NRK > Nyheter

Saturday, 16 October, 17:43

NRK - 13 sep 21 kl. 00:15

653 nye koronatilfeller i Norge

Søndag ble det registrert 653 nye koronasmittede her i landet. Det er 412 færre enn forrige søndag. De siste sju dagene er det i snitt registrert 1268 koronasmittede per dag. Tilsvarende snitt for sju dager siden lå på 1460, så trenden er synkende for tredje dag på rad..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 653, nye, koronatilfelleri , Norge
NRK - 26 maj 21 kl. 00:16

511 nye koronatilfeller siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 511 nye koronatilfeller i Norge. Det er 197 flere enn forrige tirsdag. De siste sju dagene er det i snitt registrert 478 koronasmittede per dag.

NRK - 21 jun 21 kl. 00:19

108 nye koronatilfeller

Det siste døgnet er det registert 108 nye koronatilfeller i Norge..

NRK - 29 jun 21 kl. 05:10

23 nye koronatilfeller i Oslo

Det siste døgnet er det registrert 23 nye koronatilfeller i Oslo. Det er 28 færre tilfeller enn samme dag forrige uke. Bydel Alna har det laveste smittetrykket, mens Nordstrand har det høyeste..

NRK - 30 jun 21 kl. 15:53

28 nye koronatilfeller i Ullensaker

Det siste døgnet er det meldt om 28 nye koronatilfeller i Ullensaker, opplyser kommunen. – Det pågår nå flere smitteutbrudd i kommunen, og det er påvist flere tilfeller av deltavarianten av koronaviruset, skriver kommunen i en e-post til Dagbladet..

Aftenposten - 20 jul 21 kl. 06:06

Europa første region i verden med 50 millioner påviste koronatilfeller

Europa har passert 50 millioner påviste koronatilfeller, ifølge en oversikt fra nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 02 aug 21 kl. 14:44

60 mill. koronatilfeller i Europa

Siden starten av pandemien er det registrert over 60 millioner koronatilfeller i Europa slik regionen defineres av Verdens helseorganisasjon (WHO). I WHOs definisjon av regionen Europa inngår over 50 land, blant dem Russland, Ukraina og Tyrkia. Her utgjør antall registrerte smittede rundt 30 prosent av det totale antallet smittede i hele verden.

NRK - 06 okt 21 kl. 14:05

Nedgang i koronatilfeller

FHI melder om 25 prosent nedgang i meldte koronatilfeller i uke 39 sammenliknet med uke 38. Det er foreløpig meldt 3 471 tilfeller av covid-19 i uke 39. Dette utgjør nå 150 tilfeller per 100 00 innbygger for uke 38 og 39 samlet.

NRK - 16 aug 21 kl. 12:06

42 nye koronatilfeller i Østfold

Fredrikstad melder om 15 nye smittetilfeller siste døgn, seks er smittet i utlandet. Moss har 10 nye tilfeller, alle er nærkontakter og ni av de ti er under 18 år. I Halden er det ni nye tilfeller, to har fått påvist smitte ved innreise til Norge, seks av de smittede er fra samme husstand.

Aftenposten - 01 jun 21 kl. 20:26

Blir beskyldt for å «trekke depresjonskortet». Det viser idrettens problem, mener psykolog.

Naomi Osaka sto åpent frem med sine mentale problemer i French Open. Nå ber andre spillere om at det må bli tatt mer….

VG - 08 jul 21 kl. 07:11

Steffen (14) og Niklas (15) fant knalloransje slange utenfor klasserommet

En veggplate måtte skrus ned for å få ut kornsnoken som gjemte seg bak en vegg på Halbrend skule i Sunnfjord. Den kunne blitt der i et halvt år, forteller reptilekspert..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Haaland scoret

Erling Braut Haaland scoret to ganger i comebacket for Borussia Dortmund etter å ha vært skadet noen uker. Haaland satte inn 2-0 og 3-1 i dagens kamp mot Mainz..

NRK - 2 timer siden

Ti arbeidere evakuert fra fabrikk

Politi og brannmannskap har rykket ut til en brann i et industriområde på Leangen. Det har vært et lite smell og et branntiløp i en ovn. Det er ikke noe dramatikk forsåvidt, ti arbeidere er evakuerte fra fabrikken og ingen er skadd.

NRK - 45 minutter siden

Granat i Langesund

Det er funnet en militær granat på en privat adresse i Langesund i Telemark. Granaten er trolig fra 2. verdenskrig, opplyser Sør-Øst Politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Ingen tatt av steinras på fv 49

Et steinras har gått over fylkesvei 49 mellom Jondalstunnelen og Nordrepollentunnelen. Politiet melder at ingen er tatt av raset, men at det ligger store steiner i veien. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 1 time siden

Steinras mellom Odda og Jondal

Et steinras har gått over fylkesvei 49 mellom Jondalstunnelen og Nordrepollentunnelen. Det er observert biler i området, men det er uklart om noen er tatt av raset. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 1 time siden

Steinras over fylkesvei 49

Et steinras har gått over fylkesvei 49 ved Jondalstunnelen , opplyser Vest Politidistrikt. Det er observert biler i området, men det er uklart om noen er tatt av raset. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 1 time siden

Mistenkelig dødsfall i Skien

En person er funnet død ute på en sti i nærheten av et boligfelt i Skien. Det melder Sør-Øst Politidistrikt på Twitter. Personen er ikke identifisert, og hendelsen behandles som et mistenkelig dødsfall..

NRK - 1 time siden

– 160 Houthi-krigere drept

Minst 160 opprørere fra den jemenittiske Houthi-bevegelsen er drept i nye kamper sør for Maarib, ifølge den saudiledede koalisjonen som kriger i Jemen. I en uttalelse lørdag sendt ut via Saudi-Arabias statlige nyhetsbyrå, sier koalisjonen at den har gjennomført 32 angrep i løpet av det siste døgnet, og at minst 160 opprørere ble drept. Det melder NTB via AFP.

NRK - 1 time siden

Tromsø: Person funnet i havet

En person er funnet i havet utenfore Tromsø sentrum, melder Troms politidistrikt. Nødetatene er på stedet..

NRK - 2 timer siden

Salah med kunstmål i storseier

Mohamed Salah og Roberto Firmino lekte seg da Liverpool slo Watford 5–0 lørdag ettermiddag. Selv om Firmino leverte hat trick, var det Salah sto for kampens store høydepunkt da han dro av flere Watford-spillere og la ballen i motsatt hjørne til 4–0. – Salah har aldri vært bedre, konstaterte TV 2-kommentator Simen Stamsø-Møller underveis i kampen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt