NRK > Nyheter

Thursday, 28 September, 09:18

NRK - 21 sep 22 kl. 20:00

BankID har problemer

BankID på mobil for Telenor-, Telia- og Ice-kunder er ikke tilgjengelig onsdag kveld på grunn av tekniske problemer. Det skriver BankID i en driftsstatus på sine nettsider. (NTB).
Les mer på NRK


Les mer om:
Telenor, Ice, BankID, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: BankIDhar , problemer
NRK - 14 dec 22 kl. 23:35

Problemer med BankID onsdag kveld

– BankID på mobil for Telenor-kunder, BankID med app og brikke, BankID på mobil for Telia-kunder, BankID-signering og BankID på mobil for ice-kunder er ikke tilgjengelig for øyeblikket, melder BankID på sine nettsider onsdag kveld. BankID beklager problemene dette medfører og arbeider med å rette feilen..

NRK - 08 maj 22 kl. 16:37

Problemer med BankID

BankID har problemer med flere av sine tjenester, det skriver de på sine hjemmesider. Det er problemer for flere teleselskaper, og de jobber med å rette opp i feilen. – BankID på mobil for Telenor-kunder, BankID med app og brikke, BankID-signering, BankID på mobil for Telia-kunder og BankID på mobil for ice-kunder er ikke tilgjengelig for øyeblikket, skriver de på sine nettsider.

NRK - 08 maj 22 kl. 18:33

BankID oppe igjen

BankID er nå oppe igjen etter at det var rammet av en teknisk feil søndag ettermiddag. Det opplyser selskapet på sine nettsider. – Feilen er funnet, og det jobbes nå med å gjøre alle tjenestene helt stabile igjen, skriver selskapet på sin hjemmeside.

NRK - 05 jul 22 kl. 13:00

BankID på mobil erstattes av BankID på app

I september begynner en gradvis utfasing av BankID på mobil. Erstatningen er BankID på app. Ambisjonen er at flere skal bruke BankID gjennom hele livet.

Klartale - 26 sep 22 kl. 10:01

Nye problemer med BankID

– Det er dessverre problemer med BankID med app og kodebrikke for en del brukere. Vent litt før du forsøker igjen. Eller benytt BankID på mobil hvis det haster, står det på nettsidene til BankID.

NRK - 15 dec 22 kl. 03:51

Fortsatt trøbbel for BankID

BankID-brukere med abonnement hos Telenor, Telia og Ice har i natt hatt problemer med BankID på mobil og brikke. BankID med app og brikke og BankID-signering var også nede. Nå virker tjenestene igjen, men i begrenset omfang.

NRK - 21 feb 23 kl. 10:39

Problemer med BankID

BankID med app og brikke og BankID-signering er utilgjengelig for enkelte brukere tirsdag formiddag, opplyser BankID på nettsiden sin. – Vi beklager problemene dette medfører og arbeider med å rette feilen, skriver de videre. BankID ble kjent med feilen rundt klokken 10.

NRK - 22 sep 22 kl. 02:28

Fortsatt problemer for enkelte BankID-brukere

Natt til torsdag er BankID på mobil fortsatt utilgjengelig for enkelte Telenor- og Telia-kunder. Banken meldte onsdag kveld om tekniske problemer som rammet mobilkunder hos Telenor, Telia og Ice. Ved 2.

Klartale - 06 jul 22 kl. 08:29

BankID på mobil byttes ut med BankID på app

For å logge deg inn på nettbank bruker mange BankID på mobil. Det skal det nå bli slutt på. Bankene ønsker at det skal gå gjennom en app isteden.

NRK - 17 jul 22 kl. 09:06

BankID på mobil forsvinner

Digital betaling ved hjelp av BankID på mobil fases ut til fordel for ny app. Utfasingen starter i september. Det betyr at du framover må betale via app eller med kodebrikke, skriver NTB.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ny rapport: 10 prosent av isbreene i Sveits borte på to år

10 prosent av isbreene i Sveits har smeltet bort i løpet av de siste to årene. Det går frem av en ny rapport fra Det sveitsiske vitenskapsakademiet, melder AFP. 6 prosent av breene forsvant i 2022 og ytterligere 4 prosent er blitt borte i løpet årets sommer.

NRK - 15 minutter siden

Ordfører om dobbeltdrap: – Dypt tragisk

– Det var en trist og dypt tragisk beskjed å få. Det allttid ille med drap, men det er spesielt ille når det er barn involvert. Dette rammer en familie, skole og skoleklasse, sier Kristiansands ordfører Jan Oddvar Skisland.

NRK - 30 minutter siden

Separatistleder: Utbryterrepublikken Karabakh vil slutte å eksistere

Utbryterrepublikken Nagorno-Karabakh vil slutte å eksistere 1. januar 2024. Da vil også alle statlige institusjoner i regionen bli lagt ned.

NRK - 45 minutter siden

Regjeringen vil styrke grønn omstilling med 15 milliarder

Regjeringen foreslår å styrke virkemidlene for grønn omstilling på 15 milliarder kroner. Det skal skje gjennom en kombinasjon av egenkapital, garantier, lån og tilskudd. Det sa stasminister Jonas Gahr Støre på en pressekonferanse torsdag.

NRK - 1 time siden

Ni år gammel gutt påkjørt av bil

Politiet har rykket ut etter melding om at en ni år gammel gutt på sykkel er påkjørt av en bil. Påkjørselen har skjedd i Hillevågsveien i Stavanger. Gutten fremstår som lettere skadd.

NRK - 1 time siden

Ukraina hevder å ha skutt ned nær samtlige russiske droner

Ukrainske styrker skjøt ned 34 av 44 russiske droner i et større droneangrep natt til torsdag, hevder det ukrainske luftforsvaret. Dronene ble oppdaget langs svartehavskysten og lenger inn i landet, opplyser talsperson for Ukrainas sørlige militærkommando, Nataliya Gumenijuk. – Russland stopper ikke presset og jakten på nye taktikker, nemlig bruk av masseangrep.

NRK - 1 time siden

September den dødeligste måneden i Sverige

11 personer er drept med skytevåren i Sverige i løpet av september måned. Det gjør september til den dødeligste måneden i Sverige siden politiet begynte å føre statistikk i 2016, skriver SVT. De to siste skytedrapene skjedde onsdag kveld og natt til torsdag.

NRK - 1 time siden

Mindreårig gutt påkjørt av bil

Politiet har rykket ut etter melding om at en mindreårig gutt på sykkel er påkjørt av en bil. Påkjørselen har skjedd i Hillevågsveien i Stavanger. Gutten fremstår som lettere skadd.

NRK - 1 time siden

Se politisk kvarter kl 07.45


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com