NRK > Nyheter

Lørdag, 19 Juni, 08:20

NRK - 01 okt. 20 kl. 09:22

650 mister jobben i Volvo

650 ansatte i Volvo Cars mister jobben. Det skriver Göteborgs-posten. 90 prosent av de som mister jobben slutter frivillig etter å ha inngått avtaler med selskapet. Ifølge selskapet skyldes kuttene både korona og omstilinger..
Les mer på NRK


Les mer om:
Volvo Cars, Göteborgs, Volvo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 650, mister, jobbeni , Volvo
NRK - 23 nov. 20 kl. 21:09

Volvo sier opp forhandleravtale

Volvo sier opp forhandleravtalen med bilforhandlerkjeden Bilia. Oppsigelsestiden er to år og gjelder både bilsalg og service. Bilia er Nordens største bilforhandler og solgte i fjor nye Volvo-biler for over 6 milliarder kroner i Sverige og Norge..

E24 - 26 nov. 20 kl. 07:49

Volvo-forhandler tar inntektstap i milliardklassen med knusende ro

Uten forvarsel sa Volvo opp salgsavtalen med sin største forhandler i Norge etter nesten 90-års samarbeid. Bilia-kjeden venter å tape et milliardbeløp på Volvo-bruddet..

NRK - 09 okt. 20 kl. 10:37

Permitterte tilbake hos Volvo

Alle som har vært permittert hos AB Volvo, får nå vende tilbake til arbeidet, opplyser selskapets pressesjef til SVT. Over 20.000 ansatte i Sverige har på et eller annet vis vært berørt av permitteringene under koronapandemien..

E24 - 24 nov. 20 kl. 06:40

Volvo sier opp forhandleravtalen med Bilia – får konsekvenser i Norge

Volvo sier opp forhandleravtalen med bilforhandlerkjeden Bilia. Oppsigelsestiden er to år og gjelder både bilsalg og service..

E24 - 08 april 21 kl. 09:12

Volvo og SSAB vil teste fossilfritt stål i biler

Volvo vil teste ut fossilfritt stål i biler i samarbeid med svenske SSAB. Allerede i år skal bilprodusenten bygge de første konseptbilene..

E24 - 08 juni 21 kl. 22:24

Norge kan få over en halv milliard av Volvo etter japansk truck-salg

Volvo-styret vil dele ut milliarder i kjølvannet av salget av et japansk lastebilselskap. Den norske stat kan bli med på utbyttefesten..

Aftenposten - 09 okt. 20 kl. 08:33

Har gitt 650 millioner til landstrømanlegg. Mange står ubrukt.

Enova har siden 2012 delt ut nær 650 millioner kroner til rundt 95 landstrømsprosjekter langs hele kysten. Men flere av anlegg er aldri brukt..

NRK - 31 jan. 21 kl. 10:27

650 pågrepet i Russland

Nettstedet til til den russiske gruppen Ovd-Info melder fortløpende om antall arresterte under demonstrasjonene til støtte for den fengslede opposisjonspolitikeren Aleksej Navalny søndag. Søndag kl 10.30 var tallet på arresterte 650..

E24 - 02 mars 21 kl. 06:17

650 ansatte venter på Hydros avgjørelse

Hydro vurderer å legge ned valseverkene i Holmestrand og på Karmøy som til sammen har 650 ansatte..

Aftenposten - 02 mars 21 kl. 06:17

650 ansatte venter på Hydro-avgjørelse

Hydro vurderer fremtiden for valseverkene i Holmestrand og på Karmøy, som til sammen har 650 ansatte..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Kan nekte Biden nattverd

Katolske biskoper i USA vurderer å nekte nattverd til president Joe Biden. Det ble vedtatt med 168 mot 55 stemmer på fredag. Grunnen er at Biden støtter kvinners rett til abort.

NRK - 30 minutter siden

Syv personer omkom i flyulykke

Totalt 20 personer skal ha vært om bord i flyet som styrtet sørvest i Sibir. Syv av dem omkom, resten er alvorlig skadd. Det skriver nyhetsnettstedet RT.

NRK - 30 minutter siden

Syv omkom i flyulykke

Syv personer skal ha omkommet i en flyulykke sørvest i Sibir, ifølge russiske medier. Det skriver NTB. Ulykken skjedde da det tomotors flyet av typen L-410 forsøkte å nødlande.

NRK - 30 minutter siden

Gratulerer rival med presidentvalg

Allerede før valgresultatet er klart og stemmene ferdig telt, gratulerer Hassan Rouhani ultrakonservative Ebrahim Raisi med seieren. Det skriver nyhetsbyrået Reuters. Raisi har vært storfavoritt i tiden før valget..

NRK - 1 time siden

Trøbbel for Nasa-teleskop

Nasas romteleskop Hubble, som i over 30 år har skuet ut i universet, har vært ute av drift de siste dagene, ifølge den amerikanske romfartsorganisasjonen Nasa. Problemet er knyttet til en datamaskin som sender informasjon, og Nasa understreker at selve teleskopet og andre instrumenter er i orden. Et forsøk på å starte maskinen på nytt mandag fungerte ikke, og det lyktes heller ikke å bytte til en backup-maskin.

NRK - 3 timer siden

Mann alvorlig skadet på Grünerløkka

Mannen som ble funnet bevisstløs på gata nær Kubaparken på Grünerløkka i Oslo i natt, har alvorlige skader, melder NTB. Mannen var bevisstløs da helsepersonell tok seg av ham i Fossveien kl. 1.

NRK - 1 time siden

Helsearbeider voldtatt på jobb

Arbeidstilsynet er koblet inn etter at en mann i 30-årene er siktet for voldtekt av en helsearbeider på jobb på Karmøy 8. juni. Kvinnen var ansatt i Helse Fonna og var på hjemmebesøk hos mannen som var underlagt tvunget psykisk helsevern og bosatt i en kommunal leilighet, skriver Haugesunds Avis.

NRK - 1 time siden

Avisleiarar i retten i Hongkong

Sjefredaktøren i den prodemokratiske avisa Apple Daily i Hongkong og leiaren for eigarselskapet til avisa stilte laurdag i det første rettsmøtet etter arrestasjonen. Dei sikta etter Kinas nasjonale tryggingslov for Hongkong, og er skulda for å konspirere for å setje den nasjonale tryggleiken i fare..

NRK - 2 timer siden

28 tilfeller av musikkstøy

Politiet i Agder melder om at de har fått 28 meldinger om festbråk og ordensforstyrrelser i natt. meldingene er fordelt over hele politidistriktet, men mest i byene. Politiet sier at de ikke har hatt kapasitet til å følge opp ale meldingene..

NRK - 2 timer siden

44 koronasmittet i Oslo

Det er registrert 44 nye koronasmittede personer i Oslo siste døgn. Det er 26 flere enn forrige fredag, da det bare ble registrert 18 nye tilfeller. Den siste uken er det i snitt registrert 26 smittede per dag i hovedstaden.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt