NRK > Nyheter

Sunday, 28 November, 01:10

NRK - 09 nov 21 kl. 11:21

88 nye koronapositive i Tromsø

Det siste døgnet er det meldt om 88 nye koronapositive personer i Tromsø. Det er en økning fra 70 mandag. 490 personer testet seg i går i regi av kommunens testsentre. Også i dag er det 18 covid-syke pasienter innlagt på UNN..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tromsø, UNN

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 88 nye, koronapositivei , Tromsø
NRK - 28 okt 21 kl. 10:17

Nye korona-anbefalinger i Tromsø

Tromsø vil ikke innføre nye koronatiltak, men kommer med anbefalinger på sin pressekonferanse torsdag. Blant annet anbefales det å holde én meters avstand. Det sier ordfører Gunnar Wilhelmsen (Ap) til VG før kommunens pressekonferanse klokken 11.

NRK - 29 okt 21 kl. 11:00

58 nye smitta i Tromsø

Det er registrert 58 nye koronasmittede personer i Tromsø det siste døgnet. Det er fire færre enn dagen før, da det ble satt smitterekord i kommunen, melder NTB. Det ble gjennomført 571 tester i regi av kommunens testsentre torsdag, skriver kommunen på sine nettsider.

NRK - 28 okt 21 kl. 15:48

Ny virusvariant oppdaget i Tromsø

Tromsø kommune opplyser at det er oppdaget en undergruppe av deltaviruset som ikke tidligere er oppdaget i Norge, skriver NTB. Kommunen opplever høy smitte. – Vi registrerer at denne virusvarianten er oppdaget i Tromsø, men vi vet lite om hva dette egentlig vil ha av betydning for smittespredningen i Tromsø framover.

NRK - 28 okt 21 kl. 16:19

Ny variant oppdaget i Tromsø

Tromsø kommune opplyser at det er oppdaget en undergruppe av deltaviruset som ikke tidligere er oppdaget i Norge. Viruset har flere mutasjoner, men disse er ikke i områdene som vanligvis forbindes med økt smittsomhet eller mindre vaksinebeskyttelse, opplyser kommunen. – Vi registrerer at denne virusvarianten er oppdaget i Tromsø, men vi vet lite om hva dette egentlig vil ha av betydning for smittespredningen i Tromsø framover.

NRK - 19 aug 21 kl. 11:13

11 nye i Tromsø smitta

Det siste døgnet er det registrert 11 nye koronasmitta personer i Tromsø. En av disse har ukjent smittevei. De fleste tilfellene knyttes til private fester, og smittesporerne sliter med å få tak i personene som har vært på festene.

NRK - 17 sep 21 kl. 10:40

Ny smittetopp i Tromsø

Det siste døgnet er det registrert 49 nye smittetilfelle i Tromsø. Det er det høgaste talet på nye smitta på eitt døgn i byen. Totalt 197 personar er i isolasjon på grunn av koronaviruset i Tromsø..

NRK - 20 sep 21 kl. 10:53

Nye smittetilfeller i Tromsø

21 personer i Tromsø har fått påvist covid-19 siste døgn. Ifølge kommunens oversikt er 225 personer isolert på grunn av smitte. To personer med korona er innlagt på sykehuset i Tromsø..

NRK - 22 okt 21 kl. 11:29

Koronasmitten øker i Tromsø

Det siste døgnet er det meldt inn 49 nye smittetilfeller i Tromsø. Det er 17 flere enn forrige døgn. Totalt er 113 personer i Tromsø isolert med covid-19.

VG - 29 okt 21 kl. 20:53

Smitteboom i Tromsø: Studentene dropper å dra på byen i helgen

TROMSØ (VG) Etter den kraftige smitteøkningen i Tromsø, blir det både massetesting og vaksinasjon på UiT – Norges arktiske universitet. Studentene skulle ønske de slapp nye tiltak..

NRK - 01 nov 21 kl. 12:07

Høye smittetall i Tromsø

Det er registrert 60 nye koronasmittede personer i Tromsø det siste døgnet. Det er to færre enn rekorden som ble satt forrige uke. Det ble foretatt 367 tester i regi av kommunen søndag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt