NRK > Nyheter

Sunday, 02 October, 01:49

NRK - 21 sep 22 kl. 15:26

Rykket ut til skudd

Politiet har rykket ut til Prinsdal i Oslo etter melding om at det er avfyrt skudd. Politiet søker etter 3 personer og en mørk bil. Det er ikke bekreftet at det faktisk ble avfyrt skudd..
Les mer på NRK


Les mer om:
Prinsdal, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rykketut , til, skudd
NRK - 21 sep 22 kl. 15:26

Rykket ut til skudd – ingen skadd

Politiet rykket onsdag ettermiddag ut til Prinsdal i Oslo etter melding om at det ble avfyrt skudd. Det var personen som skal ha blitt skutt mot som meldte fra til politiet. Han mener å ha hørt to skudd.

NRK - 21 sep 22 kl. 21:52

Politiet har pågrepet to personer etter mulig våpenbruk

En mann i 30-årene er pågrepet i Prinsdal i Oslo etter at politiet fikk melding om at det var blitt avfyrt skudd. Pågripelsen skjedde i Oslo, uten dramatikk. I tillegg ble en mann i 20-årene pågrepet i saken.

NRK - 14 maj 22 kl. 02:11

Smell i Oslo kan skyldes skudd

Politiet rykket natt til lørdag ut til Grønland i Oslo etter meldinger om å flere smell. De tror det kan være snakk om skudd. På en vegg i området er det funnet merker som trolig skyldes skudd avfyrt av et håndvåpen.

NRK - 15 jul 22 kl. 17:10

Svart mann ble skutt med 46 skudd av politiet i USA

En foreløpig obduksjon viser at Jayland Walker ble drept i en haglskur av politiets kuler i Ohio. Han ble truffet av 46 skudd. 25 år gamle Walker, som er svart, ble drept etter en politijakt da han ikke ville stoppe i en trafikkontroll i Akron i den amerikanske delstaten Ohio 27.

NRK - 12 jun 22 kl. 22:41

Minst to skudd mot boliger på Kjelsås i Oslo

Det skal være skutt gjennom vinduene i to ulike leiligheter på Kjelsås i Oslo. Ingen personer er fysisk skadd, men beboerne er selvsagt preget av det som har skjedd, sierpolitiets innsatsleder Arve Røtterud til NRK. Han sier at vitner har fortalt om høye smell som de oppfattet som skudd.

NRK - 09 sep 22 kl. 10:24

Salutt med 96 skudd til minne om dronning Elizabeth

Fredag formiddag skal det skytes salutt med 96 skudd – ett for hvert av hennes leveår – for å hedre avdøde dronning Elizabeth. Buckingham Palace bekrefter at salutten i Hyde Park og Tower of London skal avfyres fra klokken 13 lokal tid, melder Sky News. – Det skal skytes ett skudd for hvert av dronningens leveår, skriver slottet i en uttalelse.

NRK - 04 sep 22 kl. 06:50

To personer skutt i Sverige

En person ble skutt i Sollentuna utenfor Stockhom sent lørdag kveld, melder Expressen. Det er ikke klart hvor alvorlig skadet vedkommende er. Flere beboere i området skal ha meldt fra om mange skudd.

NRK - 13 jul 22 kl. 01:43

Mann løsnet skudd i Stavanger

En mann er pågrepet etter at han viste fram et våpen, oppførte seg truende og løsnet et skudd i luften i Stavanger tirsdag kveld. Politiet fikk melding om hendelsen som skjedde i Hundvågkrossen, klokken 23.17.

NRK - 25 jul 22 kl. 20:19

Politiet skjøt kvinne på flyplass i Dallas

Politiet skjøt en kvinne som hadde avfyrt flere skudd i taket på Love Field-flyplassen i Dallas i USA, melder CNN. Kvinnen ble ikke livstruende skadd og er pågrepet. Ingen andre personer ble skadd i hendelsen.

