NRK > Nyheter

Saturday, 24 September, 18:06

NRK - I førrgår: 14:10

Overfall på Hundvåg i Stavanger

Politiet melder om at ei kvinne i 30-åra i dag vart overfallen i Austbøgeilen på Hundvåg i Stavanger. Kvinna skal ha blitt utsett for ei uønskt seksuell handling, men gjorde motstand og skreik. Gjerningsmannen skal etter det ha sprunge frå staden. Politiet melder om at mannen var kring 170 cm høg, hadde mørkt, kort hår, lys hud og normal kroppsbygging. Han hadde ei raud og svart boblejakke med hette og mørk bukse.
Les mer på NRK


Les mer om:
Austbøgeilen, Hundvåg, Stavanger

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Overfall, Hundvågi , Stavanger
NRK - 15 aug 22 kl. 23:45

Kvinne erkjenner ikke straffskyld for knivstikking i Stavanger

Kvinnen i 20-årene som er siktet i tilknytning til knivstikking i Stavanger søndag kveld, erkjenner ikke straffskyld. En langvarig konflikt skal være bakgrunnen for at en mann ble knivstukket flere ganger i ryggen på Hundvåg søndag kveld, skriver Stavanger Aftenblad. Kvinnen ble pågrepet sammen med en mann i 30-årene og siktet for grov kroppsskade.

NRK - 13 jul 22 kl. 01:43

Mann løsnet skudd i Stavanger

En mann er pågrepet etter at han viste fram et våpen, oppførte seg truende og løsnet et skudd i luften i Stavanger tirsdag kveld. Politiet fikk melding om hendelsen som skjedde i Hundvågkrossen, klokken 23.17.

NRK - 14 aug 22 kl. 21:41

Alvorlig voldshendelse i Stavanger

Politiet har rykket ut til Hundvåg i Stavanger i forbindelse med en alvorlig voldshendelse. En person behandles for stikkskader og det utføres førstehjelp, opplyser politiet på Twitter..

VG - 05 jul 22 kl. 14:12

Tennisstjernen Nick Kyrgios siktet for overfall mot ekskjæresten

Dagen før han skal spille kvartfinale i Wimbledon skriver australske medier at tennisstjernen Nick Kyrgios er siktet for overfall mot en tidligere kjæreste. Opplysningene bekreftes av 27-åringens advokat..

NRK - 13 jul 22 kl. 01:43

Pågrepet for trusler med våpen

En person som tirsdag kveld skal ha oppført seg truende i Stavanger er pågrepet. Personen skal ha vist frem et våpen og skutt opp i luften, ifølge politiet. Hendelsen skjedde ved Hundvågkrossen og politiet fikk melding om saken klokka 23.

NRK - 14 jul 22 kl. 18:02

Pågrepet mindreårig etter skyteepisode

En 17 år gammel gutt er pågrepet i en væpnet politiaksjon på Buøy i Stavanger torsdag ettermiddag. Pågripelsen har sammenheng med en skyteepisode på Hundvåg natt til onsdag. En mann løsnet skudd og oppførte seg truende.

NRK - 18 maj 22 kl. 16:27

Michelin-utdeling skal skje i Stavanger

Årets utdeling av Michelin-stjerner til nordiske restaurantar vil skje i Stavanger. 4. juli vil arrangementet finne stad i Stavanger konserthus.

NRK - 08 jun 22 kl. 06:40

Barnevernet brøt loven

Barnevernstjenesten i Stavanger brøt loven da en 12 år gammel gutt ble tvangsflyttet med politi fra Stavanger til Toten i fjor høst. Det er konklusjonen til Statsforvalteren etter et tilsyn med barnevernstjenesten, skriver Aftenbladet. Statsforvalteren mener at ingen barn på 12 år skal oppleve det gutten i Stavanger ble utsatt for.

