NRK > Nyheter

Sunday, 29 January, 07:42

NRK - 29 nov 22 kl. 21:27

61 migrantar redda i Den engelske kanal

Franske styresmakter redda 61 migrantar, enkelte av dei barn, i Den engelske kanal tysdag. Stille sjø har ført til at mange migrantar den seinare tida har prøvd å kome seg over kanalen til Storbritannia i små båtar, melder Reuters. Personane som blei plukka opp skal ha vore frå Afghanistan, India, Iran og Pakistan..
Les mer på NRK


Les mer om:
Den, Storbritannia, Reuters, Afghanistan, Pakistan

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 61 migrantar, reddai Den , engelske, kanal
NRK - 14 dec 22 kl. 11:47

Fleire døde etter forlis i Den engelske kanal

Minst tre personar har omkomme og 43 er redda opp etter at ein båt med migrantar kantra i Den engelske kanal onsdag. Det melder britiske medium. Styresmaktene i Storbritannia sette i gang ein stor redningsoperasjon for å hente opp migrantane.

NRK - 30 nov 22 kl. 17:10

Over 43.000 migrantar har kryssa Den engelske kanal i år

Meir enn 43.000 migrantar har kryssa Den engelske kanal til Storbritannia hittil i år, ifølge tal frå den britiske regjeringa. Fleire nådde aldri land.

NRK - 14 dec 22 kl. 13:55

Vil ha slutt på migrantbåtar over Den engelske kanal

Storbritannias innanriksminister Suella Braverman seier det er på tide å få stoppa trafikken av små båtar med migrantar over Den engelske kanal, melder Reuters. Den siste tida har det vore fleire ulukker med migrantbåtar i området . Minst fire migrantar miste livet onsdag morgon då ein båt med rundt 50 menneske om bord kantra på veg over kanalen..

NRK - 04 nov 22 kl. 15:19

Noreg sa nei til å gi Italia migrant-hjelp

Italienske styresmakter har bede fleire europeiske land om hjelp med migrantar og flyktningar i Middelhavet. Noreg er blant landa som har sagt nei. Det skriv fleire italienske aviser.

NRK - 14 dec 22 kl. 13:08

Fire døde etter forlis i Den engelske kanal

Britiske styresmakter stadfestar at fire personar er døde etter at ein båt med migrantar kantra i Den engelske kanal onsdag. Det melder Reuters. Det blei sett i verk ein storstilt redningsaksjon onsdag formiddag der både britiske og franske fartøy deltok..

Klartale - 23 aug 22 kl. 12:02

Riise har valgt lag for første gang

Mange hadde troen på de norske fotballkvinnene. Men etter et skuffende Europa-mesterskap er de nå tilbake. Norges gamle trener Martin Sjögren måtte slutte etter mesterskapet.

NRK - 23 aug 22 kl. 10:36

Rekordmange migranter over den engelske kanal

De siste 24 timene har 1295 migranter forsøkt å krysse Den engelske kanal. Aldri før har så mange forsøkt å ta sjøveien til Storbritannia på kun et døgn. Det skriver britiske myndigheter på egne hjemmesider.

NRK - 04 sep 22 kl. 07:25

Om lag 190 personer reddet i Den engelske kanal

Rundt 190 migranter som lørdag forsøkte å ta seg over Den engelske kanal, ble reddet av franske myndigheter. Migrantene var på vei fra Frankrike til England i små båter. Antallet som legger ut på den farlige reisen over den trafikkerte kanalen, øker for hvert år.

NRK - 05 sep 22 kl. 01:13

Nesten 1000 migranter krysset Den engelske kanal

Nesten 1000 migranter krysset søndag Den engelske kanal fra Frankrike til Storbritannia i 20 båter. Ifølge det britiske forsvarsdepartementet var det 960 migranter som foretok den farlige overfarten over den travle skipsleia søndag. Det er det høyeste tallet på en dag siden rekorden med 1.

