NRK > Nyheter

Saturday, 24 September, 19:18

NRK - I førrgår: 15:36

Etterlyser person etter voldsepisode

Politiet etterlyser person i forbindelse med voldsepisode i Trondheim i august. De ønsker å komme i kontakt med en person som oppholdt seg ved YX 7-Eleven på Rosendal ca. kl. 01:20 natt til lørdag 13. august.
Les mer på NRK


Les mer om:
Trondheim, YX, eleven, Rosendal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Etterlyserperson , etter, voldsepisode
NRK - 09 aug 22 kl. 13:02

Etterlyser person etter voldshendelse

Politiet i Agder etterlyser en person etter en voldsepisode i Kristiansand. Hendelsen skjedde på gata utenfor Heidis Bier bar natt til lørdag 5. februar 2022 ca.

NRK - 09 jun 22 kl. 18:13

Tilfeldig telefonsjekk utløste korrupsjonsetterforskning i DNB

Korrupsjonssaken i DNB ble avdekket ved en tilfeldighet da et vitne til en voldsepisode fikk sin mobiltelefon kontrollert av politiet, skriver VG. – Et vitne til en grov voldsepisode fikk kontrollert sin mobiltelefon av politiet, sier politiadvokat Jørn Johannessen Lyche i Øst politidistrikt til avisen. På telefonen til vitnet fant politiet tekstmeldinger som tydet på lånebedragerier og korrupsjon.

VG - 23 jun 22 kl. 20:09

Mann funnet skutt på Mortensrud: Siktet peker på voldsepisode som motiv

Den straffedømte mannen har innrømmet å ha skutt en annen mann i beinet på Mortensrud - og peker på en fersk voldsepisode som motiv..

NRK - 22 jul 22 kl. 13:09

Etterlyser vitner etter voldshendelse i Skien

Politiet etterlyser vitner etter en grov kroppsskade i Skien sentrum på formiddagen lørdag 16. juli. En 25 år gammel mann falt om etter å ha blitt påført alvorlige skader.

NRK - 27 maj 22 kl. 10:58

Etterlyser utprøving av fartsgrense på 120 kilometer i timen

FrP's stortingsrepresentant Tor André Johnsen etterlyser utprøving av 120-kilometers fartsgrense på norske motorveger. For ett år sida vedtok et nesten enstemmig storting med Frp, H, Ap, Sp, KrF og V å prøve ut en fartsgrense på 120 kilometer i timen på strekninger som Statens vegvesen og selskapet Nye Veier foreslo. Nye Veier sa etter stortingsvedtaket i juni i fjor til VG, at nye E6 mellom Kolomoen i Stange og Moelv var en av de strekningene det var aktuelt å prøve ut en fartsgrense på 120 kilometer i timen.

NRK - 23 jun 22 kl. 08:18

Politiet etterlyser vitner etter voldshendelse

Mandag 6. juni ble en person slått av en ukjent gjerningsmann i Stavanger. Nå etterlyser politiet vitner til hendelsen.

NRK - 19 aug 22 kl. 14:44

Etterlyser vitner etter voldshendelse

I forbindelsen med voldshendelsen på Møllenberg natt til lørdag 13. august etterlyser politiet vitner. Det skriver politet i en pressemelding.

Aftenposten - 12 maj 22 kl. 06:08

Etterlyser havvindmål for 2030

Både opposisjonen og vindbransjen etterlyser et havvindmål for 2030, slik regjeringen lovet i Hurdalsplattformen..

E24 - 12 maj 22 kl. 06:08

Etterlyser havvindmål for 2030

Både opposisjonen og vindbransjen etterlyser et havvindmål for 2030, slik regjeringen lovet i Hurdalsplattformen. – 2040-målet kan fort bli en sovepute, sier stortingsrepresentant Rasmus Hansson (MDG)..

E24 - 08 jun 22 kl. 21:14

IEA etterlyser mer effektiv energibruk

Det internasjonale energibyrået (IEA) etterlyser økt satsing på energi-effektivisering, blant annet gjennom økt opptak av varmepumper og elbiler. – En avgjørende løsning, sier IEA-sjef Dr. Fatih Birol..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

700 arrestert i Russland

Russiske myndigheter har lørdag pågrepet over 700 mennesker som protesterte mot ordren som kom fra Putin, om delvis mobilisering av reservister til krigen i Ukraina. Det melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Tolvåring slått og lugga i heis

Ein tolv år gamal gut er slått, lugga og kalla stygge ting i ein heis i Loddefjord, melder politiet. Han vart og teke bilete av medan dette pågjekk. Eldre ungdommar på anslagsvis 13-14 år står bak ugjerninga, ifølgje politiet.

NRK - 1 time siden

Alle gjort rede for etter hyttebrann i Sunnfjord

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en hytte i Sunnfjord. Alle i hytta er gjort rede for, opplyser politiet. Vest politidistrikt meldte klokken 17.

NRK - 1 time siden

Hyttebrann i Sunnfjord – uvisst om det er folk i hytta

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en hytte i Sunnfjord. Det er ikke kjent om det er folk i hytta, opplyser politiet. Vest politidistrikt meldte klokken 17.

NRK - 1 time siden

Nasa avlyser oppskyting av månerakett på grunn av orkanfrykt

Nasa ser seg nødt til å utsette oppskytingen av måneraketten Artemis 1 enda en gang. Tirsdagens planlagte oppskyting er avlyst på grunn av uvær, heter det. To tidligere forsøk måtte avbrytes i siste øyeblikk, blant annet på grunn av drivstofflekkasjer som det ikke lyktes å fikse i tide.

NRK - 2 timer siden

77-åring funnet omkommet

Den 77 år gamle mannen som ble meldt savnet torsdag formiddag i Ringebu i Innlandet ble lørdag formiddag funnet omkommet. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Arizona vil gjeninnføre abort-forbud fra 1864

Arizona kan håndheve et nær totalforbud mot abort som ikke har vært brukt på 50 år, slår en amerikansk dommer fast. Delstatens justisminister jubler. Det hvite hus omtaler rettskjennelsen i Arizona som «katastrofal, farlig og uakseptabel».

NRK - 2 timer siden

Jonas Gahr Støre takker Svindal

Statsminister Jonas Gahr Støre takker den tidligere alpinisten Aksel Lund Svindal for åpenheten om sin kreftsykdom. – Aksel følte en endring i kroppen, oppsøkte lege, fikk beskjed om at han hadde testikkelkreft og rask behandling på sykehus. Han skriver at menn bør bli flinkere til å snakke om egen helse.

NRK - 2 timer siden

Lærerstreiken: Partene møtes igjen hos Riksmekleren søndag

Lørdag ettermiddag var partene i lærerstreiken tilbake hos Riksmekleren for å prøve å finne en løsning på den fastlåste konflikten. Møtet er ferdig for dagen, men vil forsette på søndag..

NRK - 4 timer siden

Brente hijaber i stor markering mot Iran foran Stortinget

Mange hundre personer møtte opp for å støtte iraneres kamp mot prestevelde og ufrihet foran Stortinget lørdag. Både hijaber og flagg ble satt i fyr. Bakteppet for demonstrasjonen var skjebnen til 22 år gamle Mahsa Amini, som døde i varetekt etter å ha blitt pågrepet av Irans moralpoliti, angivelig for feil bruk av hijab.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com