VG - 30 aug 22 kl. 20:31

Melding om avfyrt skudd på Torshov

Politiet har rykket ut til Torshov i Oslo etter melding om avfyrt skudd. Det er så langt ikke funnet skadede..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Fattige avgjør valget i Brasil søndag

I presidentvalget i Brasil søndag skal landets 33 millioner fattige gå til urnene. Det er de som skal avgjøre, og begge kandidatene frir til dem. Blant de fattigste velgerne, er Andrezas (18).

NRK - 15 minutter siden

Lula leder på siste måling før valget

De endelige meningsmålingene tyder på at Luiz Inacio Lula da Silva vil gå seirende ut av første valgrunde i Brasil. To meningsmålinger publisert på tampen av presidentvalget i Brasil plasserer den venstreorienterte politikeren innenfor rekkevidde av en ren seier i søndagens første runde. Pollsters Datafolha ga ham 50 prosent av stemmene, sammenlignet med 36 prosent for den høyreekstreme sittende presidenten Jair Bolsonaro.

NRK - 15 minutter siden

Politiet avsluttet fest med 150 i Orkland

Politiet i Trøndelag har avsluttet en fest på et samfunnshus i Orkland, der rundt 150 mennesker var samlet. Naboer klaget på mye støy som forstyrret natteroen. Arrangøren hadde ikke søkt om tillatelse til å arrangere festen, opplyser politiet..

NRK - 45 minutter siden

Strømprisene stopper oppussing ved universitetet i Ås

En strømregning på 70 millioner kroner mer enn planlagt gjør at Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) i Ås må utsette oppussingsplaner. Studentenes storstue ved NMBU i Ås skulle få en oppussing for over 100 millioner kroner i år. Bygget fra 1971 brukes til konserter, teater, seremonier, festivaler og forelesninger.

NRK - 1 time siden

Ukrainske styrker erklærer seier i Lyman

En nær rådgiver til president Volodymyr Zelenskyj har lagt ut en video på sosiale medier der ukrainske soldater erklærer at de har tatt kontroll over Lyman i Donetsk. Russiske styrker sa lørdag at de hadde forlatt byen. Den som la ut videoen er Kyrylo Tymoshenko som er visestabssjef på presidentens kontor, opplyser Reuters..

NRK - 1 time siden

Ni siktet etter Iran-protester i Oslo

Ni personer er siktet etter opptøyene som oppsto under en demonstrasjon utenfor Irans ambassade i Oslo torsdag, skriver VG. – De er siktet for overtredelse av straffeparagraf 184, som er krenkelse av en fremmed stat (ambassaden), sier politiadvokat Kai-Gunnar Schwed Nygård i Oslo politidistrikt. (NTB).

NRK - 1 time siden

Justisministaren bruker Tiktok uten å spørre om råd

Justisminister Emilie Enger Mehl har ikkje spurt norske tryggingsstyresmakter om råd før ho tok i bruk den kinesiske appen TikTok i september. Fleire ekspertar advarer om at appen er eit datainnsamlingsverktøy som vidaresender informasjon til Kina. Førsteamanuensis i informasjonssikkerheit ved NTNU, Gaute Bjørklund Wangen ved NTNU meiner mehls bruker problematisk.

NRK - 4 timer siden

Vil avsløre funn i sjakkdramaet til uka: – Vi er svært nøye

Nettstedet Chess.com, som har utestengt Hans Niemann som klient, har undersøkt jukseanklagene som har preget sjakkverdenen de siste ukene. Nå skriver nettstedet i en pressemelding publisert på Twitter, at de vil dele funnene til uka.

NRK - 3 timer siden

NVE har fått varsel om fleire hendingar mot trafostasjonar

BT skriv laurdag kveld at NVE har fått fleire meldingar om fleire hendingar knytt til trafostasjonar på Vestlandet. Det er mellom anna meldt om skadeverk på trafostasjon i Sandviken, og innbrot på stasjon i Ytre Arna. Avisa skriv vidare at mykje tyder på at hendingane er skadeverk.

NRK - 1 time siden

Rekkehusbrann slukket i Bergen

Brannen i et rekkehus på Bønes i Bergen lørdag kveld er slukket. Hele borekken ble evakuert. To personer fra den brennende boenheten ble hentet ned fra en balkong og evakuert.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com