NRK - 28 okt 22 kl. 13:58

Storbritannia og Frankrike skal sammen hindre migrasjon over Den engelske kanal

Storbritannias statsminister Rishi Sunak og Frankrikes president Emmanuel Macron er enige om å samarbeide for å hindre migrasjon over Den engelske kanal. De to kom til enighet fredag i sin første telefonsamtale, opplyser den britiske statsministerens kontor. På mandag ble Sunak britenes nye statsminister.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Politiet ønsker tips etter voldshendelse i Skien

Natt til søndag skjedde det en hendelse på Rådhusplassen i Skien, hvor en mann skal ha blitt påkjørt. I etterkant skal det da ha blitt slåsskamp mellom kameraten til den påkjørte og en fra en annen bil. – Denne kameraten ble slått ned og oppsøkte selv legevakt for undersøkelser, skriver politiet.

NRK - 15 minutter siden

Minst 40 mistet livet i bussulykke i Pakistan

Minst 40 personer mistet livet i Pakistan, etter at en buss kjørte av en bro sørvest i landet. Bussen skal så ha tatt fyr. Det skriver AFP søndag morgen..

NRK - 45 minutter siden

Politiet har tatt ut siktelse mot helikopterfirma etter ulykke i Verdal

Midt-Norsk Helikopterservice er siktet etter helikopterulykken der to personer omkom i Verdal i november i fjor. Fra før er piloten siktet i saken. En mann og en kvinne fra Overhalla, begge 68 år gamle, mistet livet da helikopteret fra Midt-Norsk Helikopterservice styrtet i bakken i Verdal 1.

NRK - 45 minutter siden

Mor og besteforeldre bortførte nyfødt baby i Danmark

Lørdag kveld fikk politiet i Danmark melding om at en nyfødt baby var blitt bortført fra fødeavdelingen ved Slagelse sykehus på Sjælland. Babyen var da bare noen timer gammel. – Barnets mor, bestemor og bestefar er pågrepet og siktet for å ha bortført barnet, sier Jakob Jensen som er vaktleder for Sørsjelland og Lolland Falsters politi, til Ritzau.

NRK - 1 time siden

En person til sykehus etter boligbrann i Larvik

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en enebolig i Larvik tidlig søndag morgen. Tre personer som bor i huset kom seg ut av huset. – En person blir kjørt til sykehus for behandling/sjekk og to andre blir sendt til legevakt for sjekk, melder Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 1 time siden

Flere stengte fjelloverganger i Vest

Vegtrafikksentralen Vest melder om flere stengte veier søndag morgen, på grunn av uvær i fjellet. Fv50 Aurland-Hol: Stengt Fv53 Tyin-Årdal: Stengt E134 Haukeli: Kolonne Rv7 Hardangervidda blir stengt til mandag, ny vurdering kl. 12.

NRK - 1 time siden

Rekordstort kokainbeslag i Colombia

Myndighetene i Colombia beslagla i fjor mer kokain enn noensinne, viser tall fra forsvarsdepartementet i Bogota. Sikkerhetsstyrkene beslagla 671 tonn kokain i fjor. Dermed ble rekorden fra 2021 slått med rundt 1,7 tonn.

NRK - 1 time siden

Boligbrann i Larvik

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en enebolig i Larvik tidlig søndag morgen. – De som bor i huset har kommet seg ut, melder Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 2 timer siden

Minst tre døde og flere hundre skadd etter jordskjelv i Iran

Minst tre personer mistet livet og flere hundre er skadd etter at et jordskjelv med en styrke på 5,9 rammet nordvest i Iran, nær grensen til Tyrkia. Det melder statlige medier. I noen av de berørte områdene var det snø og minusgrader da jordskjelvet fant sted lørdag kveld klokken 21.

NRK - 1 time siden

Eksplosjoner ved boliger nær Stockholm

To eksplosjoner førte til materielle skader på inngangspartiet til to boliger nordvest for Stockholm natt til søndag. Politiet opplyste klokken 4 natt til søndag at ingen personer skal ha blitt fysisk skadd, men at det oppsto materielle skader. Politiet ble varslet om den første eksplosjonen klokken 2.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com