NRK > Nyheter

Sunday, 04 December, 00:34

NRK - 24 sep 22 kl. 16:34

77-åring funnet omkommet

Den 77 år gamle mannen som ble meldt savnet torsdag formiddag i Ringebu i Innlandet ble lørdag formiddag funnet omkommet. Det melder politiet på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ringebu, Innlandet, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 77-åring, funnet, omkommet
NRK - 23 okt 22 kl. 20:31

Funn av omkommet person under leteaksjon

Politiet har gjort funn av en omkommet person ved Ålefjær i Kristiansand. Funnet er gjort i det samme området som det tidligere ble satt i gang en leteaksjon etter en savnet kvinne. – Jeg kan bekrefte at vi har funnet en død person i søkeområdet.

NRK - 09 nov 22 kl. 14:56

En person funnet omkommet i bil

Politiet bekrefter nå at de har funnet en omkommet person en bil i sjøen i Harstad. Politiet har lett etter en en eldre kvinne i slutten av 70-årene som har vært borte fra hjemmet sitt siden tirsdag, og pårørende hadde meldt henne savnet. Bilen, som tilhører kvinnen, ble funnet tidligere i dag i havnebassenget.

NRK - 16 timer siden

Østerrike: Tre menn dømt for voldtekt og drap på 13-åring

En domstol i Østerrike har dømt tre afghanske menn for voldtekt og drap på en 13 år gammel jente som ble funnet død ved siden av et tre i et boligområde i Donaustadt i Wien i juni i fjor. Jenta var rullet inn i et teppe da hun ble funnet. En 24-åring som omtales som hovedmann i saken, er funnet skyldig i drap og dømt til fengsel på livstid.

NRK - I førrgår: 06:08

Helseministeren sier nei til å utrede omskjæring

Helseminister Ingvild Kjerkol (Ap) ser ingen grunn til å utrede om rituell omskjæring av gutter bryter med menneskerettighetene, slik Røde Kors har bedt om. Tidligere denne uken tok Thale Skybak, leder for nasjonal politikk og kunnskap i Redd Barna, til orde i Vårt Land for å gjennomføre en juridisk utredning av rituell omskjæring for guttebarn. I et brev til Helse- og omsorgsdepartementet ba organisasjonen regjeringen om å kartlegge hvorvidt barns menneskerettigheter er tilstrekkelig ivaretatt med dagens lovverk.

NRK - 23 nov 22 kl. 16:34

Mann funnet omkommet etter leteaksjon

Mannen som har vært savnet i Sandefjord siden tirsdag kveld, er funnet omkommet. Savnede ble funnet av letemannskaper ved Flautangen. Pårørende er varslet.

NRK - 07 okt 22 kl. 08:32

Snøras i Himalaya: 29 klatrere fryktes omkommet

19 fjellklatrere er funnet omkommet, og ti er fortsatt savnet etter et stort snøras ved fjellet Draupadi ka Danda II i den indiske delen av Himalaya. En gruppe klatreinstruktører og folk under opplæring befant seg nær toppen av det rundt 5.700 meter høye fjellet da raset gikk tirsdag.

NRK - 24 maj 22 kl. 10:50

Savnet mann i Oslofjorden er antatt omkommet

En mann i 70-årene som ble meldt savnet av familien i går er antatt omkommet. Båten han eide ble funnet drivende med motoren i gang, i Oslofjorden mellom Tønsberg og Rauer, skriver VG. Et storstilt søk ble iverksatt, men uten å finne mannen.

Klartale - 21 maj 22 kl. 07:05

Hva skjedde etter at hun ble historisk?

Lørdag er det 90 år siden Amelia Earhart ble første kvinne til å fly alene over Atlanterhavet. Hun ble også den andre personen til å gjøre det. Bare Charles Lindbergh rakk å gjøre reisen før henne.

NRK - 27 jul 22 kl. 15:06

Stor diamant funnet i Angola

En stor rosa diamant på 170 karat har blitt funnet i Angola. Den hevdes å være den største av denne typen edelsten som er funnet på 300 år, melder nyhetsbyrået AP. Diamanten fikk navnet «Lulo Rose», oppkalt etter diamantgruven Lulo der den ble funnet.

Klartale - 27 jun 22 kl. 06:20

Ber folk unngå kontakt med syke og døde fugler

Sist uke ble det funnet smitte med fugleinfluensa hos en død måke på Svalbard. Det var første gang det ble funnet fugleinfluensa i Arktis.Måken var bare den siste av mange ville fugler som har dødd i Norge med viruset i 2022.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Protestar i konservativ del av Iran

Kvinner i den konservative delen av Iran tar del i protestane. Til nå har stort sett berre mennene i den iranske provinsen tatt til gatene i protestar mot regimet. Svartkledde kvinner i den meir religiøse og tradisjonelle regionshovudstaden Zahedan i provinsen i Sistan-Balutsjistan tok fredag del i protestane mot det iranske regimet, skriv nyheitsbyrået AFP.

NRK - 45 minutter siden

Tre menn fengslet for narko

Tre menn er varetektsfengslet i Bergen for befatning med en «meget betydelig» mengde narkotika. Fengslingsmøtet gikk for lukkede dører lørdag formiddag. Mennene ble pågrepet i en aksjon torsdag, forteller politiadvokat Øyvind Røyneberg i Vest politidistrikt til Bergens Tidende.

NRK - 1 time siden

Landesorg i Kong etter at over 100 er døde

I Kongo er en tre dager lang landesorg innledet etter en massakre i Kishishe øst i landet, der over 100 ble drept. Myndighetene sier at opprørsgruppa M23 står bak. M23 har avvist det..

NRK - 1 time siden

Hellas kan få tilbake skulpturer fra British Museum

British Museums styreleder har i hemmelighet hatt samtaler med Hellas' statsminister om tilbakelevering av en stor samling eldgamle marmorskulpturer. Skulpturene sto opprinnelig i Parthenon på Akropolis i Aten, og er nær 2500 år gamle. De ble brakt til Storbritannia på begynnelsen av 1800-tallet av Thomas Bruce som var jarl av Elgin, og omtales derfor også som «the Elgin Marbles».

NRK - 4 timer siden

Mann funnet omkommet etter brann i Lofoten

En person har vært savnet etter brann i en bolig på Bøstad i Lofoten lørdag morgen. Krimteknikere fra politiet har vært inne på branntomten og det er gjort funn av en omkommet person, opplyser politiet i Nordland i en pressemelding. Politiet har all grunn til å tro at det er den savnede som er funnet.

NRK - 2 timer siden

Pelé fra sykesenga: – Tusen takk for alt

Fotballegenden Pelé har i lengre tid slitt med kreftsykdom og ligger nå på pallitativ avdeling og får lindrende behandling på sykehus i Sao Paolo. I et innlegg på Instagram lørdag kveld kommer han med en oppdatering. «Mine venner, jeg vil holde alle rolige og positive.

NRK - 2 timer siden

Stabil tilstand etter knivstikking i Oslo

En person ble tidligere lørdag kveld sendt til sykehus etter å ha blitt knivstukket på T-banen i Oslo. Ifølge politiet var personen kritisk skadet. Tilstanden skal nå være stabil.

NRK - 3 timer siden

Sex utenfor ekteskap kan bli forbudt i Indonesia

Nasjonalforsamlingen i Indonesia ligger an til å godkjenne en lov som vil straffe sex utenfor ekteskap med opptil ett års fengsel. Blir loven vedtatt, vil den gjelde både landets egne borgere og besøkende utlendinger, skriver BBC. Dermed kan for eksempel turister på Bali bli omfattet.

NRK - 3 timer siden

Zelenskyj: Pristaket på russisk olje er ikke seriøst

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj mener pristaket på russisk olje er satt for lavt. Pristaket er satt til 60 dollar fatet. – Nivået er ikke seriøst fordi dette nivået er ganske komfortabelt for Russland, sier Zelenskyj lørdag, og fortsetter: – Russland har allerede skapt store tap for alle verdens land ved å bevisst destabilisere energimarkedet.

NRK - 4 timer siden

Alvorlig trafikkulykke i Balsfjord

To trailere har kollidert i 80-sonen på E6 ved Strupen i Balsfjord lørdag kveld. Det skal være alvorlig personskade to av de tre involverte, melder politiet. – Vi fikk melding klokka 19:14 om at to trailere hadde kollidert på E6 nord for Heia og Strupen.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com