VG > Økonomi

Sunday, 02 October, 02:52

VG - 23 sep 22 kl. 11:01

Arfan Bhatti siktet for medvirkning til barskytingen i Oslo

Fredag formmidag opplyste politiet at en mann er siktet for medvirkning til bar-skytingen i Oslo. Noen timer senere bekrefter de at det er snakk om Arfan Bhatti (45), slik mange medier - VG inkludert - allerede har meldt..
Les mer på VG


Les mer om:
Oslo, Arfan Bhatti, Bhatti

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Arfan, Bhatti, siktet, for, medvirkning, til, barskytingeni , Oslo
NRK - 26 jun 22 kl. 21:52

Elden: Bhatti og Matapour har vært naboer

Flere medier har skrevet at terrorsiktede Zaniar Matapour og islamisten Arfan Bhatti har en relasjon. Deres forsvarer bekrefter at de to har vært naboer. – Jeg har forstått av PST sin pressekonferanse at de mener min klient satt i samme bil som Bhatti en gang i april måned, og at de setter dette i sammenheng med en protest mot Sians koranbrenning.

NRK - 24 sep 22 kl. 21:45

Politimester i Pakistan: Ingen har tatt kontakt om Arfan Bhatti

Norsk politi, som ønsker å pågripe Arfan Bhatti i forbindelse med Oslo-skytingen i juni, har den siste tiden vært i Pakistan. Til Aftenposten sier politimester i Gujrat-distriktet i Punjab, Ghazanfar Ali Shah, at ingen har kontaktet dem for å få Arfan Qadir Bhatti arrestert. Ifølge avisen skal Bhatti den siste tiden oppholdt seg i en landsby like utenfor Gujarat.

Klartale - 27 sep 22 kl. 11:59

Arfan Bhatti skal være tatt av pakistansk politi

Bhatti skal ha blitt tatt av politiet mandag kveld, melder avisa Aftenposten. Han ble anholdt av en del av politiet som jobber med anti-terror. Han har ingen status som pågrepet, men skal være anholdt som en del av etterforskningen.

NRK - 25 jun 22 kl. 20:34

NRK erfarer: Oslo-skytter hadde kontakt med Arfan Bhatti

Etter det NRK vet har terrorsiktede Zaniar Matapour (42) og den sentrale islamisten Arfan Bhatti hatt kontakt. NRK får også opplyst at politiet etterforsker hvem i det ekstreme islamistmiljøet 42-åringen har hatt kontakt med, og hvor omfattende kontakten eventuelt har vært. NRK har forsøkt å kontakte Bhatti, men har ikke fått svar.

Klartale - 23 sep 22 kl. 11:17

Politiet etterlyser Arfan Bhatti

To personer ble drept under masseskyting ved London pub i Oslo i juni. Flere ble skadd i skytingen. Politiet pågrep en mann på stedet.

NRK - 23 sep 22 kl. 16:40

Elden til VG: Bhatti melder seg til pakistansk politi

følge John Christian Elden, advokat for Arfan Bhatti gjennom mange år vil den ettersøkte norsk-pakistaneren dra til pakistansk politi. – Han stikker en tur innom politiet igjen for å høre om det er noe mer vedrørende ham fra norske myndigheter, skriver Elden til VG. Det ble fredag kjent at Bhatti er siktet for medvirkning til masseskytingen i Oslo i sommer, og er internasjonalt etterlyst.

NRK - 25 jun 22 kl. 20:34

VG: Oslo-skytter stoppet i bil sammen med Arfan Bhatti

Zaniar Matapour (42) ble stoppet i forbindelse med en SIAN-demonstrasjon i vår sammen med den sentrale islamisten Arfan Bhatti, skriver VG. Matapours forsvarer John Christian Elden har tidligere forsvart Arfan Bhatti. – Jeg har forstått det slik at den episoden PST nå viser til som gjorde at de kontaktet siktede i mai, var at han deltok i en demonstrasjon mot at SIAN brant Koranen på offentlig gate, skriver Elden i en SMS til VG.

