NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 07:24

NRK - 17 maj 22 kl. 04:11

68-åring arrestert etter kirkeskyting

En 68 år gammel mann er arrestert av politiet i Los Angeles, mistenkt for å ha stått bak skyting utenfor en kirke søndag. En person ble drept og fire andre skadd. Alle er eldre menn med bakgrunn fra Taiwan. Sheriffen i Orange County sier til Reuters at politiet etterforsker saken som hatkriminalitet som bunner i det spente forholdet mellom Kina og Taiwan..
Les mer på NRK


Les mer om:
Los Angeles, Taiwan, Orange County, Reuters, Kina

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 68-åring, arrestert, etter, kirkeskyting
NRK - 11 feb 22 kl. 09:54

Nordmann arrestert i Filippinene for angivelige seksuelle overgrep mot barn

Nordmannen i 50-årene skal ha vært etterlyst i flere år for angivelige seksuelle overgrep mot barn. Ifølge filippinske myndigheter er han arrestert etter ønske fra norske myndigheter. Utenriksdepartementet bekrefter overfor NRK at de er kjent med at en norsk borger er arrestert på Filippinene..

NRK - 26 maj 22 kl. 15:51

Tidligere Formel 1-topp arrestert i Brasil for våpenbesittelse

Tidligere Formel 1-sjef Bernie Ecclestone ble onsdag arrestert i Brasil etter å ha forsøkt å ta med en pistol om bord på et fly til Sveits, ifølge Sky Sports. Det brasilianske politiet skal ha funnet en pistol i bagasjen til 91-åringen under sikkerhetskontrollen. Ecclestone erkjente at han eier pistolen, men sa at han ikke var klar over at den var i bagasjen hans på det tidspunktet, skriver kanalen.

NRK - 18 jun 22 kl. 07:19

Komikar arrestert i Kongressen

Sju tilsette i det amerikanske talkshowet «Late Night with Stephen Colbert» blei torsdag arrestert då dei spelte inn eit humorinnslag i Kongressen i Washington DC. Blant dei arresterte var komikaren og dokkespelaren Robert Smigel, skriv The Hollywood Reporter. TV-kanalen CBS seier teamet akkurat var ferdige med intervjuavtalane sine, og gjorde nokre siste opptak då dei blei arresterte.

NRK - 17 mar 22 kl. 14:27

17-åring arrestert etter valdshending på Stovner

Politiet har arrestert ein person på 17 år etter hendinga på Stovner i går, melder Poltiet i ei pressemelding. To personer blei stukke med ein spiss gjenstand utandørs ved Tokerudberget i 20-tida. Ein person blei alvorleg skada, men er no utanfor livsfare.

Dagbladet - 26 okt 21 kl. 15:55

Tiåring arrestert etter skoletegning

En ti år gammel jente ble satt i håndjern og arrestert på skolen på grunn av en tegning hun tegnet av en medelev. Nå krever ideell organisasjon endring..

NRK - 27 maj 22 kl. 16:14

Flere journalister arrestert i Etiopia

Minst tolv journalister har blitt fengslet i en bølge av arrestasjoner i Amhara-regionen i Etiopia fredag. Totalt har 4.000 personer blitt arrestert.

NRK - 29 maj 22 kl. 23:01

Ektemannen til Nancy Pelosi arrestert for fyllekjøring

Ektemannen til lederen av Representantenes hus i USA, Nancy Pelosi, ble arrestert lørdag, melder TMZ. Paul Pelosi mistenkes for å ha kjørt bil i beruset tilstand, med 0,08 i promille. Kausjonen hans er satt til 5000 dollar.

NRK - Igår: 03:25

Nancy Pelosis mann siktet for fyllekjøring

Paul Pelosi, kongressleder Nancy Pelosis ektemann, ble torsdag tiltalt for promillekjøring etter en trafikkulykke han var involvert i i forrige måned. 82 år gamle Pelosi ble arrestert etter at promilletesten viste at han hadde en promille på 0,8 to timer etter en kollisjon i Napa, vindistriktet noen mil nordøst for San Francisco. (NTB).

NRK - 13 feb 22 kl. 15:01

Ein person arrestert etter valdshending

Ein person er arrestert etter å ha utsett ein person for kroppsskade i Sogndal sentrum søndag morgon. Den fornærma var bevisst då politiet fekk melding om hendinga, og blei frakta til sjukehus..

NRK - 17 mar 22 kl. 14:27

Ein person er arrestert etter valdshending på Stovner

Politiet har arrestert ein person etter hendinga på Stovner i 20-tida i går der to personer blei stukke med ein spiss gjenstand utandørs ved Tokerudberget, melder Poltiet i ei pressemelding..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Erna Solberg: – Et angrep på kjærligheten

Høyre-leder og tidligere statsminister Erna Solberg er rystet etter hendelsen i Oslo i natt. – Skuddene utenfor London pub i Oslo er et angrep på kjærligheten. Det er et angrep på friheten til å elske hvem man vil.

NRK - 10 minutter siden

Erna Solberg til NRK: - Angrep på kjærligheten

– Skuddene utenfor London pub i Oslo er et angrep på kjærligheten. Det er et angrep på friheten til å elske hvem man vil. Mine tanker går til alle dem som på ulike måter er rammet av denne brutale handlingen.

NRK - 1 time siden

Støre: Et grusomt og dypt rystende angrep

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) er orientert om skytingen i Oslo i natt. Han kaller det som har skjedd et rystende og grusomt angrep. – Skytingen utenfor London pub i Oslo i natt var et grusomt og dypt rystende angrep på uskyldige mennesker.

NRK - 1 time siden

Politiet undersøker bag

Politiet undersøker søndag morgen en bag i nærheten av åsstedet i Oslo sentrum. Ifølge vitner skal baggen ha blitt brukt av mannen som er pågrepet for skytingen ved London Pub..

NRK - 2 timer siden

Har fått ordre om å trekke seg ut

Ukrainske styrker i Sievjerodonetsk har fått ordre om å trekke seg ut av den krigsherjede byen i Donbas etter mange ukers harde kamper. Byen, som nå ligger i ruiner, er i den siste lommen i Luhansk-provinsen som regjeringsstyrkene fortsatt hadde kontroll over. Byen er nå stort sett under russisk kontroll.

NRK - 2 timer siden

NRK erfarer: Gjerningsmannen er tidlegare kjent for politiet

Mannen som er arrestert etter skytinga i Oslo sentrum er tidlegare kjent for politiet, får NRK opplyst. Mannen skal natt til laurdag ikkje ha ønska å samarbeide med politiet..

NRK - 2 timer siden

Kvinne savnet på Hardangervidda

Det er lørdag morgen satt i gang søk etter en kvinne i 30-årene som er savnet på Hardangervidda, opplyser Vest politidistrikt i en pressemelding. Kvinnen startet turen lørdag 18. juni på Haukeli og skulle etter planen ankomme Lysefjorden fredag, men dukket ikke opp til avtalt tid.

NRK - 2 timer siden

Minst 19 skadet etter skyting

To personer er døde etter skytingen i Oslo sentrum natt til lørdag. Minst 19 personer får behandling av helsevesenet. Medievakt Hedda Holth ved Oslo universitetssykehus bekrefter at syv pasienter har kommet inn til Ullevål, og at 11 personer er sendt til legevakten.

NRK - 2 timer siden

Politiet har gjennomsøkt mannens bolig

Politiet har gjennomsøkt boligen til mannen som er pågrepet etter skytingen i Oslo sentrum. – Vi har teknikere inne hos han nå som jobber med undersøkelser, sier vaktleder Roger Hjertø ved kriminalvakta hos Oslo-politiet til NRK. Han opplyser at politiet foreløpig ikke har avhørt den pågrepne..

NRK - 2 timer siden

Innsatsleiar: – Sivile hjalp politiet

Politiet fekk hjelp av sivile for å få kontroll på gjerningsmannen. Det fortel innsatsleiar Tore Barstad under ein pressebrief ved 04.30-tida..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com