NRK > Nyheter

Sunday, 25 September, 03:43

NRK - 21 sep 22 kl. 14:20

Barnehageansatt pågrepet for overgrep

Mannen er siktet for grov voldtekt av barn under 14 år. NRK vet at mannen er ansatt i en barnehage i Bergen kommune. Politiet vil informere foreldrene i barnehagen onsdag kveld. Politiet vil be om at mannen fengsles i fire uker med brev- og besøksforbud. – Begrunnelsen er bevisforspillelsesfare, sier politiadvokat Eli Andrea Skaar i Vest politidistrikt til NRK.
Les mer på NRK


Les mer om:
NRK, Bergen, Eli Andrea Skaar, Vest, Bergens Tidende

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Barnehageansatt, pågrepet, for, overgrep
NRK - 18 maj 22 kl. 01:40

Britisk toppolitiker pågrepet for overgrep

Britisk politi har pågrepet en konservative parlamentariker som mistenkes for flere seksuelle overgrep, blant annet voldtekt. London-politiet har ikke navngitt politikeren, som er i 50-årene og sitter i Underhuset for toryene. Overgrepene han anklages for, skal ha skjedd for over ti år siden.

NRK - 01 sep 22 kl. 23:39

Seksuelle overgrep øker i det amerikanske forsvaret

Antallet anmeldte seksuelle overgrep i det amerikanske forsvaret økte med 13 prosent i 2021, melder AFP. Det ble meldt om 8866 overgrep der soldater var involvert, enten som offer eller overgriper. Tallene tyder på at det er særlig kvinner som er utsatt for overgrep, men også en del menn.

NRK - 21 sep 22 kl. 14:20

BT: Barnehageansatt pågrepet for overgrep

Mannen ble pågrepet tirsdag. Han er siktet for grov voldtekt av barn under 14 år. Politiet vil informere foreldrene i barnehagen onsdag.

VG - I førrgår: 13:26

Barnehageansatt fengsles i fire uker - mistenkes for overgrep mot enda et barn

Den barnehageansatte som er siktet for voldtekt av et barn i Bergen, er varetektsfengslet i fire uker. Politiet mistenker at enda et barn kan være utsatt for overgrep..

NRK - 16 sep 22 kl. 13:13

Kripos aksjonerte mot overgrepsnettverk på Filippinene natt til fredag

Kripos deltok natt til fredag i en aksjon mot nettverk som man mistenker driver organiserte seksuelle overgrep mot barn på Filippinene. Sju barn ble reddet. – Kripos har i lengre tid kartlagt flere nettverk på Filippinene.

NRK - 28 maj 22 kl. 08:00

Sørstatsbaptistene offentliggjør liste over overgripere

Southern Baptist Convention (SBC) i USA har offentliggjort en over 200 sider lang liste med navn på pastorer og andre i egne rekker som anklages for overgrep. Sørstatsbaptistene har rundt 15 millioner medlemmer og regnes som verdens største evangeliske kirkesamfunn. En uavhengig gransking konkluderte nylig med at SBC i nesten to tiår har skjult rapporter om seksuelle overgrep begått av medlemmer, og kirkesamfunnet offentliggjør nå en liste over overgripere for å møte kritikken.

NRK - 02 jun 22 kl. 19:38

Mann slipper straff for overgrep mot mindreårig niese

En 59 år gammel mann slipper straff for overgrep mot sin niese da Gulating lagmannsrett anser saken som foreldet. Han ble dømt for overgrep mot en annen niese. Mannen var tiltalt for overgrep mot to av sine nieser.

Klartale - 30 jun 22 kl. 15:45

Ofrene til R. Kelly er endelig blitt hørt

R. Kelly er dømt til fengsel. Han er en kjent R&B-artist.

NRK - 09 aug 22 kl. 12:44

Mann tiltalt for seksuelle overgrep mot stedøtre

En mann i 60-årene må i september møte i Sør-Rogaland tingrett tiltalt for seksuelle overgrep mot to jenter under 14 år på midten av 2000-tallet. De to fornærmede jentene var under 14 år da overgrepene skal ha skjedd, og begge var tidligere stedøtre av mannen, skriver Stavanger Aftenblad. Ifølge tiltalen er en av jentene blitt utsatt for gjentatt overgrep, mens påtalemyndigheten mener å kunne føre bevis for at han ved ett tilfelle også forgrep seg på den andre.

NRK - I førrgår: 11:26

Utelukker ikke flere fornærmede i overgrepssak

Politiet planlegger flere avhør med ansatte og barn etter at en mannlig barnehageansatt i Bergen ble pågrepet og siktet for grov voldtekt av et barn. – Politiet er i planleggingsfasen av å avhøre en som mulig kan være fornærmet, sier politiadvokat Eli Andrea Skaar i Vest politidistrikt til NRK. Mannen, som er i 30-årene, ble anmeldt av barnets foreldre.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Fem unge bilførere ble fotgjengere i Innlandet

Politiet tok lappen fra å unge menn som kappkjørte på E6 ved Biristrand lørdag kveld. Ytterligere tre bilister mistet førerkortet andre steder i Innlandet. Litt før midnatt ble de to unge bilistene – begge er i slutten av tenårene – målt til 128 kilometer i timen i 80-sonen nord for Gjøvik, opplyser Innlandet politidistrikt på Twitter .

NRK - 1 time siden

Mann stjal diesel fra lastebil i Skien

En mann med en varebil ble natt til søndag observert ved Borgestad i Skien i det han tappet diesel fra en lastebil på stedet. Mannen stakk fra stedet da han ble oppdaget, og etterlot seg 4 stykk 20 liters kanner. Bilen mannen kjørte var en hvit Mercedes sprinter med sort panser.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter trafikkulykke i Sokndal

En bil kjørte inn i en fjellvegg ved Fv 4246 ved Måkehei i Sokndal natt til søndag. Fører og passasjer fremstår som mindre skadet, men begge er kjørt til sykehus med ambulansen. Politiet er på stedet for å kartlegge hendelsesforløpet.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter trafikkulykke ved Ringsaker

Ved Mesnali i Ringsaker kjørte en bil ut av vegen natt til søndag. To personer i slutten av tenårene ble kjørt til sykehus. Ukjent skadeomfang, men de var ved bevissthet, melder politiet Innlandet..

NRK - 3 timer siden

Kappkjørte på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune

Utrykningspolitiet stanset to biler som kappkjørte nordover på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune. Begge ble målt til 128 km/t i 80-sone. Begge bilførere fikk førerkortet beslaglagt, tvitrer politiet Innlandet..

NRK - 2 timer siden

MC-ulykke i Sandefjord

En MC-fører kjørte ut av veien i Sandefjord natt til søndag. Føreren blir kjørt til sykehus med ambulanse. Vedkommende, som er i tenårene, hadde ikke gyldig førerkort melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Sykkelulykke i Drammen

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende var bevisstløst men er nå våken og fremstår tilsynelatende ikke hardt skadd, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Bevisstløst etter å ha falt av sykkel

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende er bevisstløs, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Nord-Korea skal ha prøveskutt rakett

Nord-Korea har prøveskutt minst én ballistisk rakett mot havet utenfor landets østkyst, ifølge generalstaben i Sør-Korea. I uttalelsen fra Sør-Korea fremkommer det ikke hvilken type rakett det skal være snakk om eller hvor langt den fløy før den falt ned i havet. Søndagens oppskyting fant sted dagen etter at sørkoreanske myndigheter opplyste at de hadde satt tegn til at Nord-Korea angivelig forberedt seg på en ny rakettest av en ballistisk rakett som kan skytes ut fra ubåter.

NRK - 3 timer siden

Kappkjørte på E6 ved Gjøvik

Utrykningspolitiet stanset to biler som kappkjørte nordover på E6 ved Gjøvik. Begge ble målt til 128 km/t i 80-sone. Begge bilførere fikk førerkortet beslaglagt, tvitrer politiet Innlandet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com