NRK > Nyheter

Monday, 06 December, 22:05

NRK - 03 apr 21 kl. 01:41

91 nye koronatilfeller på Romerike

Det siste døgnet er det meldt om 91 nye smittetilfeller av covid-19 i Romerike-regionen. Flest tilfeller er registrert i Lørenskog, Lillestrøm og Ullensaker. Ifølge Romerikes Blad har Lørenskog registrert 21 nye smittetilfeller det siste døgnet. Dagen før var det påvist 20 nye tilfeller. Også i Lillestrøm holder smittetrykket seg oppe, med 20 nye tilfeller det siste døgnet, dog en nedgang på sju fra dagen før.
Les mer på NRK


Les mer om:
Romerike, Lørenskog, Ullensaker, Romerikes Blad, Lillestrøm

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 91 nye, koronatilfeller, Romerike
NRK - 30 apr 21 kl. 02:33

26 nye smittetilfeller på Romerike

Det siste døgnet er det påvist 26 nye koronatilfeller på Romerike. Både skoler, barnehager og et fotballag er rammet av viruset. I Lillestrøm er det meldt om 12 nye smittetilfeller, og ved 21-tiden torsdag kveld meldte Lørenskog om åtte nye tilfeller..

NRK - 04 apr 21 kl. 03:46

94 nye smittede på Romerike

Koronasmitten i Romerike-regionen er fortsatt økende. Det siste døgnet er det registrert totalt 94 nye smittetilfeller. Ifølge tall fra Folkehelseinstituttet er det en økende smittetrend i åtte av tolv kommuner på Romerike: Gjerdrum, Nannestad, Eidsvoll, Lillestrøm, Rælingen, Nittedal, Aurskog-Høland og Enebakk, skriver Romerikes Blad.

NRK - 25 feb 21 kl. 01:01

50 nye smittetilfeller på Romerike

Det siste døgnet er det registrert over 50 nye smittetilfeller på Romerike. Det er barnehager og skoler som er hardest rammet. Siden forrige oppdatering, melder kommunene på Romerike om til sammen 54 nye smittetilfeller, skriver Romerikes Blad.

NRK - 27 feb 21 kl. 23:28

64 nye smittetilfeller på Romerike

Det siste døgnet er det registrert over 60 nye smittetilfeller på Romerike. Siden forrige oppdatering, melder kommunene på Romerike om til sammen 64 nye smittetilfeller, skriver Romerikes Blad. Blant annet er det smitte i flere barnehager..

NRK - 16 jul 21 kl. 01:28

33 nye smittede på Romerike

Det er registrert 33 nye smittede personer på Romerike det siste døgnet, skriver Romerikes Blad. Flere tilfeller er knyttet til en fest i Nes kommune. Romerike har den siste tiden hatt et utbrudd etter et bryllup i Lillestrøm med 100 gjester i forrige uke.

NRK - 30 apr 21 kl. 06:49

26 smittede på Romerike

Det siste døgnet er det påvist 26 nye koronatilfeller på Romerike. Både skoler, barnehager og et fotballag er rammet av viruset. Rundt 35 personer må i karantene etter at det ble avdekket smitte på en ungdomsskole i Nes..

NRK - 05 feb 21 kl. 07:56

Smittetopp på Romerike

Både Rælingen og Hurdal på Romerike har torsdag registrert det høyeste antalleet nye smittede på ett døgn under pandemien så langt. Totalt på Romerike er tallet på nye smittede 63..

NRK - 04 apr 21 kl. 08:56

94 nye smittetilfeller på Romerike

Koronasmitten i Romerike-regionen er fortsatt økende. Det siste døgnet er det registrert totalt 94 nye smittetilfeller, skriver Romerikes Blad. Ifølge tall fra Folkehelseinstituttet er det en økende smittetrend i åtte av tolv kommuner på Romerike..

NRK - 19 apr 21 kl. 02:51

Fallende smitte på Romerike

Smittetallene på Romerike har gått betraktelig ned den siste uka. Søndag kveld meldte kommunene på Romerike om 25 nye tilfeller, skriver Romerikes Blad. I forrige uke ble det registrert totalt 799 positive prøver, mot 433 nye tilfeller denne uka..

NRK - 14 jul 21 kl. 10:20

47 nye smittede på Romerike

Det er registrert 47 nye smittede personer på Romerike siden mandag. Mens en rekke Romerike-kommuner har registrert null smittetilfeller denne uka, er smitten fortsatt høy i blant annet Ullensaker kommune, som har registrert 31 tilfeller skriver Romerikes Blad. I går besluttet Ullensaker å videreføre lokale smitteverntiltak, blant annet påbud om munnbind..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt