NRK > Nyheter

Saturday, 24 September, 17:55

NRK - I førrgår: 00:34

Kontroll på boligbrann ved Tromsøya

Det er ikke lenger spredningsfare etter at en bolighus tok fyr på Tromsøya onsdag kveld. Brannen startet i et tilbygg før det spredte seg til et bolighus. – Brannvesenet har kontroll på brannen, og det er ikke lenger spredningsfare, forteller operasjonsleder Morten Augensen ved politiet i Tromsø. Augensen legger til at det fortsatt er mye røyk i området..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tromsøya, Morten Augensen, Tromsø

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kontroll, boligbrann, ved, Tromsøya
Klartale - 10 aug 22 kl. 12:00

Disse gutta redder folk fra kulde og dyr strøm

– Det gjorde vondt å si nei til folk, sier Per Christian Orby. Han er sjef for veden hos Lier Asvo i Viken.– Smertefullt, sier kollega Linda Bogar Kleven.

NRK - 29 jul 22 kl. 06:57

Boligbrann i Lier

Klokken 05.30 rykket nødetater ut til boligbrann i Lier. Brannvesenet skal ha kontroll på brannen, og driver nå med etterslukking.

NRK - 30 maj 22 kl. 00:34

To til legevakt etter boligbrann ved Årdalstangen

To personer ble fraktet til legevakt for sjekk etter en boligbrann ved Årdalstangen i Årdal kommune søndag kveld. Boligbrannen ble slukket rundt klokken 2330 søndag, melder Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 29 jul 22 kl. 06:03

Boligbrann ved Lier

To personer blir sjekket av ambulansepersonell etter en boligbrann ved Lier i Oslo og Viken. Begge personene holdt til i en utleiedel av huset da brannen startet, opplyser politiet Sør-Øst på Twitter. Foreløpig er det ingenting som tyder på at andre har oppholdt seg i eneboligen.

NRK - 12 maj 22 kl. 09:26

Mann siktet for skadeverk etter boligbrann i Namsos

En mann i 60-årene er siktet for skadeverk etter en boligbrann på Salsnes i Namsos kommune i Trøndelag torsdag morgen. Eneboligen ble totalskadd i brannen som ble meldt av naboer ved 5.30-tiden.

NRK - 05 jul 22 kl. 23:15

Kvinne til sykehus etter boligbrann i Bærum

En kvinne er fraktet til sykehus etter en boligbrann ved Bærum tirsdag kveld. Skadeomfang er ukjent, men kvinnen var bevisst, melder politiet i Oslo på Twitter. Flere personer evakuerte seg selv ut fra boligbrannen, som nå er slukket..

NRK - 07 sep 22 kl. 09:37

Rykker ut til røyk i Tromsø sentrum

Politi og brannvesen er på vei til Tromsø sentrum etter en melding om mye rødfarget røyk fra kaiområdet ved Nerstranda i Tromsø sentrum. – En mulig teori kan være er at den er en livbøye med en innebygget røykboks som har blitt aktivert, sier operasjonsleder Beate Helberg hos Tromsø politidistrikt..

NRK - 11 timer siden

Kontroll på boligbrann i Våler

Brannvesenet har fått kontroll på brannen i en bolig på Braskereidfoss i Våler i Innlandet natt til lørdag. Boligen var overtent. Det er fare for spredning til noen bygninger i nærheten og noen biler som står parkert der.

NRK - 08 maj 22 kl. 04:25

Boligbrann på Holt i Agder

Nødetatene har rykket ut etter melding om boligbrann på Holt i Agder natt til søndag. Ifølge vitner på stedet skal det ikke befinne seg personer i huset, tvitrer politiet i Agder..

NRK - 08 maj 22 kl. 04:25

Boligbrann på Songe i Agder

Nødetatene har rykket ut etter melding om boligbrann på Songe i Agder natt til søndag. Ifølge vitner på stedet skal det ikke befinne seg personer i huset, tvitrer politiet i Agder. Brannvesenet i Agder melder at huset er overtent..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Nasa avlyser oppskyting av månerakett på grunn av orkanfrykt

Nasa ser seg nødt til å utsette oppskytingen av måneraketten Artemis 1 enda en gang. Tirsdagens planlagte oppskyting er avlyst på grunn av uvær, heter det. To tidligere forsøk måtte avbrytes i siste øyeblikk, blant annet på grunn av drivstofflekkasjer som det ikke lyktes å fikse i tide.

NRK - 1 time siden

77-åring funnet omkommet

Den 77 år gamle mannen som ble meldt savnet torsdag formiddag i Ringebu i Innlandet ble lørdag formiddag funnet omkommet. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Arizona vil gjeninnføre abort-forbud fra 1864

Arizona kan håndheve et nær totalforbud mot abort som ikke har vært brukt på 50 år, slår en amerikansk dommer fast. Delstatens justisminister jubler. Det hvite hus omtaler rettskjennelsen i Arizona som «katastrofal, farlig og uakseptabel».

NRK - 1 time siden

Jonas Gahr Støre takker Svindal

Statsminister Jonas Gahr Støre takker den tidligere alpinisten Aksel Lund Svindal for åpenheten om sin kreftsykdom. – Aksel følte en endring i kroppen, oppsøkte lege, fikk beskjed om at han hadde testikkelkreft og rask behandling på sykehus. Han skriver at menn bør bli flinkere til å snakke om egen helse.

NRK - 1 time siden

Lærerstreiken: Partene møtes igjen hos Riksmekleren søndag

Lørdag ettermiddag var partene i lærerstreiken tilbake hos Riksmekleren for å prøve å finne en løsning på den fastlåste konflikten. Møtet er ferdig for dagen, men vil forsette på søndag..

NRK - 2 timer siden

Brente hijaber i stor markering mot Iran foran Stortinget

Mange hundre personer møtte opp for å støtte iraneres kamp mot prestevelde og ufrihet foran Stortinget lørdag. Både hijaber og flagg ble satt i fyr. Bakteppet for demonstrasjonen var skjebnen til 22 år gamle Mahsa Amini, som døde i varetekt etter å ha blitt pågrepet av Irans moralpoliti, angivelig for feil bruk av hijab.

NRK - 1 time siden

Jazz-legenden Pharoah Sanders er død

Jazzsaksofonisten Pharoah Sanders (81) er død, melder AFP. Han var kjent for sin unike spillestil og mange samarbeid med John Coltrane..

NRK - 2 timer siden

Redningsaksjon etter dykker i Trøndelag

Det er igangsatt en redningsaksjon etter en savnet dykker i sjøen utenfor Vanvikan i Indre Fosen kommune i Trøndelag. Politiet fikk melding om ulykken klokken 15.11, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Kutter i hentetid på postpakker

Fra og med 1. oktober i år endres hentefrist for pakker som hentes på Post i Butikk, og i Pakkeboks fra 14 til 7 dager. Endringen gjelder ikke for Norgespakken, opplyser Posten på sine nettsider..

NRK - 2 timer siden

Aksel Lund Svindal har testikkelkreft

Den tidligere alpinisten Aksel Lund Svidal har fått testikkelkreft. Det skriver han selv på Instagram..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com