VG > Utenriks

Friday, 22 October, 17:22

VG - 10 apr 21 kl. 16:59

88 politibetjenter skadet i opptøyer i Nord-Irland: – Dette var skammelige scener

I løpet av åtte dager har totalt 88 politibetjenter blitt skadet i forbindelse med voldelige opptøyer i Belfast i Nord-Irland..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Belfast, Nord-Irland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 88 politibetjenter, skadeti , opptøyeri , Nord-Irland, Dettevar , skammelige scener
VG - 10 apr 21 kl. 16:59

88 politibetjenter såret i opptøyene i Nord-Irland: – Dette var skammelige scener

I løpet av åtte dager har totalt 88 politibetjenter blitt såret i forbindelse med voldelige opptøyer i Belfast i Nord-Irland..

NRK - 20 feb 21 kl. 21:53

Store opptøyer i Barcelona

Det pågår store opptøyer i Barcelona lørdag kveld. Dette er den fjerde dagen med kraftige opptøyer i Barcelona. I tillegg har det også vært store opptøyer i Madrid.

NRK - 08 jul 21 kl. 13:52

Varsler nytt Nord-Irland-forslag

Storbritannia sier de vil verne om sitt territorium og varsler et nytt forslag til EU om å løse floken rundt Nord-Irland før parlamentet tar ferie 22. juli. Britisk-tro protestanter i Nord-Irland føler at deler av brexitavtalen er et svik fordi EU fortsatt regulerer nordirsk handel og skaper et skille mellom Nord-Irland og Storbritannia.

NRK - 13 okt 21 kl. 20:04

EU tilbyr å lempe på grensekontroll

EU-kommisjonen tilbyr seg å redusere tollkontrollen og papirarbeidet for britiske produkt til Nord-Irland i håp om å dempe brexitstriden med Storbritannia. – Eg har lytta til og diskutert med dei nord-irske interessentane. Dagens forslag er det genuine svaret vårt på deira bekymringar, sa EU-kommisjonens visepresident og brexit-utsending Maros Sefcovic onsdag kveld.

VG - 03 maj 21 kl. 09:10

Nord-Irland skulle aldri vært opprettet

Opprettelsen av Nord-Irland var en feil. Grensa mellom Irland og Nord-Irland var like mye til besvær i 1921 som den er i 2021. Nå markeres 100-årsdagen for provinsen.

NRK - 05 maj 21 kl. 18:15

Enige om møte om Nord-Irland

Ministre fra Irland og Storbritannia skal møtes i juni for å diskutere situasjonen i Nord-Irland etter brexit. Både handel og samkvem er rammet av at Storbritannia ikke lenger er med i EU. Dette blir det første ministermøtet om Nord-Irland på to år..

VG - 08 apr 21 kl. 22:26

«Verste opptøyene i Nord-Irland på årevis» - kaster brannbomber på politiet

Opptøyene i Nord-Irland eskalerer, og politiet sier de mistenker paramilitære grupper er involvert. Nå kastes det brannbomber mot politiet, og en buss ble påtent og angrepet..

VG - 08 apr 21 kl. 22:26

Politiet: Største opptøyene i Nord-Irland på mange år - kaster brannbomber på politiet

Opptøyene i Nord-Irland eskalerer, og politiet sier de mistenker paramilitære grupper er involvert. Nå kastes det brannbomber mot politiet, og en buss ble påtent og angrepet..

NRK - 11 jul 21 kl. 21:54

Voldelige opptøyer i Sør-Afrika

Voldsomme opptøyer har brutt ut flere steder i Sør-Afrika under demonstrasjoner mot fengslingen av tidligere president Jacob Zuma, melder NTB. Opptøyene brøt først ut i Zumas hjemprovins KwaZulu-Natal øst i landet torsdag, og det er allerede gjort skadeverk for rundt 100 millioner rand (rundt 60 millioner kroner), opplyser en talsmann for regjeringen..

NRK - 08 apr 21 kl. 06:47

Fordømmer opptøyer i Nord-Irland

Storbritannias statsminister Boris Johnson fordømmer volden og opptøyene som igjen preger Nord-Irlands gater. Vest i Belfast ble en buss angrepet med bensinbomber, én av flere hendelser osndag kveld. Da ble også en pressefotograf på jobb overfalt..

Fler nyheter fra VG

VG - Igår: 03:06

Trump kunngjør eget sosialt medium

USAs tidligere president Donald Trump varsler har planer om å lansere et nytt sosialt medium..

VG - Igår: 21:05

FBI: Levninger funnet i søk etter Brian Laundrie

FBI bekrefter at det er funnet det de tror er menneskelige levninger etter søket onsdag morgen. Ifølge NBC er det også funnet noe som ser ut til å være levninger..

VG - Igår: 18:44

Latvia varsler nedstenging med portforbud i fire uker

Latvia stenger ned landet i fire uker og blir det første i Europa som igjen tyr til harde coronatiltak..

VG - 18 okt 21 kl. 15:13

Parlamentet minnes knivdrept politiker: Ønsker mildere ordskifte

Det britiske underhuset trer sammen i dag for å minnes representanten som fredag ble knivdrept: – I dag kan vi starte på ny, sier speaker sir Lindsay Hoyle..

VG - 18 okt 21 kl. 03:15

Misjonærer kidnappet i Haiti: – Be for oss

17 amerikanske misjonærer og familiemedlemmer ble lørdag kveld bortført i Haiti. De siste månedene har mengden vold og kriminalitet har steget betraktelig i det fattige landet..

VG - 17 okt 21 kl. 01:40

Kastrerer Pablo Escobars «kokain-flodhester»

Narkokongen ble skutt og drept i 1993. Siden den gang har kjæleflodhestene hans ivrig formert seg – og blitt en trussel for det lokale dyrelivet..

VG - 16 okt 21 kl. 10:09

Fugl ble frigjort – gir håp til afghanere

En liten fugl spiller hovedrollen i en uvanlig og rørende fortelling om den farlige og kaotiske evakueringen fra Afghanistans hovedstad Kabul i høst..

VG - 16 okt 21 kl. 04:11

Tysk flomoffer funnet i Nederland etter flere måneder

En kvinne som var savnet etter flommen i Tyskland juli, skal ha blitt ført 300 kilometer i vannmassene. Nå er hun funnet i Nederland..

VG - 16 okt 21 kl. 02:05

EU fordømmer meldinger fra Slovenias statsminister som antisemittiske

Slovenias statsminister Janez Jansa beskylder flere EU-politikere for å være marionetter for den jødiske milliardæren George Soros. Det får EU og Nederlands statsminister til å reagere..

VG - 15 okt 21 kl. 19:37

Storbritannia i sorg etter drap på politiker: – Lokalsamfunnets mann

SOUTHEND-ON-SEA (VG) Drapet på Sir David Amess sender sjokkbølger over de britiske øyer. Flere ønsker tiltak som vil øke sikkerheten til de folkevalgte..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt