NRK > Nyheter

Fredag, 07 Mai, 12:16

NRK - 15 mai 20 kl. 19:28

9-åring til rette i Langhus

Den ni år gamle gutten som var savnet i Langhus sørøst for Oslo er kommet til rette, melder politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Langhus, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 9-åring, til, rettei , Langhus
NRK - 15 mai 20 kl. 18:18

9-åring savnet i Langhus

Politiet leter etter en ni år gammel gutt som ikke er kommet hjem fra skolen i Langhus sørøst for Oslo..

NRK - 17 juni 20 kl. 00:53

Brann i enebolig på Langhus

Nødetatene rykket natt til onsdag ut til brann i en enebolig i Slogrenda på Langhus i Nordre Follo kommune. – Brannvesenet har allerede meldt kontroll på brannen, og alle beboere skal være evakuert, melder Øst politidistrikt..

NRK - 09 jan. 21 kl. 02:10

Fem biler i brann i Langhus

Ved Langhus har det brent i fem biler natt til lørdag. Tre av bilene er nærmest nedbrent og to er skadet som følge av brannen. Det er mistanke om at brannen er påsatt.

VG - 23 jan. 21 kl. 18:32

Mutantutbruddet i Nordre Follo: Sykehjemsledelsen holder pusten

LANGHUS (VG) Sent torsdag kveld ble den britiske coronamutasjonen påvist på Langhus bo- og servicesenter i Nordre Follo. Nå holder ledelsen pusten mens de venter på flere tester..

NRK - 31 jan. 21 kl. 13:02

To nye tilfeller av engelsk variant

Lørdag kveld meldte FHI om funn av engelsk variant i to nye prøver fra Nordre Follo. Den ene knyttes til utbruddet på Langhus bo- og servicesenter, den andre er ikke knyttet til kjent smittekjede. Det er også meldt om sju nye smittetilfeller tilknyttet Siggerud gård barnehage, melder kommunen..

NRK - 26 jan. 21 kl. 13:09

Flere muterte virustilfeller påvist

Det er påvist fire nye tilfeller av mutert virus i Nordre Follo kommune tirsdag ettermiddag. Det viser prøver FHI har sekvensert tilbake fra 15. desember.

NRK - 26 jan. 21 kl. 19:59

Mistanke om mutert virus i Frogn

Frogn kommune sør for Oslo mistenker at et smittetilfelle i kommunen er av den muterte koronavarianten. Smittetilfellet kan knyttes direkte til Langhus bo- og servicesenter i Nordre Follo, hvor det har vært et utbrudd av det muterte viruset..

NRK - 27 jan. 21 kl. 13:38

Mulig skoleåpning i Nordre Follo

Skolene i Nordre Follo går trolig over til rødt nivå neste uke. Elevene har nå hjemmeskole fordi kommunen er stengt ned etter utbruddet av det muterte britiske viruset. Langhus skole sier de har fått signaler om at skolene delvis kan åpnes igjen..

NRK - 04 april 21 kl. 01:53

Kjørte i motgående retning på E6

En sjåfør kjørte i motgående felt fra Vestby og nordover til Langhus. En bom som ble brukt for stenge E6 ved Nøstvet tunnelen ble kjørt ned. Bilen endte i Drøbak der den kjørte inn i en lyktestolpe.

NRK - 02 des. 20 kl. 15:19

Nytt koronadødsfall i Nordre Follo

Onsdag døde en eldre person som var innlagt ved Nordre Follos korona-avdeling ved Langhus bo- og servicesenter, skriver kommunen. På avdelingen isoleres beboere ved Solborg bo- og aktiviseringssenter som har fått påvist koronasmitte..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Forbud mot machete i Norge

Regjeringen innfører forbud mot kjøp av machete fra 1. juni. – Dette er et grep i kampen mot gjengkriminalitet og vold og trusler i det offentlige rom, sier justisminister Monica Mæland (H) til Nettavisen..

NRK - 15 minutter siden

38 nye smittede i Bergen

Det er registrert 38 nye koronasmittede i Bergen det siste døgnet. 30 av tilfellene er nærkontakter, fem har ukjent smittevei og tre har usikker smittevei. 2019 personer testet seg torsdag..

NRK - 15 minutter siden

3,2 milliardar til idrettsformål

Regjeringa har fordelt 3 230 millionar kroner i spelemidlar til idrettsformål i 2021. Beløpet er 369 millionar kroner høgare enn i fjor, opplyser Kulturdepartementet i ein pressemelding. Tildelinga av spelemidlar i år er den høgste nokon gong..

NRK - 15 minutter siden

Anbefaler å stenge ned Grenland

FHI og Helsedirektoratet anbefaler nå Grenland å stenge ned og innføre tiltaksnivå 5B. Det sier ordfører i Porsgrunn, Robin Kåss, etter et møte mellom helsemyndighetene og grenlandskommunene i morges. Porsgrunn avventer nå hva de andre kommunene bestemmer seg for..

NRK - 30 minutter siden

To palestinere drept på Vestbredden

To palestinere ble drept og en tredje ble skadd da de åpnet ild mot en israelsk grensestasjon nær Jenin på den okkuperte Vestbredden. Voldsepisoden skjer samtidig som situasjonen rundt Øst-Jerusalem er mer anspent enn på lenge, melder NTB..

NRK - 45 minutter siden

Strengere regler for elsparkesykler

Dersom flere kjører sammen på en elsparkesykkel venter en bot på 3000 kroner..

NRK - 45 minutter siden

Innfører rødt nivå i Porsgrunn

Porsgrunn innfører rødt nivå på alle skolene i en uke fra 10. mai, opplyser kommunen. Kommuneoverlegen har bestemt dette i samråd med kommunalsjef for oppvekst, og etter råd fra FHI.

NRK - 1 time siden

Avdekket cannabisplantasje

Politiet avdekket nylig en cannabisplantasje i et hus i Gjerdrum, etter tips fra en forbigående som fattet mistanke og tipset politiet. Politiet sier til Romerikes Blad at utstyret i huset ville hatt en markedsverdi på flere hundre tusen kroner..

NRK - 1 time siden

Afrika frykter indisk virusvariant

Afrikanske land frykter nå at den indiske koronavarianten skal spre seg i Afrika. Hittil er varianten oppdaget i Kenya og Uganda. Alle tilfellene ble funnet i prøver fra indiske statsborgere, sier Afrika-korrespondent Ida Dahlback..

NRK - 1 time siden

Svak økning i antall uføretrygdede

359.900 personer mottok uføretrygd fra Nav i første kvartal i år. Det er 2.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt