NRK > Nyheter

Monday, 06 December, 22:52

NRK - 04 apr 21 kl. 09:22

74 nye smittetilfeller i Østfold

Det siste døgnet er det påvist 74 nye smittetilfeller i Østfold. Fem kommuner har nye smittetilfeller. Sarpsborg har flest med 36 tilfeller, Indre Østfold kommune har 21 nye smittede og Fredrikstad har 13. Moss har tre nye tilfeller og Halden melder om ett nytt tilfelle..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fredrikstad, Halden

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 74 nye, smittetilfelleri , Østfold
NRK - 27 feb 21 kl. 11:10

30 nye smittetilfeller i Østfold

Det er påvist 30 nye smittetilfeller av korona i Østfold det siste døgnet. Flest nye har Moss kommune som melder om 14 nye smittetilfeller. På Sykehuset Østfold er det nå 18 innlagte pasienter med covid-19.

NRK - 31 aug 21 kl. 10:14

105 nye smittetilfeller i Østfold

Det siste døgnet er det påvist 105 nye smittetilfeller i Østfold. Fredrikstad har flest med 58, Sarpsborg har 17, Halden har 13 og Indre Østfold har ni nye smittetilfeller. Moss melder om fem, Våler har to nye tilfeller og Rakkestad har ett nytt smittetilfelle..

NRK - 27 aug 21 kl. 10:05

72 nye smittetilfeller i Østfold

Det er registrert 72 nye tilfeller av koronasmitte i Østfold siste døgn. Fredrikstad har flest med 28 nye tilfeller. Sarpsborg har 15, Indre Østfold har 12 og Moss har ni nye smittetilfeller.

NRK - 30 mar 21 kl. 09:06

73 nye smittetilfeller i Østfold

Det siste døgnet er det meldt om 73 nye smittede i Østfold. Fredrikstad har flest, med 30 nye tilfeller. Sarpsborg har 29, Moss og Indre Østfold melder om fem tilfeller hver, Råde har tre og Halden melder om et nytt tilfelle.

NRK - 08 jan 21 kl. 14:01

66 smittetilfeller i Østfold

Det siste døgnet er det registrert 66 nye smittetilfeller i Østfold. Det er høyest i Fredrikstad med 22, fulgt av Sarpsborg og Moss. Våler, Skiptvet, Marker og Aremark er de kommunene i Østfold hvor det e det ikke er rapportert nye smittetilfeller..

NRK - 19 apr 21 kl. 09:40

32 nye smittetilfeller i Østfold

Siste døgn er det registrert totalt 32 nye smittetilfeller i Østfold. Moss har flest med åtte nye tilfeller av koronasmitte. Sarpsborg melder om ni nye tilfeller, Halden syv, Fredrikstad fire og Indre Østfold kommune har registrerte fire nye tilfeller..

NRK - 19 apr 21 kl. 09:40

33 nye smittetilfeller i Østfold

Siste døgn er det registrert totalt 33 nye smittetilfeller i Østfold. Sarpsborg har flest med ni nye tilfeller av koronasmitte. Moss melder om åtte nye tilfeller, Halden syv, Fredrikstad fire og Indre Østfold kommune har registrerte fire nye tilfeller, og Hvaler kommune ett tilfelle..

NRK - 07 maj 21 kl. 10:21

26 nye smittetilfeller i Østfold

Det er meldt om 26 nye smittetilfeller i kommunene i Østfold siste døgn. Fredrikstad har flest med ni nye tilfeller, i går var det 22 nye tilfeller i kommunen. Indre Østfold kommune har seks nye tilfeller, Sarpsborg fem, Moss og Halden har tre hver..

NRK - 31 jan 21 kl. 13:36

28 nye smittetilfeller i Østfold

I Østfold er det påvist 28 nye tilfeller av korona siste døgn. det er ti flere enn døgnet før. Fredrikstad har flest nye tilfeller, deretter følger Sarpsborg med åtte.

NRK - 25 mar 21 kl. 09:10

95 nye smittetilfeller i Østfold

Det siste døgnet er det meldt om 95 nye smittetilfeller i Østfold. Det betyr at smitten fortsatt øker. Flest tilfeller er det i Sarpsborg med 33 og Fredrikstad med 25 nye.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt