E24 > Økonomi

Sunday, 25 September, 04:29

E24 - I førrgår: 06:19

Nedgang på Asia-børsene etter rentemøter

Mens Federal Reserve slår til med nok en trippelheving, holder Bank of Japan rentene sine i ro..
Les mer på E24


Les mer om:
Federal Reserve, Bank, Japan, Asia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nedgang, Asia-børsene, etter, rentemøter
E24 - 19 sep 22 kl. 06:12

Nedgang på Asia-børsene før rentemøter

De store børsene i Asia starter uken nedover før en rekke rentehevinger er ventet å komme på løpende bånd de neste dagene. Tokyo-børsen leder an nedover..

NRK - 02 aug 22 kl. 08:31

Asia-børsene i rødt etter Taiwan-spenning

Børsene i Asia går i rødt etter økt spenning mellom USA og Kina om det mulige Taiwan-besøket til Nancy Pelosi. Børsene i Kina får hard medfart tirsdag. Litt over klokka 8 norsk tid har Hang Seng-indeksen i Hongkong falt med 2,5 prosent.

NRK - 21 sep 22 kl. 04:34

Børsnedgang i Asia

De toneangivende børsene i Asia åpnet med nedgang onsdag morgen. Senere på dagen ventes det at USAs sentralbank setter opp styringsrentene. Nikkei-indeksen i Tokyo åpnet med en nedgang på 0,95 prosent.

E24 - 18 aug 22 kl. 06:10

Nedgang på børsene i Asia

Børsene i Asia faller torsdag morgen, etter nedgang på Wall Street. Den kinesiske giganten Tencent la frem tall som for første gang ikke viste vekst fra tilsvarende kvartal i fjor..

NRK - 09 maj 22 kl. 04:44

Blandet start på børsuka i Asia

Børsuka åpnet med nedgang i Tokyo, mens det gikk svakt oppover på de viktigste børsene i Kina. I Tokyo var hovedindeksen Nikkei 225 ned 2 prosent etter knappe to timer, mens den bredere Topix-indeksen var ned 1,4 prosent. I en kommentar fra Okasan Online Securities heter det at børsene i Japan trolig kommer til å ha nedgang denne uka etter at den amerikanske teknologibørsen Nasdaq traff et lavpunkt for året.

NRK - 25 jul 22 kl. 10:31

Børsene i Asia startet uken i rødt

Børsen i Tokyo åpnet uka med nedgang da handelen ble avsluttet mandag. Nikkei-indeksen endte ned 0,8 prosent. Nedgangen i Japan fulgte trenden fra de amerikanske børsene ved stengetid fredag.

NRK - 20 jul 22 kl. 04:14

Oppgang på Asia-børsene

Det var oppgang på de ledende børsene i Asia i den innledende handelen onsdag, noe som kommer etter den beste handelsdagen på amerikanske børser på tre uker. På børsen i Tokyo steg både Nikkei-indeksen og den bredere Topix-indeksen rundt 1,3 prosent. I Hongkong gikk Han Seng-indeksen opp 1,5 prosent.

E24 - 10 aug 22 kl. 06:03

Asia-børsene følger Wall Street ned

Det er stort sett nedgang på børsene i Asia onsdag. Nye inflasjonstall fra Kina var samtidig litt lavere enn ventet..

NRK - 09 maj 22 kl. 09:12

Nedgang på Oslo Børs

Oslo Børs startet ukens første handelsdag med nedgang. Like etter åpning var børsen ned nesten 1 prosent. Også på flere av de asiatiske børsene var det nedgang i morgentimene mandag.

E24 - 20 maj 22 kl. 06:09

Asia-børsene stiger etter «stor overraskelse» fra kinesiske banker

Det er bare grønt på børsene i Asia- og Stillehavsområdet fredag morgen etter at Kina kuttet renten på fem år lange lån..

Fler nyheter fra E24

E24 - 7 timer siden

Oda mener Meny-reklame bryter loven

Oda hevder Menys reklamebudskap om at de har størst utvalg på matvarer «rett og slett ikke stemmer». I august tok de saken til Forbrukertilsynet. Meny fremholder at de har dekning for budskapet..

E24 - 10 timer siden

Guoda Juonyte kjøpte bolig like før renten gikk opp.

Har du kjøpt din første bolig i løpet av de siste to årene? Da kan du slite fremover, mener økonom. Gouda (21) er likevel optimist..

E24 - 16 timer siden

Partene i lærerstreiken møtes igjen søndag - jobber hardt for løsning

RIKSMEKLEREN (VG) Partene i lærerstreiken gir seg for dagen - og møtes igjen søndag klokken 12. Riksmekleren roser partene for å jobbe konstruktivt for en løsning..

E24 - 16 timer siden

Partene i lærerstreiken møtes igjen søndag

Partene i lærerstreiken gir seg for dagen - møtes søndag klokken 12..

E24 - 12 timer siden

Rec Solar om strømstøtten: Holder fortsatt stengt

Rec Solar holder fortsatt stengt i Norge på grunn av dyr strøm, men møter forståelse fra de tillitsvalgte, til tross for permittering av flere hundre ansatte..

E24 - 15 timer siden

Lysbakken lover harde tak om statsbudsjettet

SV-leder Audun Lysbakken lover kamp i forhandlingene med regjeringen om statsbudsjettet – og advarer mot å tro at renteøkninger er eneste våpen mot inflasjon..

E24 - 15 timer siden

Lysbakken lover regjeringen harde tak på skatt og strøm

Regjeringen skal forhandle med SV om både strømstøtte og statsbudsjett i høst. SV-leder Audun Lysbakken lover kamp..

E24 - 15 timer siden

De nye, store strømforbrukerne

Store prosjekter i industri og oljebransjen vil kreve mye strøm, samtidig som det planlegges lite ny kraftutbygging. Se listen over de nye, store forbrukerne her..

E24 - 16 timer siden

Partene hver til sitt etter halvannen time

Lørdag klokken 10.00 møttes partene hos riksmegleren i Oslo, for å prøve å finne en løsning på lærerstreiken som har vart siden juni. Flere av partene følte på presset før møtet..

E24 - 16 timer siden

Har gitt ekskonen enda en luksusbolig

Først fikk hun syv boliger på Konglungen i Asker. Nå har Kjell Inge Røkke gitt også en 850 kvadratmeter stor bolig ved Vigelandsparken til ekskonen Anne Grete Eidsvig..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com