Klartale > Nyheter

Wednesday, 10 August, 04:22

Klartale - 27 jun 22 kl. 12:09

60 personer evakuert etter uhell med syre

Uhellet har skjedd på et industrianlegg på Fosen i Trøndelag. Trøndelag politidistrikt opplyste om uhellet på Vanvikan på Fosen like før klokken 12 mandag.Det er ikke kjent hvorvidt de 38 personene har fått skader som følge av hendelsen.
.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Fosen, Trøndelag, Vanvikan

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 60 personer evakuert, etter, uhellmed , syre
NRK - 27 jun 22 kl. 11:56

38 eksponert for blanding av klor og syre

Nødetatene er på plass i Vanvikan i Trøndelag, der klor og syre har blitt blandet ved et uhell. 38 personer er blitt eksponert for dette, opplyser politiet i Trøndelag. 50-60 personer er evakuert fra stedet, som ifølge politiet er et industriområde..

NRK - 27 jun 22 kl. 13:26

Ni personer til sykehus etter syre-uhell

Ni personer fraktes til St. Olav hospital etter uhellet i Vanvikan i Trøndelang mandag. Tre av disse fraktes i luftambulanse.

Klartale - 27 jun 22 kl. 13:35

Ni personer til sykehus etter uhell med syre

Uhellet har skjedd på et industrianlegg på Fosen i Trøndelag. Trøndelag politidistrikt opplyste om uhellet på Vanvikan på Fosen like før klokken 12 mandag.Ni personer har blitt fraktet til sykehus.

NRK - 01 maj 22 kl. 15:00

54 evakuert fra stålverket i Mariupol

Over 50 sivile har blitt evakuert fra stålverket Azovstal i Mariupol søndag, melder Reuters. Først ble en gruppe på rundt 40 sivile evakuert til et midlertidig overnattingssted. Senere samme dag ble ytterligere 14 sivile evakuert fra stålverket, ifølge en fotograf som Reuters har på stedet.

NRK - 01 maj 22 kl. 15:00

54 evakuert fra stålverket i Mariupol søndag

Over 50 sivile har blitt evakuert fra stålverket Azovstal i Mariupol søndag, melder Reuters. Først ble en gruppe på rundt 40 sivile evakuert til et midlertidig overnattingssted. Senere samme dag ble ytterligere 14 sivile evakuert fra stålverket, ifølge en fotograf som Reuters har på stedet.

Klartale - 02 maj 22 kl. 08:44

Zelenskyj sier at mer enn 100 folk er blitt evakuert

Stålverket ved Mariupol har lenge blitt angrepet av soldater fra Russland. Både vanlige folk og soldater fra Ukraina har gjemt seg der. Stålverket heter Azovstal.

NRK - 15 jun 22 kl. 10:42

Rundt 200.000 evakuert i Kina etter kraftig regn

Kraftig regn i Kina har ført til at seks personer har omkommet, og rundt 200.000 personer har blitt evakuert denne uken. Mer enn 110.

NRK - 12 jun 22 kl. 10:18

Hauger tok sin andre Formel 2-seier

Dennis Hauger var tålmodig og kunne til slutt juble for sin andre seier i sin første sesong i Formel 2. Det ble svært dramatisk i Baku med flere uhell. Etter som at sikkerhetsbilen hadde avbrutt løpet flere ganger etter uhell og krasj, måtte løpet avsluttes på tid i stedet for runder.

NRK - 09 jun 22 kl. 13:14

17-åring pågrepet etter sannsynlig skyte-uhell på Trosterud

Politiet i Oslo har pågrepet en 17 år gammel person som er siktet for grov ulovlig bevæpning med skytevåpen på offentlig sted, etter det som sannsynligvis var et skyte-uhell på Trosterud onsdag 8. juni 2022. Det skriver politiet i en pressemelding..

NRK - 20 apr 22 kl. 05:05

30 personer evakuert etter brann i blokkleilighet i Oslo

Nødetatene rykket ut til en brann i en leilighet i en blokk på Løren i Oslo natt til onsdag. Beboeren i leiligheten ble gjort rede for og beboere i nærliggende leiligheter ble evakuert. Politiet har ikke informasjon som tilsier at noen ble skadd i brannen, skriver de på Twitter.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 9 timer siden

Nytt farevarsel for Storbritannia

19. juli var det 40,3 grader i Storbritannia. Det var rekord.

Klartale - 11 timer siden

Britney Spears gjør comeback

Britney Spears var en av de mest populære artistene på 2000-tallet. Men de siste årene har det vært alt annet enn musikk som har vært hovedfokus når vi snakker om Spears.Fra 2007 til november 2021 var faren Jamie Spears vergen hennes.

Klartale - 14 timer siden

Hva skjer egentlig etter at politiet har pågrepet noen?

Hver uke kan vi lese saker om folk som har gjort noe ulovlig. De blir pågrepet av politiet og avhørt. Noen blir også tiltalt.

Klartale - 14 timer siden

Ukrainere sliter fortsatt med å få seg jobb

Ljudmyla Tsjudyjovytsj er fra Ukraina. Hun jobbet advokat før krigen startet. Da krigen startet måtte hun tenke på datteren sin sikkerhet.

Klartale - 14 timer siden

Forsikringsselskap advarer mot å spare for mye på strømmen

– Snart kommer høsten og de første nettene med frost. Det sier Therese Hofstad-Nielsen. Hun er skadeforebygger for Fremtind.

Klartale - 16 timer siden

Bensin og diesel har blitt billigere

Dermed har bensin blitt sju kroner billigere enn før sommeren. Det skriver avisa Nettavisen. Men prisen er likevel mye høyere enn for ett år siden.

Klartale - 06 aug 22 kl. 06:30

Bor i bobil året rundt

Yrjan Olsnes fra Bergen bor i bobilen sin. Det har han gjort i tre år. Når Klar Tale møter Olsnes, har han parkert på Grefsenkollen i Oslo.

Klartale - 17 timer siden

Taiwan øver nå også på krig

Kina og Taiwan er uenige. Kina mener at Taiwan er en del av dem. Mens Taiwan mener det motsatte og vil være uavhengige.

Klartale - 17 timer siden

Gjermund Cappelen er løslatt fra fengsel

Kaja de Vibe Malling er advokaten til Gjermund Cappelen. Hun sendte en e-post til nyhetsbyrået NTB. Der skriver hun at Cappelen er løslatt fra fengsel.

Klartale - 17 timer siden

Håper på et fredelig valg

Raila Odinga leder på meningsmålingene. Han var i eksil i Norge noen måneder i 1991. Odinga har vært en av Kenyas ledende politikere i mange år.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com