NRK > Nyheter

Saturday, 23 September, 05:33

NRK - 22 sep 22 kl. 18:06

Lavrov gikk til motangrep i Sikkerhetesrådet

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov var ikke særlig mottakelig for kritikken fra de vestlige landene i FN torsdag. På et møte i FNs sikkerhetsråd hvor temaet var krigen og straffrihet i Ukraina, kom flere av landene, deriblant USA og Norge, med kraftig kritikk mot Russland og anklaget dem for en rekke menneskerettighetsbrudd i Ukraina. – USA og deres allierte dekker med støtte fra internasjonale menneskerettighetsbyråer over forbrytelsene til Kyiv-regimet, svarte Lavrov i sin tale..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sergej Lavrov, FN, FNs, Ukraina, USA, Norge, Russland, Kyiv, Lavrov, Sikkerhetesrådet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lavrov, gikk, til, motangrepi , Sikkerhetesrådet
Klartale - 02 aug 22 kl. 07:00

Konkurrerer om være Afrikas beste venn

Flere politikere har reist fra land til land i Afrika den siste tiden. De prøver å samle støtte til sitt syn på verden. Spesielt når det gjelder krigen i Ukraina.

NRK - 14 jul 23 kl. 19:00

EU: Lavrov var svært aggressiv i Jakarta-møte

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov langet ut mot kritikk av Ukraina-invasjonen på Asean-møtet. USA og EU oppfatter ham som negativ og lite konstruktiv. Den skarpe ordvekslingen fant sted på Asean-møtet i Indonesias hovedstad Jakarta fredag.

NRK - 30 maj 22 kl. 00:53

Lavrov avviser at Putin er syk

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov avviser ryktene om at president Vladimir Putin er syk. Ifølge Lavrov er det ingen tegn på det. Både Putins helse og privatliv er tabubelagte temaer som nesten aldri blir offentlig diskutert i Russland.

NRK - 07 jul 22 kl. 11:47

Sergej Lavrov har ankommet G20-toppmøtet

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov deltar når G20-landenes utenriksministre møtes på Bali torsdag og fredag. Der møtte han sin kinesiske motpart Wang Yi. G20-landenes utenriksministre møtes på Bali i Indonesia torsdag og fredag.

NRK - 14 nov 22 kl. 10:21

Russland avviser at Lavrov er lagt inn på sykehus

Russlands utenriksdepartement avviser nyheten om at Sergej Lavrov er innlagt på sykehus. Indonesiske myndigheter opplyste til nyhetsbyrået AP at utenriksminister Sergej Lavrov var lagt inn på sykehus på Bali. «Dette er falske nyheter», skriver departementet.

NRK - 25 apr 23 kl. 19:44

Lavrov: Fastlåst situasjon for kornavtalen

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov sier at situasjonen for kornavtalen er fastlåst, og at det fortsatt er hindre som blokkerer for russisk eksport. Avtalen ble fornyet for to måneder i mars, med Russland har signalisert at landet ikke vil gå med på en ny forlengig av avtalen med mindre vestlige land fjerner hindringene for eksport av russiske landbruksprodukter og gjødsel. FNs generalsekretær Antonio Guterres leverte i går et brev til president Vladimir Putin via Lavrov.

NRK - 22 sep 22 kl. 18:06

Lavrov gikk til motangrep i Sikkerhetsrådet

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov var ikke særlig mottakelig for kritikken fra de vestlige landene i FN torsdag. På et møte i FNs sikkerhetsråd hvor temaet var krigen og straffrihet i Ukraina, kom flere av landene, deriblant USA og Norge, med kraftig kritikk mot Russland og anklaget dem for en rekke menneskerettighetsbrudd i Ukraina. – USA og deres allierte dekker over forbrytelsene til Kyiv-regimet, svarte Lavrov i sin tale..

NRK - 13 jul 23 kl. 02:44

Lavrov: F-16 til Ukraina vil utgjøre atomtrussel mot Russland

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov anklager Vesten for å skape en atomtrussel mot Russland ved å planlegge å forsyne Ukraina med F-16-fly. – USA og dets Nato-følgesvenner fremkaller risiko for direkte militær konfrontasjon med Russland, noe som kan få katastrofale konsekvenser, sier Lavrov i et intervju med den russiske nettportalen Lenta.ru.

NRK - 24 jul 22 kl. 09:48

Lavrov i samtaler med Egypt

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov er i Kairo søndag for å ha samtaler med egyptiske myndigheter. Lavrov landet i Kairo lørdag. Byen er hans første stopp på Afrika-reisen som inkluderer besøk til Etiopia, Uganda og Kongo, ifølge den statlige russiske TV-kanalen RT.

NRK - 15 nov 22 kl. 11:11

Lavrov: Ukrainas forhandlingsvilkår er urealistiske

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov mener Ukrainas vilkår for å gå inn i fredsforhandlinger er urealistiske. Lavrov deltar for tiden som Russlands representant på G20-møtet i Indonesia, da president Vladimir Putin selv ikke har reist til toppmøtet. Ukraina har tidligere gjort det klart at de ikke vil gi fra seg landområder til Russland, og at de vil ha tilbake områdene Russland har annektert, blant annet Krim-halvøya.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Synkehull på E6 nær Göteborg – flere skadd

Et stort sykehull forårsaket av regn gjør at E6 er stengt i begge retninger ved Stenungsund, nord for Göteborg. Flere kjøretøy, inkludert en buss, er rammet. Nødetatene ble varslet klokka 1.

NRK - 2 timer siden

Flere biler frastjålet skilt i Stavanger

Bileiere på Eiganes i Stavanger bør sjekke om de mangler skilt på bilene sine. Rett før 02:30 fikk politiet melding om at flere biler i område blitt frastjålet bilskilt eller blitt påsatt andre bilskilt. Hvis flere oppdager dette oppfordrer politiet dem til å melde fra..

NRK - 2 timer siden

Mann i feil hus og by

Politiet i Skien fikk fra en person som hadde en mann som ikke skulle være der i huset. Politiet var raskt på stedet og fikk kontroll på en mann i 40 årene fra Telemark. Mannen trodde han var i Hamar..

NRK - 2 timer siden

Guvernør ber korrupsjonssiktet senator trekke seg

Guvernør Phil Murphy i New Jersey oppfordrer den korrupsjonssiktede senatoren Bob Menendez til å trekke seg. Det er ikke aktuelt, sier Menendez. Menendez, som representerer New Jersey i det amerikanske Senatet, har midlertidig gått av som leder for utenrikskomiteen «til saken er løst».

NRK - 3 timer siden

Kjørte av veien etter å ha stukket fra politiet

En bil kjørte inn en jordvoll og landet på siden i Lyngdal natt til lørdag. Hendelsen skjedde etter at den ifølge politiet i Agder på X ikke stanset da politiet ville kontrollere den på E39. Politiet fulgte etter bilen, og etter kort tid kom den over i motsatt kjøreretning og kjørte så av veien.

NRK - 3 timer siden

Brasils høyesterett åpner for abortavstemning

Brasils høyesterett har åpnet en sesjon som vil avgjøre om abort fram til 12. svangerskapsuke bør tillates i hele landet. Det er ikke fastsatt en dato for når aborthøringen vil fortsette.

NRK - 5 timer siden

Sverige: Eksplosjon ved bolig i Södertälje – ingen skadd

Det er meldt om at noe har eksplodert ved en villa i Södertälje, ifølge den svenske avisen Expressen. Ingen skal være skadd, opplyser politiet i en pressemelding natt til lørdag. Politiet går fra dør til dør for å høre om folk kan å ha hørt eller sett noe.

NRK - 3 timer siden

Seks pågrepet i narkotikasak i Trondheim og Nordland

Onsdag ble seks personer pågrepet i Trøndelag og Nordland. Politiet tror de har befatning med narkotikasak som er under etterforskning. Fem er siktet for oppbevaring av større mengder narkotika eller for å ha medvirket til dette, mens én er siktet for heleri av et større pengebeløp som ble funnet i forbindelse med ransaking i Nordland, skriver Adresseavisen.

NRK - 5 timer siden

Sverige: Eksplosjon ved villa i Södertälje – ingen skadd

Det er meldt om at noe har eksplodert ved en villa i Södertälje, ifølge den svenske avisen Expressen. Ingen skal være skadd, opplyser politiet i en pressemelding natt til lørdag. Politiet går fra dør til dør for å høre om folk kan å ha hørt eller sett noe.

NRK - 5 timer siden

Sverige: Eksplosjon ved villa i Södertälje

Det er meldt om at noe har eksplodert ved en villa i Södertälje, ifølge den svenske avisen Expressen. Meldingen kom kl. 23.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com