NRK > Nyheter

Saturday, 24 September, 19:06

NRK - I førrgår: 16:46

Kjedekollisjon på E16 i Vaksdal

Fem bilar har kollidert ved Kjenestunellen på E16 i Vaksdal. Politiet trur ikkje det er snakk om personskadar. Naudetatane er på veg..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kjenestunellen, E16, Vaksdal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kjedekollisjon, E16i , Vaksdal
NRK - 03 aug 22 kl. 15:30

Fleire ras i Aurland: E16 er stengt

Det har gått fleire ras i Aurland i Vestland onsdag. E16 er stengt, og det skaper enorme køar. Stenginga av E16 gjev lange omkøyringsvegar på hovudvegen mellom Bergen og Oslo, særleg for trafikken mellom indre Sogn og Bergen.

NRK - 06 sep 22 kl. 12:07

Brann i vogntog på E16 – kraftig røykutvikling

Det er brann i et vogntog på E16 i Bærum. Nødetatene er på vei til stedet. Det er kraftig røykutvikling på stedet, skriver Oslo 110.

NRK - 06 sep 22 kl. 12:07

Brann i vogntog på E16 – stenger tunnel

Det er brann i et vogntog på E16 i Bærum. Nødetatene er på vei til stedet. Det er kraftig røykutvikling på stedet, skriver Oslo 110.

NRK - 29 maj 22 kl. 17:52

Kjedekollisjon på E18 i Sande

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke på E18 ved Bergsengakrysset i Sande. Et felt er stengt som følge av en kjedekollisjon mellom tre biler. Det er lange køer i området..

NRK - 01 jul 22 kl. 15:21

Kjedekollisjon ved Helsfyr i Oslo

Naudetatar er på veg til ei trafikkulykke på E6 ved Helsfyr i Oslo. Ifølge politiet er det ein kjedekollisjon med fleire køyretøy involverte. To personar har moderate skadar, opplyser politiet..

NRK - 05 jul 22 kl. 14:13

Melding om kjedekollisjon på E6

Politiet har mottatt meldinger om en kjedekollisjon på Frogner i Oslo. – Trolig snakk om fire involverte biler. Nødetatene og bilberging på vei til stedet, skriver politiet..

NRK - 16 jul 22 kl. 04:56

Minst fem døde i kjedekollisjon i Montana

Minst fem mennesker døde da over 20 biler var involvert i en kjedekollisjon på en motorvei ved Hardin i Montana i USA fredag. Politiet tror at ulykken skjedde på grunn av værforholdene. – Det virker som om det var kraftig vind som skapte en støvstorm med null sikt, sier Jay Nelson i det lokale politiet.

NRK - 16 jul 22 kl. 04:56

Minst seks døde i kjedekollisjon i Montana

Seks mennesker døde da over 20 kjøretøy var involvert i en kjedekollisjon på en motorvei ved Hardin i Montana i USA fredag. Politiet tror at ulykken skjedde på grunn av værforholdene. – Det virker som om det var kraftig vind som skapte en støvstorm med null sikt, sier Jay Nelson i det lokale politiet.

NRK - 26 jul 22 kl. 15:40

Kjedekollisjon i Eidsvågtunnelen i Bergen

E39 Eidsvågtunnelen i Bergen er no stengt i begge retningar grunna ei trafikkulukke. Det skal ha vore ein kjedekollisjon mellom minst to personbilar og ein buss, skriv Vest politidistrikt..

VG - 26 jul 22 kl. 15:54

Kjedekollisjon i Eidsvågstunnelen: – Det blir fullstendig kaos

Politiet melder om en kjedekollisjon mellom «minst to personbiler» og en buss i Eidsvågstunnelen på E39 i Bergen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

700 arrestert i Russland

Russiske myndigheter har lørdag pågrepet over 700 mennesker som protesterte mot ordren som kom fra Putin, om delvis mobilisering av reservister til krigen i Ukraina. Det melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Tolvåring slått og lugga i heis

Ein tolv år gamal gut er slått, lugga og kalla stygge ting i ein heis i Loddefjord, melder politiet. Han vart og teke bilete av medan dette pågjekk. Eldre ungdommar på anslagsvis 13-14 år står bak ugjerninga, ifølgje politiet.

NRK - 1 time siden

Alle gjort rede for etter hyttebrann i Sunnfjord

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en hytte i Sunnfjord. Alle i hytta er gjort rede for, opplyser politiet. Vest politidistrikt meldte klokken 17.

NRK - 1 time siden

Hyttebrann i Sunnfjord – uvisst om det er folk i hytta

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en hytte i Sunnfjord. Det er ikke kjent om det er folk i hytta, opplyser politiet. Vest politidistrikt meldte klokken 17.

NRK - 1 time siden

Nasa avlyser oppskyting av månerakett på grunn av orkanfrykt

Nasa ser seg nødt til å utsette oppskytingen av måneraketten Artemis 1 enda en gang. Tirsdagens planlagte oppskyting er avlyst på grunn av uvær, heter det. To tidligere forsøk måtte avbrytes i siste øyeblikk, blant annet på grunn av drivstofflekkasjer som det ikke lyktes å fikse i tide.

NRK - 2 timer siden

77-åring funnet omkommet

Den 77 år gamle mannen som ble meldt savnet torsdag formiddag i Ringebu i Innlandet ble lørdag formiddag funnet omkommet. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Arizona vil gjeninnføre abort-forbud fra 1864

Arizona kan håndheve et nær totalforbud mot abort som ikke har vært brukt på 50 år, slår en amerikansk dommer fast. Delstatens justisminister jubler. Det hvite hus omtaler rettskjennelsen i Arizona som «katastrofal, farlig og uakseptabel».

NRK - 2 timer siden

Jonas Gahr Støre takker Svindal

Statsminister Jonas Gahr Støre takker den tidligere alpinisten Aksel Lund Svindal for åpenheten om sin kreftsykdom. – Aksel følte en endring i kroppen, oppsøkte lege, fikk beskjed om at han hadde testikkelkreft og rask behandling på sykehus. Han skriver at menn bør bli flinkere til å snakke om egen helse.

NRK - 2 timer siden

Lærerstreiken: Partene møtes igjen hos Riksmekleren søndag

Lørdag ettermiddag var partene i lærerstreiken tilbake hos Riksmekleren for å prøve å finne en løsning på den fastlåste konflikten. Møtet er ferdig for dagen, men vil forsette på søndag..

NRK - 3 timer siden

Brente hijaber i stor markering mot Iran foran Stortinget

Mange hundre personer møtte opp for å støtte iraneres kamp mot prestevelde og ufrihet foran Stortinget lørdag. Både hijaber og flagg ble satt i fyr. Bakteppet for demonstrasjonen var skjebnen til 22 år gamle Mahsa Amini, som døde i varetekt etter å ha blitt pågrepet av Irans moralpoliti, angivelig for feil bruk av hijab.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com