NRK - 23 sep 22 kl. 14:43

NRK erfarer: Politiet forsøkte å få Arfan Bhatti pågrepet i Pakistan

Norsk politi forsøkte å få pakistanske myndigheter til å pågripe Arfan Bhatti, etter det NRK får opplyst. I dag ble han internasjonalt etterlyst. Del på Facebook Del på Twitter Del på epost Som NRK meldte tidligere i dag, har politiet fredag etterlyst Arfan Bhatti i forbindelse med masseskytingen i Oslo den 25.

NRK - 23 sep 22 kl. 16:24

Oslo-politiet bekrefter: Arfan Bhatti er etterlyst

Oslo politidistrikt bekrefter at mannen som i dag ble internasjonalt etterlyst, er Arfan Qadeer Bhatti. Oslo tingrett har i ettermiddag oppnevnt advokat Svein Holden som hans forsvarer, skriver politiet i en pressemelding. NRK har fra før erfart at norsk politi forsøkte å få pakistanske myndigheter til å pågripe Arfan Bhatti, og at han ble internasjonalt etterlyst..

NRK - 30 jun 22 kl. 19:25

Dagbladet: Vurderer å etterlyse Bhatti internasjonalt

Oslo-politiet vurderer sammen med PST fortløpende om de skal etterlyse islamisten Arfan Bhatti internasjonalt, skriver Dagbladet. På Heathrow flyplass utenfor London ble han stoppet av sikkerhetspolitiet. Bhatti skal ifølge avisen ha vært ute av Norge siden 4.

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Overlevde orkanen på dametoalettet

Stua saman hadde desse flamingoane «orkanfest» på toalettet i ein botanisk hage i St. Petersburg, medan orkanen herja utanfor..

VG - 4 timer siden

Trettebergstuen: Vil ha regelstyrt insentivordning

Kulturministeren fremskynder arbeidet med en ny filminsentivordning. Det uttalte målet er nå å fjerne dagens søknadsfrister og innføre en regelstyrt ordning..

VG - 4 timer siden

Skal spille med norsk flagg på hjelmen

Søndag kveld vil Washington Commanders-spiller Tyler Larsen (31) løpe ut på gresset med et rødt, hvitt og blått flagg på hjelmen – og det er ikke det amerikanske..

VG - 7 timer siden

Kari Traa røk ut av «Skal vi danse: Allstars»

I den sjette runden av Skal vi danse skulle kjendisene dedikere dansene til sine helter. Katrine Moholt og Kari Traa møttes til duell, men det ble sistnevnte som røk ut..

VG - 6 timer siden

Norsk-russere kan bli innkalt til krigen: – Bedre å bli fengslet

Norsk-russere kan bli innkalt for å kjempe for Putin i Ukraina. En norsk-russer VG har snakket med sier han er forberedt på å lyve dersom det skjer..

VG - 7 timer siden

Vetlesen legger seg flat etter storkampen: – Jeg må beklage

ÅRÅSEN (VG) (Lillestrøm – Bodø/Glimt 1–4) Hugo Vetlesen storspilte for Glimt etter at han kom inn i toppkampen, men etterpå la 22-åringen seg flat for oppførselen sin..

VG - 7 timer siden

Lillestrøm i harnisk etter offside-scoring - Glimt med viktig seier

ÅRÅSEN (VG) (Lillestrøm – Bodø/Glimt 1–4) Bodø/Glimt vant toppkampen borte mot Lillestrøm på tabellen etter en kontroversiell offside-scoring og vakre mål..

VG - 7 timer siden

Sjette runde av «Skal vi danse: Allstars»

I den sjette runden av Skal vi danse skal kjendisene dedikere dansene til sine helter..

VG - 7 timer siden

Zelenskyj vil bare forhandle med ny president: – Oppfordrer til kupp mot Putin

President Volodymyr Zelenskyj sier at Ukraina gjerne snakker med Russland – men ikke så lenge Vladimir Putin er president. – Et smart trekk, sier en utenriksekspert til VG..

VG - 7 timer siden

Dramaet i det danske kongehuset fortsetter: – Det er komplisert

Prins Joachim sier han ikke har snakket med dronningen etter nyheten om at hun fratar barna hans titlene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com