NRK > Nyheter

Thursday, 28 September, 10:41

NRK - 22 sep 22 kl. 15:36

Etterlyser person etter voldsepisode

Politiet etterlyser person i forbindelse med voldsepisode i Trondheim i august. De ønsker å komme i kontakt med en person som oppholdt seg ved YX 7-Eleven på Rosendal ca. kl. 01:20 natt til lørdag 13. august.
Les mer på NRK


Les mer om:
Trondheim, YX, eleven, Rosendal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Etterlyserperson , etter, voldsepisode
NRK - 09 aug 22 kl. 13:02

Etterlyser person etter voldshendelse

Politiet i Agder etterlyser en person etter en voldsepisode i Kristiansand. Hendelsen skjedde på gata utenfor Heidis Bier bar natt til lørdag 5. februar 2022 ca.

NRK - 10 okt 22 kl. 14:54

Løslatt etter voldsepisode

En mann i 30-årene er siktet for kroppskrenkelse etter en voldsepisode på togstasjonen i Sande fredag kveld. Kvinnen som også er i 30-årene ble så redd at hun hoppet ned på jernbanesporet. Mannen ble kort tid etter pågrepet på et tog i Drammen, men ble dagen etter løslatt.

NRK - 20 jul 23 kl. 16:49

Voldsepisode i Tønsberg

To personer er kjørt til sykehus for sjekk etter en voldsepisode i Tønsberg sentrum. Det skal ha blitt benyttet en skarp gjenstand, men ingen skal være alvorlig skadet ifølge politiet..

NRK - 09 jun 22 kl. 18:13

Tilfeldig telefonsjekk utløste korrupsjonsetterforskning i DNB

Korrupsjonssaken i DNB ble avdekket ved en tilfeldighet da et vitne til en voldsepisode fikk sin mobiltelefon kontrollert av politiet, skriver VG. – Et vitne til en grov voldsepisode fikk kontrollert sin mobiltelefon av politiet, sier politiadvokat Jørn Johannessen Lyche i Øst politidistrikt til avisen. På telefonen til vitnet fant politiet tekstmeldinger som tydet på lånebedragerier og korrupsjon.

VG - 23 jun 22 kl. 20:09

Mann funnet skutt på Mortensrud: Siktet peker på voldsepisode som motiv

Den straffedømte mannen har innrømmet å ha skutt en annen mann i beinet på Mortensrud - og peker på en fersk voldsepisode som motiv..

NRK - 17 feb 23 kl. 18:02

Melding om voldsepisode i Drammen

Politiet melder om en voldsepisode på jernbanestasjonen i Drammen fredag ettermiddag. Det skal være flere involverte, men omfanget er ukjent, opplyser politiet på Twitter..

NRK - 22 sep 23 kl. 05:51

Voldsepisode på Bislett i Oslo

Politiet er på Bislett hvor det har vært en voldsepisode. En person har kuttskade i et lår og får behandling av ambulanse. Vedkommende er bevisst og ikke kritisk skadet.

NRK - 20 jul 23 kl. 22:02

Fugleinfluensautbruddet: SV ber klima- og miljøministeren komme på banen

Fugleinfluensautbruddet i Finnmark er svært alvorlig, mener SV. De ber miljøminister Espen Barth Eide (Ap) komme på banen og etterlyser tre tiltak. – SV vil utfordre klima- og miljøministeren til å komme på banen i forbindelse fugledøden vi nå er vitne til i Finnmark, sier stortingsrepresentant Lars Haltbrekken (SV) til NTB.

NRK - 22 jul 22 kl. 13:09

Etterlyser vitner etter voldshendelse i Skien

Politiet etterlyser vitner etter en grov kroppsskade i Skien sentrum på formiddagen lørdag 16. juli. En 25 år gammel mann falt om etter å ha blitt påført alvorlige skader.

