NRK > Nyheter

Saturday, 24 September, 18:00

NRK - 21 sep 22 kl. 13:38

Elev skadd av kniv i Lørenskog

En elev på Løkenåsen skole i Lørenskog ble tirsdag påført kuttskader av en annen elev som hadde med seg kniv på skolen. Det bekrefter politiet overfor Romerikes Blad. – Fornærmede er påført en kuttskade med en kniv eller lignende. Fornærmede måtte sy som følge av skadene, sier Per Morten Hvattum, leder for etterforskningsavdelinga ved Lillestrøm politistasjon, til avisa. Politiet har kontroll på våpenet.
Les mer på NRK


Les mer om:
Løkenåsen, Lørenskog, Romerikes Blad, Per Morten Hvattum, Lillestrøm

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Elev, skaddav , knivi , Lørenskog
Klartale - 07 sep 22 kl. 10:01

Her ble tre personer knivstukket på to døgn

Vaterlandsparken på Grønland i Oslo tirsdag kveld. En person er knivstukket. Mannen er livstruende skadd.

NRK - 07 jun 22 kl. 19:58

Stjålet identitet i Lørenskog-saken dukket opp i finsk straffesak

Passinformasjonen som er blitt brukt i Lørenskog-saken, er også involvert i en større finsk straffesak. Politiet ber finsk politi om opplysninger. Identiteten til Ole Henrik Golf ble benyttet til å opprette en bitcoin-konto knyttet til Lørenskog-saken, der Anne-Elisabeth Hagen forsvant i 2018.

NRK - 07 sep 22 kl. 04:00

Flere unge i Oslo bevæpner seg med kniv

Over flere år har politiet tatt stadig flere unge som går med kniv. I alt har Oslo-politiet tvitret om knivepisoder 28 ganger siden juni. Og det er bare de sakene politiet har valgt å tvitre om, skriver Aftenposten.

NRK - 15 jun 22 kl. 11:59

Politiet har kontroll på elev med stikkvåpen i Støren

Politiet har kontroll på eleven som truet andre med kniv, det skriver politiet på Twitter. Tidligere onsdag ble det meldt om at en elev i Støren, i Trøndelag, truet andre med kniv. Hendelsen ble beskrevet som PLIVO, som står for pågående livstruende vold.

NRK - 18 jul 22 kl. 18:10

Trakk fram kniv mot politiet

En mann trakk fram kniv mot en politipatrulje, skriver Politiet i Øst på Twitter. Mannen ble pepret og ingen ble skadet. Det var i forbindelse med patruljering at politiet ble kontaktet vedrørende en mann med kniv i beltet.

VG - 11 sep 22 kl. 18:23

Person funnet død i Lørenskog

LØRENSKOG (VG) En person er funnet død i Lørenskog. I ettermiddag fraktet politet et lik ut av blokka..

VG - 11 sep 22 kl. 18:23

Person funnet død i Lørenskog: Mistanke om straffbart forhold svekket

LØRENSKOG (VG) En person er funnet død i Lørenskog. I ettermiddag fraktet politet et lik ut av blokka. Sent søndag kveld opplyser politiet at mistanken om straffbart forhold er svekket..

Klartale - 15 jun 22 kl. 12:35

Ingen skadd etter at barneskoleelev med kniv truet folk

– Jeg kan bekrefte at vi har kontroll på vedkommende. Det sier Øystein Sagen til nyhetsbyrået NTB. Sagen er operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt.

NRK - 22 maj 22 kl. 08:47

Ble truet med kniv på jentekveld

Noen jenter i tenårene ble truet med kniv under en jentekveld på Kløfta lørdag, skriver Romerikes Blad. En del gutter ønsket å komme seg inn, men ble nektet. Da knuste de en rute og dro frem en kniv.

NRK - 28 maj 22 kl. 02:37

Bevæpnet politi rykket ut på utested i Stavanger

Flere bevæpnede politipatruljer rykket natt til lørdag ut til et utested i Stavanger etter melding om personer som bar på kniv og skytevåpen. Det var vakter ved et utested på Skagenkaien som klokken 00.45 meldte fra om at en eller flere personer var i besittelse av kniv og skytevåpen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Nasa avlyser oppskyting av månerakett på grunn av orkanfrykt

Nasa ser seg nødt til å utsette oppskytingen av måneraketten Artemis 1 enda en gang. Tirsdagens planlagte oppskyting er avlyst på grunn av uvær, heter det. To tidligere forsøk måtte avbrytes i siste øyeblikk, blant annet på grunn av drivstofflekkasjer som det ikke lyktes å fikse i tide.

NRK - 1 time siden

77-åring funnet omkommet

Den 77 år gamle mannen som ble meldt savnet torsdag formiddag i Ringebu i Innlandet ble lørdag formiddag funnet omkommet. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Arizona vil gjeninnføre abort-forbud fra 1864

Arizona kan håndheve et nær totalforbud mot abort som ikke har vært brukt på 50 år, slår en amerikansk dommer fast. Delstatens justisminister jubler. Det hvite hus omtaler rettskjennelsen i Arizona som «katastrofal, farlig og uakseptabel».

NRK - 1 time siden

Jonas Gahr Støre takker Svindal

Statsminister Jonas Gahr Støre takker den tidligere alpinisten Aksel Lund Svindal for åpenheten om sin kreftsykdom. – Aksel følte en endring i kroppen, oppsøkte lege, fikk beskjed om at han hadde testikkelkreft og rask behandling på sykehus. Han skriver at menn bør bli flinkere til å snakke om egen helse.

NRK - 1 time siden

Lærerstreiken: Partene møtes igjen hos Riksmekleren søndag

Lørdag ettermiddag var partene i lærerstreiken tilbake hos Riksmekleren for å prøve å finne en løsning på den fastlåste konflikten. Møtet er ferdig for dagen, men vil forsette på søndag..

NRK - 2 timer siden

Brente hijaber i stor markering mot Iran foran Stortinget

Mange hundre personer møtte opp for å støtte iraneres kamp mot prestevelde og ufrihet foran Stortinget lørdag. Både hijaber og flagg ble satt i fyr. Bakteppet for demonstrasjonen var skjebnen til 22 år gamle Mahsa Amini, som døde i varetekt etter å ha blitt pågrepet av Irans moralpoliti, angivelig for feil bruk av hijab.

NRK - 2 timer siden

Jazz-legenden Pharoah Sanders er død

Jazzsaksofonisten Pharoah Sanders (81) er død, melder AFP. Han var kjent for sin unike spillestil og mange samarbeid med John Coltrane..

NRK - 2 timer siden

Redningsaksjon etter dykker i Trøndelag

Det er igangsatt en redningsaksjon etter en savnet dykker i sjøen utenfor Vanvikan i Indre Fosen kommune i Trøndelag. Politiet fikk melding om ulykken klokken 15.11, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Kutter i hentetid på postpakker

Fra og med 1. oktober i år endres hentefrist for pakker som hentes på Post i Butikk, og i Pakkeboks fra 14 til 7 dager. Endringen gjelder ikke for Norgespakken, opplyser Posten på sine nettsider..

NRK - 2 timer siden

Aksel Lund Svindal har testikkelkreft

Den tidligere alpinisten Aksel Lund Svidal har fått testikkelkreft. Det skriver han selv på Instagram..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com