NRK > Nyheter

Sunday, 28 November, 04:19

NRK - 20 okt 21 kl. 00:16

96-åring anklaget for 11.000 drap

En 96 år gammel tidligere sekretær i konsentrasjonsleiren Stutthof møtte idag i retten i Tyskland. Irmgard Furchner anklages for medvirkning til over 11.000 drap..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stutthof, Tyskland, Furchner

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 96-åring, anklaget, for, 11.000, drap
NRK - 12 jul 21 kl. 00:40

Amerikaner sier han ble torturert

En amerikansk statsborger som er fengslet i Jordan for konspirasjon og oppvigleri, hevder at han er blitt utsatt for tortur og trusler. Bassem Awadallah jobbet for kong Abdullah, og er anklaget for å ha konspirert med kongens halvbror, prins Hamzah, som er anklaget for kuppforsøk. Awadallah avviser anklagene.

VG - 02 aug 21 kl. 18:24

Student ble anklaget for å være KGB-agent – tilbake i Norge

I mai fikk hviterussiske myndigheter et Ryanair fly til å nødlande i Minsk og arresterte en opposisjonell aktivist. En hviterusser bosatt i Norge som også gikk av flyet, ble anklaget for å være KGB-agent..

Klartale - 10 aug 21 kl. 08:59

Prins Andrew saksøkt for overgrep

En kvinne som også har anklaget Jeffrey Epstein for overgrep har nå anklaget prins Andrew. Kvinnen skal ha vært 17 år da overgrepet skjedde..

NRK - 07 okt 21 kl. 01:24

Perus statsminister går av

Perus statsminister Guido Bellido går av etter to måneder, kunngjorde president Pedro Castillo. – I dag informerer jeg landet om at vi har tatt imot oppsigelsen til statsminister Guido Bellido, som vi takker for jobben han har gjort, sa Castillo i en uttalelse på statlig fjernsyn. I tråd med peruansk lov må hele regjeringen gå av når statsministeren går av.

Dagbladet - 01 nov 21 kl. 11:49

Anklaget for drap på mora - funnet død

Sean Flynn var anklaget for å ha drept mora, Louise Tiffney, for 19 år siden. Nå er han død..

NRK - 05 nov 21 kl. 11:22

Presidentkandidat pågrepet

Presidentkandidaten Santos Rodriguez i Honduras ble torsdag pågrepet og siktet for anklager om hvitvasking av penger knyttet til narkotikasmugling og drap. Arrestasjonen kommer mindre enn en måned før presidentvalget der alle hovedkandidatene enten er anklaget for korrupsjon eller narkotikasmugling. Avtroppende president Juan Orlando Hernandez har selv blitt anklaget for narkotikasmugling, mens broren Tony Hernandez i mars ble dømt til livsvarig fengsel i New York for samme forbrytelse.

NRK - 30 jun 21 kl. 16:03

Dømt for skyteepisode på Bjølsen

En 19-åring er dømt til fire års fengsel, etter å ha forsøkt å drepe en mann på Bjølsen i Oslo i januar 2020. Han er også dømt for å ha hatt skytevåpen på offentlig sted, og for å ha anklaget en annen person for skytingen. 19-åringen avfyrte flere skudd, og et av dem traff fornærmede i overarmen.

NRK - 30 jun 21 kl. 16:03

Dømt for skyteepisode i Oslo

En 19-åring er dømt til fire års fengsel, etter å ha forsøkt å drepe en mann på Bjølsen i Oslo i januar 2020. Han er også dømt for å ha hatt skytevåpen på offentlig sted, og for å ha anklaget en annen person for skytingen. 19-åringen avfyrte flere skudd, og et av dem traff fornærmede i overarmen.

Aftenposten - 13 jul 21 kl. 15:24

Oljefondet har passert 12.000 milliarder kroner for første gang

Tirsdag ettermiddag passerte Oljefondets markedsverdi for første gang 12.000.000.

E24 - 13 jul 21 kl. 15:19

Oljefondet har passert 12.000 milliarder kroner for første gang

Tirsdag ettermiddag passerte Oljefondets markedsverdi for første gang 12.000.000.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt