NRK > Nyheter

Sunday, 25 September, 04:14

NRK - 21 sep 22 kl. 19:41

Alvorleg ulukke mellom traktor og barn

Eit barn på ein sparkesykkel har vore i ei ulukke med ein traktor på Pollestad på Klepp. Naudetatar og luftambulanse er på staden. Politiet melder om at ulukka ser ut til å vere alvorleg. Dei pårørande til barnet er på staden..
Les mer på NRK


Les mer om:
Pollestad, Klepp

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Alvorleg, ulukke, mellom, traktorog , barn
NRK - 15 jul 22 kl. 18:27

Mc-ulukke på Nesodden

Det har vore ei ulukke med ein motorsykkel på Nesodden, ved Rundvoll. Legebil var raskt på staden, og politiet er framme. Operasjonsleiar Jan-Andre Delbeck stadfestar at det er ei alvorleg ulukke, og at luftambulanse er på veg.

NRK - 15 jul 22 kl. 18:27

Mc-ulukke i Frogn

Det har vore ei ulukke med ein motorsykkel i Frogn, ved Rundvoll. Legebil var raskt på staden, og politiet er framme. Operasjonsleiar Jan-Andre Delbeck stadfestar at det er ei alvorleg ulukke, og at luftambulanse er på veg.

NRK - 23 jun 22 kl. 13:17

Rykker ut til alvorleg ulukke i Melhus

Naudetatane er på veg til Melhus, der det har skjedd ei alvorleg ulukke på ein gard. Det skriv Trøndelag politidistrikt på Twitter..

NRK - 31 maj 22 kl. 06:59

Kollisjon mellom tog og traktor - fører omkom

Klokken 6.56 tirsdag melder politiet om at det har vært et sammenstøt mellom et tog og en traktor ved Håggåbrua i Midtre Gauldal. – Fører av traktor er bekreftet død, pårørende er varslet, skriver politiet.

NRK - 02 aug 22 kl. 23:17

E18 stengt ved Porsgrunn pga. ulukke

I Telemark er E18 stengd i begge retningar ved Brattåstunnelen mellom Porsgrunn og Brevik etter ei trafikkulukke. Ifølgje politiet dreier det seg om ei ulukke med ein mindre lastebil. Dei opplyser at det truleg ikkje er alvorleg personskade.

NRK - 13 aug 22 kl. 14:14

Ein alvorleg skadd i båtulukke i Sirdal

Ein båt og ein vasskuter har vore i ei ulukke i Sirdal, melder politiet i Sør-Vest på Twitter. Naudetatane og helikopter er på staden. Dei to personane som var meldt skadde er tatt til land og blir behandla av helse.

NRK - 03 aug 22 kl. 10:02

Alvorleg i trafikkulykke i Gjøvik

Ein person er alvorleg skadd etter ei trafikkulykke i Gjøvik, melder Innlandet politidistrikt. Politiet meldte om ulykka mellom dei to bilane klokka 9.18.

NRK - 17 maj 22 kl. 16:55

Alvorleg ulykke med firhjuling

Sør-Aust politidistrikt melder om ei alvorleg trafikkulykke i Ål kommune. Naudetatane er på staden der ein UTV eller ATV er involvert. Det var ein person på køyretøyet, skriv dei.

NRK - 31 maj 22 kl. 06:59

Kollisjon mellom tog og traktor

Nødetatene er på vei til Håggåbrua etter en kollisjon mellom et tog og en traktor. Skadeomfanget er ikke kjent, men operasjonsleder Kirsten Bergstrøm sier til VG og Dagbladet at traktoren har havnet i elva Gaula. Ulykken betegnes som alvorlig, og både luftambulanse og brannvesenet med dykkere er sendt til stedet, melder TV 2.

NRK - 18 maj 22 kl. 02:46

Omkom i MC-ulukke på Voss

Ein motorsykkelførar i 60-åra omkom i ei ulukke mellom Voss og Granvin seint tysdag kveld. Mannen har truleg kollidert med ein bom ved inngangen til ein tunnel. Riksveg 13 er stengd på ulukkesstaden medan politiet og Vegvesenet gjer tekniske undersøkingar.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Hus og bil i brann ved Strømmen

Brannvesenet jobber med å slukke brann i en bygning og en bil ved Strømmen natt til søndag. Ingen personer skal ha vært i boligen. Det skal ikke være ytterlige spredningsfare, melder politiet i Øst..

NRK - 1 time siden

Fem unge bilførere ble fotgjengere i Innlandet

Politiet tok lappen fra å unge menn som kappkjørte på E6 ved Biristrand lørdag kveld. Ytterligere tre bilister mistet førerkortet andre steder i Innlandet. Litt før midnatt ble de to unge bilistene – begge er i slutten av tenårene – målt til 128 kilometer i timen i 80-sonen nord for Gjøvik, opplyser Innlandet politidistrikt på Twitter .

NRK - 1 time siden

Mann stjal diesel fra lastebil i Skien

En mann med en varebil ble natt til søndag observert ved Borgestad i Skien i det han tappet diesel fra en lastebil på stedet. Mannen stakk fra stedet da han ble oppdaget, og etterlot seg 4 stykk 20 liters kanner. Bilen mannen kjørte var en hvit Mercedes sprinter med sort panser.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter trafikkulykke i Sokndal

En bil kjørte inn i en fjellvegg ved Fv 4246 ved Måkehei i Sokndal natt til søndag. Fører og passasjer fremstår som mindre skadet, men begge er kjørt til sykehus med ambulansen. Politiet er på stedet for å kartlegge hendelsesforløpet.

NRK - 2 timer siden

To til sykehus etter trafikkulykke ved Ringsaker

Ved Mesnali i Ringsaker kjørte en bil ut av vegen natt til søndag. To personer i slutten av tenårene ble kjørt til sykehus. Ukjent skadeomfang, men de var ved bevissthet, melder politiet Innlandet..

NRK - 3 timer siden

Kappkjørte på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune

Utrykningspolitiet stanset to biler som kappkjørte nordover på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune. Begge ble målt til 128 km/t i 80-sone. Begge bilførere fikk førerkortet beslaglagt, tvitrer politiet Innlandet..

NRK - 2 timer siden

MC-ulykke i Sandefjord

En MC-fører kjørte ut av veien i Sandefjord natt til søndag. Føreren blir kjørt til sykehus med ambulanse. Vedkommende, som er i tenårene, hadde ikke gyldig førerkort melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Sykkelulykke i Drammen

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende var bevisstløst men er nå våken og fremstår tilsynelatende ikke hardt skadd, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Bevisstløst etter å ha falt av sykkel

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende er bevisstløs, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Nord-Korea skal ha prøveskutt rakett

Nord-Korea har prøveskutt minst én ballistisk rakett mot havet utenfor landets østkyst, ifølge generalstaben i Sør-Korea. I uttalelsen fra Sør-Korea fremkommer det ikke hvilken type rakett det skal være snakk om eller hvor langt den fløy før den falt ned i havet. Søndagens oppskyting fant sted dagen etter at sørkoreanske myndigheter opplyste at de hadde satt tegn til at Nord-Korea angivelig forberedt seg på en ny rakettest av en ballistisk rakett som kan skytes ut fra ubåter.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com