NRK - 27 jul 23 kl. 13:43

Etterlyser vitner etter voldshendelse

Politiet i Agder etterlyser vitner etter en alvorlig voldshendelse i Grimstad natt til torsdag 20. juli. To personer ble slått ned inne på Cafe Galleri midt i Grimstad sentrum rundt klokken 01.

Fler nyheter fra NRK

NRK - nu

Soldaten Travis King er tilbake i USA

Den amerikanske soldaten Travis King, som løp over grensen til Nord-Korea i juli, befinner seg på amerikansk jord, skriver CNN. Kanalen får opplysningen bekreftet av en tjenesteperson i forsvarsdepartementet. Onsdag meldte det statlige nordkoreanske nyhetsbyrået KCNA at 23-åringen skulle utvises fra landet.

NRK - 10 minutter siden

Person omkom i lastebilulykke i Trøndelag

En mann i 50-årene mistet livet i en betongbil ved Kyrkseterøra i Trøndelag etter å ha kjørt ut av veien. Det melder politiet i Trøndelag på X..

NRK - 30 minutter siden

Minst sju utenforstående drept i skytinger i Sverige

I løpet av det siste året er minst sju personer uten tilknytning til noe kriminellt miljø, drept i skytinger i Sverige. Det viser en gjennomgang som SVT har gjort. I tillegg til de sju som er drept de siste året.

NRK - 30 minutter siden

Skattemeldingene til Erna Solberg og Sindre Finnes er vist fram

Skattemeldingene til Erna Solberg og ektemannen Sindre Finnes ble torsdag vist fram til pressen som har bedt om innsyn i dem. Den tidligere Høyre-lederen og ektemannen lot torsdag medier få se på skattemeldingene deres i perioden da hun var statsminister, fra 2013 til 2021. Solberg har tidligere anslått at ektemannen Sindre Finnes har tjent 1,8 millioner på kjøp og salg av aksjer mens hun var statsminister.

NRK - 45 minutter siden

Stortinget vil ha full gjennomgang av økonomiregelverket

– Tillit kan ikke bare være et ord i festtaler. Vi ser at det er behov for å gå igjennom hele regelverket, sier stortingspresident Masud Gharahkhani. Han sier Stortinget vil ha en bred gjennomgang av alle retningslinjer knyttet til politikeres økonomiske interesser og ordninger.

NRK - 45 minutter siden

Aftonbladet: To pågrepet etter eksplosjon

To personer er pågrepet av politiet i etter eksplosjonen i Uppsala i natt. Det melder Aftonbladet. En 25 år gammel kvinne ble drept i eksplosjonen som skjedde klokken 03.

NRK - 1 time siden

Sikta for Jonas-drapet har ikkje planar om å snakke med politiet

Ein 28 år gammal mann som er sikta for drapet på Jonas Aarseth Henriksen, har ingen konkrete planar om å stille til avhøyr, opplyser advokatane hans Thomas Randby og Ellen Tvedten Jorem. Mannen nektar for å ha hatt noko med drapet å gjere. Mannen er varetektsfengsla med full isolasjon og medieforbod..

NRK - 1 time siden

Tenåring angrep lærere og elever med kniv i Spania

Angrepet skjedde i Jerez, sør i landet. Det melder Reuters. Hvor mange som er rammet er ikke klart..

NRK - 1 time siden

En person etterlyst internasjonalt etter drapet i Kristiansand

En person er etterlyst internasjonalt etter at to personer ble funnet døde på en adresse i Vågsbygd i Kristiansand onsdag 27. september. Personen er siktet for drap.

NRK - 1 time siden

Politiet undersøker om Nordstrand-skytingen er knyttet til langvarig konflikt

Onsdag kveld ble to menn pågrepet i forbindelse med skytingen på Nordstrand tirsdag. Politiet mener de har tatt de to som var på åstedet – Vi ser på om skytingen kan være knyttet til en langvarig konflikt, sier politiinspektør Grete Lien Metlid i Oslo politidistrikt til Dagbladet. Hun understreker at politiet har flere teorier om motivet bak skytingen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com