Dagbladet > Nyheter

Thursday, 23 September, 05:01

Dagbladet - 15 sep 21 kl. 06:51

67 nye på Stortinget

Laveste gjenommsnittsalder siden 1993: 45,7 år. Yngst: Åse (25)..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Stortinget

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 67 nye, Stortinget
NRK - 12 sep 21 kl. 19:08

Politikere tilbakebetaler etterlønn

Frps Helge Thorheim og Aps Christian Tynning Bjørnø skal betale tilbake etterlønnsytelser på flere titalls tusen kroner til Stortinget. Det skriver Dagens Næringsliv. Thorheim meldte ikke fra om inntekter fra styreverv, pensjon, livsforsikring, møtegodtgjørelse og arbeid for Karmøy kommune etter at han hadde forlatt Stortinget.

NRK - 08 sep 21 kl. 18:20

Stortinget tar sin del av ansvaret

Ap-politikar Inge Tellef Mørland fekk gratis pendlarleilegheit i Oslo av Stortinget, samtidig som han eigde ei leilegheit i byen. Han var folkeregistrert og budde i Arendal. Tysdag sa Stortinget at Mørland ikkje hadde rett på pendlarbustad.

NRK - 07 jun 21 kl. 10:35

Einige om jordbruksoppgjeret

Etter forhandlingar mellom regjeringspartiene og Frp er det nå klart at tilbodet i årets jordbruksoppgjeret ikkje blir endra på Stortinget, melder Nationen. – Vi har sikra oss støtte frå Frp. Det er nå fleirtal for tilbodet sånn som det ligg.

NRK - 19 jul 21 kl. 13:56

Datainnbrudd gjennomført av Kina

Datainnbruddet på Stortinget ble gjennomført av Kina, skriver Stortinget i en pressemelding. Stortinget varslet 10. mars om datainnbrudd i sine e-postsystemer.

NRK - 09 sep 21 kl. 08:51

Mottok etterlønn, hadde jobb

Da Bengt Morten Maximilian Wenstøb (H) var ferdig på Stortinget i 2017, utsatte han oppstart på jobben sin og hevet etterlønn fra Stortinget. Wenstøb skulle starte som lektor ved Høgskolen i Østfold, da han var ferdig på Stortinget høsten 2017. Ifølge Dagens Næringsliv søkte han i juli det året om forlenget permisjon ut året med følgende begrunnelse: «Da jeg i denne perioden mottar lønn fra Stortinget».

NRK - 17 sep 21 kl. 14:07

Ber om utsettelse av jernbanepakke

Arbeiderpartiet har bedt regjeringen om å ikke behandle EUs fjerde jernbanepakke i EØS-komiteens møte 24. september, skriver Fri fagbevegelse. – Vi er i en veldig spesiell situasjon der partiene som stemte mot tilslutningen til EUs fjerde jernbanepakke i Stortinget, nå har fått flertall i Stortinget.

NRK - 25 maj 21 kl. 16:24

Vil gjøre kjent del av Berg-rapport

Den særskilte komiteen som Stortinget har nedsatt for å behandle EOS-utvalgets rapport om Frode Berg-saken, ønsker å offentliggjøre et eget sammendrag av rapporten. Et brev om dette er i dag oversendt presidentskapet i Stortinget, sier komitéleder Dag Terje Andersen (Ap) til NRK. Frode Berg har sagt at han føler seg sterkt misbrukt av Etterretningstjenesten, som sendte ham på oppdrag inn i Russland, der han senere ble arrestert og dømt for spionasje.

NRK - 26 maj 21 kl. 07:24

Vil ikkje vaksinere Stortinget

Heile 72 prosent av dei spurde seier nei til at politikarane på Stortinget skal bli prioritert i vaksinekøen, viser ei måling frå Norsk koronamonitor frå Opinion. Berre 18 prosent støttar at statsrådar og stortingspolitikarar får rykke fram i vaksinekøen. Regjeringa har vedteke å gi 500 vaksinedosar til samfunnskritisk personell i regjeringa, Stortinget, Høgsterett, FHI, DSB og Slottet..

NRK - 31 maj 21 kl. 12:33

Ber forsvarsministeren redegjøre

SV og Rødt vil ha forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H) til Stortinget for å redegjøre om avsløringene fra Danmark om amerikansk spionasje. – Jeg har i dag utfordret forsvarsministeren til å komme til Stortinget og redegjøre om saken. Stortinget kan ikke lene seg tilbake, spesielt ikke etter at det har vært stille fra forsvarsministeren så lenge, sier SVs partileder Audun Lysbakken..

NRK - 01 jun 21 kl. 20:43

Stortinget sier nei til Thunberg

MDG vil invitere den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg til å tale i Stortinget. Men der sier et flertall av de andre partiene nei takk. Frp gikk allerede mandag ut og vendte tommelen ned for initiativet fra Miljøpartiet De Grønne, som ønsker å invitere den verdenskjente tenåringen til Stortinget i august.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 1 time siden

Bernard (36) omkom: - Et stort tap

Klatremiljøet i sorg etter at den erfarne klatreren omkom i ulykke lørdag..

Dagbladet - 5 timer siden

Rast vei og innstilte ferjer

Meteorologisk institutt har utstedt farevarsel på rekke og rad den siste tida. Nå har årets første høststorm for alvor inntatt Lofoten..

Dagbladet - 6 timer siden

- Han sto og kikket inn

Sara Aase Hvalryg (18) forteller at hun ikke lenger føler seg trygg hjemme etter den ekle opplevelsen..

Dagbladet - 6 timer siden

Nye toner, men for lite og seint

USA og Kina varsler nye toner når det gjelder klima i FN..

Dagbladet - 7 timer siden

- Inntok store mengder snus

Forrige uke døde en beboer med demens ved Sunndal helsetun. Mannens sønn mener han ble forgiftet..

Dagbladet - 8 timer siden

Sykepleier døde - etterlater seg to barn

Tobarnsmoren døde nylig av covid-19. Hun hadde nektet å ta coronavaksine..

Dagbladet - 10 timer siden

Dette anbefaler hun nå

Både smittetall og antallet nye innleggelser går riktig vei, mener FHI, som nå mener Norge er klare til å ta neste steg i gjenåpningsplanen «om ikke altfor lenge»..

Dagbladet - 13 timer siden

Kroppsvæske kom ut feil åpning

33-åringen ante ikke hva som hadde foregått i kroppen hans i to år..

Dagbladet - 15 timer siden

Trump saksøker niese og storavis

USAs tidligere president Donald Trump går til søksmål mot sin niese Mary Trump og New York Times for å ha samarbeidet for å få tak i skatteopplysninger..

Dagbladet - 16 timer siden

Tvillingbabyer funnet døde i bil - derfor slipper faren straff

- Han må leve med dette resten av livet, sier politiet etter tragedien..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt