NRK > Nyheter

Saturday, 24 September, 18:00

NRK - I førrgår: 20:00

BankID har problemer

BankID på mobil for Telenor-, Telia- og Ice-kunder er ikke tilgjengelig onsdag kveld på grunn av tekniske problemer. Det skriver BankID i en driftsstatus på sine nettsider. (NTB).
Les mer på NRK


Les mer om:
Telenor, Ice, BankID, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: BankIDhar , problemer
NRK - 08 maj 22 kl. 16:37

Problemer med BankID

BankID har problemer med flere av sine tjenester, det skriver de på sine hjemmesider. Det er problemer for flere teleselskaper, og de jobber med å rette opp i feilen. – BankID på mobil for Telenor-kunder, BankID med app og brikke, BankID-signering, BankID på mobil for Telia-kunder og BankID på mobil for ice-kunder er ikke tilgjengelig for øyeblikket, skriver de på sine nettsider.

NRK - 08 maj 22 kl. 18:33

BankID oppe igjen

BankID er nå oppe igjen etter at det var rammet av en teknisk feil søndag ettermiddag. Det opplyser selskapet på sine nettsider. – Feilen er funnet, og det jobbes nå med å gjøre alle tjenestene helt stabile igjen, skriver selskapet på sin hjemmeside.

NRK - 05 jul 22 kl. 13:00

BankID på mobil erstattes av BankID på app

I september begynner en gradvis utfasing av BankID på mobil. Erstatningen er BankID på app. Ambisjonen er at flere skal bruke BankID gjennom hele livet.

NRK - I førrgår: 02:28

Fortsatt problemer for enkelte BankID-brukere

Natt til torsdag er BankID på mobil fortsatt utilgjengelig for enkelte Telenor- og Telia-kunder. Banken meldte onsdag kveld om tekniske problemer som rammet mobilkunder hos Telenor, Telia og Ice. Ved 2.

Klartale - 06 jul 22 kl. 08:29

BankID på mobil byttes ut med BankID på app

For å logge deg inn på nettbank bruker mange BankID på mobil. Det skal det nå bli slutt på. Bankene ønsker at det skal gå gjennom en app isteden.

NRK - 17 jul 22 kl. 09:06

BankID på mobil forsvinner

Digital betaling ved hjelp av BankID på mobil fases ut til fordel for ny app. Utfasingen starter i september. Det betyr at du framover må betale via app eller med kodebrikke, skriver NTB.

E24 - 08 maj 22 kl. 16:54

Problemer med BankID

BankID opplyser søndag om feil med deres tjenester BankID og BankID på mobil for flere brukere. Selskapet arbeider med å rette opp feilen..

NRK - 05 jun 22 kl. 09:48

Tiltalt for å bruke andres BankID til 30 billån

En mann i 40-årene må møte i Oslo tingrett, tiltalt for grovt bedrageri. Mannen skal ha fått billån på over 11 millioner kroner ved å bruke andres BankID. Svindelen skal ifølge tiltalen ha startet i desember 2016, og det siste tilfellet skal ha skjedd i januar 2020.

E24 - 17 jul 22 kl. 09:36

BankID på mobil forsvinner – fremover må bruke app eller kodebrikke

Digital betaling ved hjelp av BankID på mobil fases ut til fordel for ny app. Utfasingen starter i september, og målet er at BankID skal kunne brukes livet ut..

NRK - 17 jun 22 kl. 22:03

Problemer hos Vipps og banker

Fredag kveld er det flere som har problemer med betalingstjenesten vipps. Det er også meldt om problemer hos flere banker. – Det er problemer med vår betalingsinfrastrukturleverandør, og dette påvirker enkelte e-handelsbetalinger i Vipps, skriver vipps i en statusoppdatering på sine nettsider.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Nasa avlyser oppskyting av månerakett på grunn av orkanfrykt

Nasa ser seg nødt til å utsette oppskytingen av måneraketten Artemis 1 enda en gang. Tirsdagens planlagte oppskyting er avlyst på grunn av uvær, heter det. To tidligere forsøk måtte avbrytes i siste øyeblikk, blant annet på grunn av drivstofflekkasjer som det ikke lyktes å fikse i tide.

NRK - 1 time siden

77-åring funnet omkommet

Den 77 år gamle mannen som ble meldt savnet torsdag formiddag i Ringebu i Innlandet ble lørdag formiddag funnet omkommet. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Arizona vil gjeninnføre abort-forbud fra 1864

Arizona kan håndheve et nær totalforbud mot abort som ikke har vært brukt på 50 år, slår en amerikansk dommer fast. Delstatens justisminister jubler. Det hvite hus omtaler rettskjennelsen i Arizona som «katastrofal, farlig og uakseptabel».

NRK - 1 time siden

Jonas Gahr Støre takker Svindal

Statsminister Jonas Gahr Støre takker den tidligere alpinisten Aksel Lund Svindal for åpenheten om sin kreftsykdom. – Aksel følte en endring i kroppen, oppsøkte lege, fikk beskjed om at han hadde testikkelkreft og rask behandling på sykehus. Han skriver at menn bør bli flinkere til å snakke om egen helse.

NRK - 1 time siden

Lærerstreiken: Partene møtes igjen hos Riksmekleren søndag

Lørdag ettermiddag var partene i lærerstreiken tilbake hos Riksmekleren for å prøve å finne en løsning på den fastlåste konflikten. Møtet er ferdig for dagen, men vil forsette på søndag..

NRK - 2 timer siden

Brente hijaber i stor markering mot Iran foran Stortinget

Mange hundre personer møtte opp for å støtte iraneres kamp mot prestevelde og ufrihet foran Stortinget lørdag. Både hijaber og flagg ble satt i fyr. Bakteppet for demonstrasjonen var skjebnen til 22 år gamle Mahsa Amini, som døde i varetekt etter å ha blitt pågrepet av Irans moralpoliti, angivelig for feil bruk av hijab.

NRK - 2 timer siden

Jazz-legenden Pharoah Sanders er død

Jazzsaksofonisten Pharoah Sanders (81) er død, melder AFP. Han var kjent for sin unike spillestil og mange samarbeid med John Coltrane..

NRK - 2 timer siden

Redningsaksjon etter dykker i Trøndelag

Det er igangsatt en redningsaksjon etter en savnet dykker i sjøen utenfor Vanvikan i Indre Fosen kommune i Trøndelag. Politiet fikk melding om ulykken klokken 15.11, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Kutter i hentetid på postpakker

Fra og med 1. oktober i år endres hentefrist for pakker som hentes på Post i Butikk, og i Pakkeboks fra 14 til 7 dager. Endringen gjelder ikke for Norgespakken, opplyser Posten på sine nettsider..

NRK - 2 timer siden

Aksel Lund Svindal har testikkelkreft

Den tidligere alpinisten Aksel Lund Svidal har fått testikkelkreft. Det skriver han selv på Instagram..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com