som skjedde på Brann Stadion..

VG - 20 timer siden

«Gulltransporten»-produsent gikk konkurs

Utad fremsto Viaplays første norske spillefilm, «Gulltransporten», som en suksess. Innad ble glansbildet ødelagt av inkassokrav, trusler om rettssak, budsjettoverskridelser, millionkrangel og til slutt konkurs..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com