NRK > Nyheter

Sunday, 25 September, 04:16

NRK - 21 sep 22 kl. 18:28

En person alvorlig skadet i fallskjermulykke

En person er fraktet til Kalnes sykehus i Østfold etter en fallskjermulykke på Rakkestad. Vedkommende er alvorlig, men ikke kritisk skadet, melder politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kalnes, Rakkestad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En person alvorlig, skadeti , fallskjermulykke
NRK - 03 jun 22 kl. 16:35

Alvorlig ulykke i Hønefoss - tre personer skadet

Tre personer skadet i alvorlig ulykke i Hønefoss. En enslig bil skal ha kjørt ut ved Garntangen på E-16. – Tre personer skal være skadet - ulykken er foreløpig definert som alvorlig, skriver politiet.

NRK - 03 jun 22 kl. 16:35

Alvorlig ulykke ved Sundvollen - tre personer skadet

Tre personer skadet i alvorlig ulykke ved Sundvollen, sør for Hønefoss i Buskerud. En enslig bil skal ha kjørt ut ved Garntangen på E-16. – Tre personer skal være skadet - ulykken er foreløpig definert som alvorlig, skriver politiet.

NRK - 16 maj 22 kl. 14:11

Tilskuere ble alvorlig skadet på bilshow i april

Noen av personene som ble skadet under bilshowet på Bjerke i slutten av april, skal være alvorlig skadet. Det opplyser Oslo-politiet. Sju personer ble skadet da en bil kjørte inn i en tribune, og de ble kjørt til sykehus og legevakt.

NRK - 06 jun 22 kl. 12:58

Alvorlig skadet i sykkelritt

En syklist er alvorlig skadet i et sykkelritt i Sandefjord. To andre syklister skal også være skadet. Nødetatene rykker ut, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 25 jun 22 kl. 23:25

Mann alvorlig skadet etter kollisjon

Mannen, som er skadet etter ulykken mellom to biler og en buss i Drangedal i Telemark lørdag ettermiddag, er alvorlig, men ikke livstruende skadet, melder Sør-Øst politidistrikt. En mann i 20-årene er siktet for å ha forårsaket ulykken. Han har fått sitt førerkort beslaglagt, opplyser politiet videre..

NRK - 11 aug 22 kl. 18:37

Over 30 skadde på Legoland i Tyskland

Minst 31 personer er skadet, en av dem alvorlig, etter en ulykke med en karusell på Legoland i byen Günzburg i Tyskland. Det melder tyske Bild. Ifølge politiet skjedde ulykken da en av vognene på berg-og-dal-banen bremset kraftig, og et annet tog kom kjørende bak.

NRK - 09 maj 22 kl. 19:47

Én død og flere skadet etter togavsporing

Et tog har sporet av sør for Østerrikes hovedstad Wien. En person har omkommet, to er alvorlig skadet og elleve er lettere skadet, ifølge en talsperson fra Røde Kors som Reuters siterer. Avisen Krone skriver at to personer er døde og 15 skadet.

NRK - 06 jun 22 kl. 12:58

To skadet i sykkelritt

To personer er skadet i et sykkelritt i Sandefjord. Nødetatene rykket ut, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Det ble først meldt at det var tre skadet og at en av dem var alvorlig skadet.

Dagbladet - 04 sep 22 kl. 07:52

TikTok-profil dødei skrekkulykke

21-åringen mistet livet i en fallskjermulykke..

NRK - 08 jul 22 kl. 01:12

En mann alvorlig skadd i knivstikking på Stovner

En mann er fraktet til sykehus etter å ha blitt stukket med kniv på Stovner i Oslo. Det ble først opplyst at skadeomfanget til den fornærmede personen ikke var alvorlig, men operasjonsleder Vidar Pedersen sier til NRK at mannen er alvorlig skadet. En mann ble pågrepet klokken 00.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Hus og bil i brann ved Strømmen

Brannvesenet jobber med å slukke brann i en bygning og en bil ved Strømmen natt til søndag. Ingen personer skal ha vært i boligen. Det skal ikke være ytterlige spredningsfare, melder politiet i Øst..

NRK - 1 time siden

Fem unge bilførere ble fotgjengere i Innlandet

Politiet tok lappen fra å unge menn som kappkjørte på E6 ved Biristrand lørdag kveld. Ytterligere tre bilister mistet førerkortet andre steder i Innlandet. Litt før midnatt ble de to unge bilistene – begge er i slutten av tenårene – målt til 128 kilometer i timen i 80-sonen nord for Gjøvik, opplyser Innlandet politidistrikt på Twitter .

NRK - 1 time siden

Mann stjal diesel fra lastebil i Skien

En mann med en varebil ble natt til søndag observert ved Borgestad i Skien i det han tappet diesel fra en lastebil på stedet. Mannen stakk fra stedet da han ble oppdaget, og etterlot seg 4 stykk 20 liters kanner. Bilen mannen kjørte var en hvit Mercedes sprinter med sort panser.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter trafikkulykke i Sokndal

En bil kjørte inn i en fjellvegg ved Fv 4246 ved Måkehei i Sokndal natt til søndag. Fører og passasjer fremstår som mindre skadet, men begge er kjørt til sykehus med ambulansen. Politiet er på stedet for å kartlegge hendelsesforløpet.

NRK - 2 timer siden

To til sykehus etter trafikkulykke ved Ringsaker

Ved Mesnali i Ringsaker kjørte en bil ut av vegen natt til søndag. To personer i slutten av tenårene ble kjørt til sykehus. Ukjent skadeomfang, men de var ved bevissthet, melder politiet Innlandet..

NRK - 3 timer siden

Kappkjørte på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune

Utrykningspolitiet stanset to biler som kappkjørte nordover på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune. Begge ble målt til 128 km/t i 80-sone. Begge bilførere fikk førerkortet beslaglagt, tvitrer politiet Innlandet..

NRK - 2 timer siden

MC-ulykke i Sandefjord

En MC-fører kjørte ut av veien i Sandefjord natt til søndag. Føreren blir kjørt til sykehus med ambulanse. Vedkommende, som er i tenårene, hadde ikke gyldig førerkort melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Sykkelulykke i Drammen

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende var bevisstløst men er nå våken og fremstår tilsynelatende ikke hardt skadd, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Bevisstløst etter å ha falt av sykkel

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende er bevisstløs, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Nord-Korea skal ha prøveskutt rakett

Nord-Korea har prøveskutt minst én ballistisk rakett mot havet utenfor landets østkyst, ifølge generalstaben i Sør-Korea. I uttalelsen fra Sør-Korea fremkommer det ikke hvilken type rakett det skal være snakk om eller hvor langt den fløy før den falt ned i havet. Søndagens oppskyting fant sted dagen etter at sørkoreanske myndigheter opplyste at de hadde satt tegn til at Nord-Korea angivelig forberedt seg på en ny rakettest av en ballistisk rakett som kan skytes ut fra ubåter.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com