Klartale > Nyheter

Thursday, 25 July, 14:21

Klartale - 16 jun 23 kl. 13:30

57 meldinger til barnevernet er forsvunnet

Bergen kommune holdt en presse-konferanse mandag forrige uke. Kommunen hadde oppdaget en teknisk feil. Feilen gjorde at bekymrings-meldinger til barnevernet forsvant.Bufdir har gjennomført en spørre-undersøkelse. De har spurt barneverns-tjenester hvordan den tekniske feilen har påvirket dem.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Bufdir, Visma, NTB, Bergen, Kristiansand, Oslo, Eiker, Søndre Nordstrand, Agder, buskerud, Follo, Sunnmøre, Moss

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 57 meldinger, til, barneverneter , forsvunnet
Klartale - 18 maj 23 kl. 06:06

Slik jobber norsk barnevern

«Barnevernet stjeler barn», «Barnevernet er Gestapo» og «Vern barna». Norge er dømt i flere saker om barnevern. Og barnevernet får kjeft på nett og på gata – i flere land.

Klartale - 18 maj 23 kl. 06:17

Hva er til barnets beste?

Barnevernet er et slags sikkerhets-nett. De kan bidra til at barn får en bedre oppvekst. Enten ved at foreldrene får støtte og oppfølging.

NRK - 24 jul 23 kl. 14:20

52 uåpnete meldinger til barnevernet fra Øst politidistrikt

– I vår gjennomgang av distriktets forsendelser til barnevernet via Altinn, har vi funnet 52 saker som ikke er åpnet av mottaker. Det skriver Øst politidistrikt i en pressemelding. For to uker siden ble det kjent at meldinger fra politiet i hele landet ikke hadde nådd fram til mottakeren.

NRK - 11 maj 23 kl. 07:07

Regjeringen styrker barnevernet i revidert budsjett

Barnevernet skal styrkes med 260 millioner kroner i revidert nasjonalbudsjett. Det kommer i tillegg til en prisjustering i tråd med prisveksten. Barne- og likestillingsminister Kjersti Toppe (Sp) sier til Klassekampen at barnevernet er en av de store vinnerne i det reviderte budsjettet som legges fram av regjeringen torsdag.

NRK - 24 jul 23 kl. 14:20

62 uåpnete meldinger til barnevernet fra Øst politidistrikt

– I vår gjennomgang av distriktets forsendelser til barnevernet via Altinn, har vi funnet 62 saker som ikke er åpnet av mottaker. Det skriver Øst politidistrikt i en pressemelding. For to uker siden ble det kjent at meldinger fra politiet i hele landet ikke hadde nådd fram til mottakeren.

NRK - 30 aug 23 kl. 18:52

Bergen: Tusenvis av meldinger fra barnevernet har ikke kommet fram

Over de siste fem årene kan så mange som 3800 meldinger fra barnevernet aldri ha kommet fram til mottakeren. – Vi tar disse sakene på høyt alvor. Etter at sakene kom fram, bestilte jeg en gransking av all kommunikasjon inn og ut av barnevernstjenesten.

Klartale - 06 jun 23 kl. 14:05

VG: Minst 70 bekymrings-meldinger har forsvunnet

Årsaken er en teknisk feil. Feilen har ført til at bekymrings-meldinger aldri har kommet frem til barnevernet. Feilen er hos IT-leverandøren Visma.

NRK - 26 jul 23 kl. 12:14

Politidirektoratet: 8 barn i uåpnede bekymringsmeldinger ikke kjent for barnevernet

De fleste barna i uåpnede bekymringsmeldinger fra politiet er kjent for barnevernet fra før av. Åtte barn i fire meldinger var ukjente for barnevernet. – Siden vi ble gjort kjent med saken, har det vært jobbet iherdig med å ettergå hver eneste forsendelse som ikke er åpnet.

Klartale - 11 jul 23 kl. 12:50

Meldinger fra politiet har ikke blitt lest

Meldinger med bekymringer er borte. Politiet sendte dem til kommunene. Men kommunene fikk ikke lest dem.

Klartale - 27 dec 23 kl. 06:00

Disse nye reglene gjelder fra 1. januar 2024

Stortinget vedtar nye lover. Og gjør endringer i lover og regler som finnes. Flere nye regler begynner å gjelder fra 1.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 45 minutter siden

Minst 257 døde i jordskred i Etiopia

Det var jordskred i Sør-Etiopia på mandag. 257 personer er bekreftet døde. Men det kan være så mange som 500, tror verdens-organisasjonen FN.

Klartale - 2 timer siden

Hvor mange medaljer kan Norge ta i OL?

Årets Olympiske leker (OL) er i Paris i Frankrike. Kan noen fra Norge få en medalje? Sportsmagasinet Sports Illustrated har gjettet hvem de tror vinner.

Klartale - 2 timer siden

140 flyvinger innstilt på Frankfurt

Aktivister protesterte på Frankfurt flyplass i Tyskland. De startet tidlig torsdag morgen. Aktivister limte seg selv fast på rullebanen.

Klartale - 5 timer siden

Både Joe Biden og Donald Trump har holdt taler

– Det er en tid og et sted for yngre stemmer. Den tiden er nå, sa Joe BidenHan holdt tale fra Det ovale kontor i Det hvite hus. Biden er president i USA.

Klartale - 8 timer siden

Diskuterer nye regler for ulv

Kommisjonen til Den europeiske union (EU) vil endre på hvor strengt vernet ulv er. Regjeringer sier de sliter med at det er for mange ulv. Mens naturvernere er bekymret for at ulven kan bli en truet art igjen.

Klartale - Igår: 14:09

Hvem er «Folk mot fossilmakta»?

Onsdag morgen kom aktivister seg inn på Oslo lufthavns område. De brukte vinkelsliper for å skjære hull i gjerdet. Det sier Avinor til nyhetsbyrået NTB.

Klartale - Igår: 12:38

Tyfon har tatt 13 liv på Filippinene

Det er tyfonsesong i Asia. Tyfoner er kraftig, tropisk regn og kraftig vind.Nå har det ekstreme været tatt livet av tolv personer på Filippinene.

Klartale - Igår: 11:07

Mye mikroplast i Barentshavet

En rapport viser at det er mikroplast i hele Barentshavet. Den påvirker sjøfugl og dyreliv. Plasten kommer fra både lokale kilder, og kilder som er langt unna.

Klartale - Igår: 10:24

Det farlige vannet

Norge har en lang kyst. Vi har mange innsjøer og elver. Livet ved sjøen består av alt fra hyggelige båtturer til grilling på brygga.

Klartale - Igår: 09:28

Fly med 19 om bord krasjet i Nepal

Et fly har krasjet under avgang. Flyet skulle ta av fra Nepals hovedstad Katmandu. 19 personer var om bord.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com