NRK - 23 jun 22 kl. 08:09

16 flyreiser kansellert på grunn av flyteknikarstreik

Totalt 16 fly er innstilt i dag som følge av flyteknikarstreiken. Widerøe har kansellert fire avgangar som følge av flyteknikarstreiken torsdag. Kanselleringane gjeld avgangane: * Sandefjord-Stavanger * Stavanger-Aberdeen * Aberdeen-Stavanger * Stavanger-Sandefjord Flyselskapet SAS har torsdag ingen kansellert som følge av flyteknikarstreiken torsdag, men andre innstilte fly som følge av mangel på pilotar og kabintilsette, opplyser pressesjef i SAS Tonje Sund til NRK.

NRK - 03 sep 22 kl. 17:07

Stavanger-mann døde etter stupeulykke på Mallorca

Stavanger-mannen Lars Petter Sandvig (46) døde torsdag denne uken på Stavanger univeristetsykehus etter å ha blitt alvorlig skadet i en stupeulykke på Mallorca 31. juli, melder Stavanger Aftenblad..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Nasa avlyser oppskyting av månerakett på grunn av orkanfrykt

Nasa ser seg nødt til å utsette oppskytingen av måneraketten Artemis 1 enda en gang. Tirsdagens planlagte oppskyting er avlyst på grunn av uvær, heter det. To tidligere forsøk måtte avbrytes i siste øyeblikk, blant annet på grunn av drivstofflekkasjer som det ikke lyktes å fikse i tide.

NRK - 1 time siden

77-åring funnet omkommet

Den 77 år gamle mannen som ble meldt savnet torsdag formiddag i Ringebu i Innlandet ble lørdag formiddag funnet omkommet. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Arizona vil gjeninnføre abort-forbud fra 1864

Arizona kan håndheve et nær totalforbud mot abort som ikke har vært brukt på 50 år, slår en amerikansk dommer fast. Delstatens justisminister jubler. Det hvite hus omtaler rettskjennelsen i Arizona som «katastrofal, farlig og uakseptabel».

NRK - 1 time siden

Jonas Gahr Støre takker Svindal

Statsminister Jonas Gahr Støre takker den tidligere alpinisten Aksel Lund Svindal for åpenheten om sin kreftsykdom. – Aksel følte en endring i kroppen, oppsøkte lege, fikk beskjed om at han hadde testikkelkreft og rask behandling på sykehus. Han skriver at menn bør bli flinkere til å snakke om egen helse.

NRK - 1 time siden

Lærerstreiken: Partene møtes igjen hos Riksmekleren søndag

Lørdag ettermiddag var partene i lærerstreiken tilbake hos Riksmekleren for å prøve å finne en løsning på den fastlåste konflikten. Møtet er ferdig for dagen, men vil forsette på søndag..

NRK - 2 timer siden

Brente hijaber i stor markering mot Iran foran Stortinget

Mange hundre personer møtte opp for å støtte iraneres kamp mot prestevelde og ufrihet foran Stortinget lørdag. Både hijaber og flagg ble satt i fyr. Bakteppet for demonstrasjonen var skjebnen til 22 år gamle Mahsa Amini, som døde i varetekt etter å ha blitt pågrepet av Irans moralpoliti, angivelig for feil bruk av hijab.

NRK - 2 timer siden

Jazz-legenden Pharoah Sanders er død

Jazzsaksofonisten Pharoah Sanders (81) er død, melder AFP. Han var kjent for sin unike spillestil og mange samarbeid med John Coltrane..

NRK - 2 timer siden

Redningsaksjon etter dykker i Trøndelag

Det er igangsatt en redningsaksjon etter en savnet dykker i sjøen utenfor Vanvikan i Indre Fosen kommune i Trøndelag. Politiet fikk melding om ulykken klokken 15.11, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Kutter i hentetid på postpakker

Fra og med 1. oktober i år endres hentefrist for pakker som hentes på Post i Butikk, og i Pakkeboks fra 14 til 7 dager. Endringen gjelder ikke for Norgespakken, opplyser Posten på sine nettsider..

NRK - 2 timer siden

Aksel Lund Svindal har testikkelkreft

Den tidligere alpinisten Aksel Lund Svidal har fått testikkelkreft. Det skriver han selv på Instagram..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com